Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (924. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.533
Cevap
794
Favori
1.275.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
131 oy
Sayfa: önceki 922923924925926
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birde asıl konsolda fiyat ucuz olması gerekirken PC de gamepass ultimate yarı yarıya.
    Konsol kullanıcısını bu altal yerine koymak oluyor.Senin asıl konsolda desteklenen gerekir ama fiyat konsolumu aldıysan gamepass ultima sana iki katına işine gelirse demek oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

3 yıllık gamepass almıştım.

Benim de bu ay bitiyor.

Yeni çıkan oyunlara bakıp sildim.

0 oyunu bitirebildim :)

Bu benim başarımdır :))

Ama şu oyun paketi almaya çalıştığımda o zaman en yüksek paket vb olan gamepass e sahip olmama rağmen 68tl ye alamıyor olmam Microsoft un kazığıdır diye düşünüyorum.

GAME PASS [ANA KONU]www.xbox.com
    Age of Empires 25. Yıl Dönümü Koleksiyonu ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/age-of-empires-25-yil-donumu-koleksiyonu/9NBH81H3VB7P/0010/B0L2GJ7HPXKR

Microsoft un ne kadar umrunda olur bilmiyorum ama bu fiyatlara ne gamepass alırım ne de artık oyun konsolu :)

Belki mouse klavye alırım Microsoft marka en iyi ihtimalle :D

Benim mart ayında bitiyor 1 tane oyun oynadım sanırım . Bu fiyatlar ile imkanı yok çalışsın sistem bizde .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • 3 sene önce bir yöntemle ben de çok hesaplı bir tutara Game Pass Ultimate alabilmiştim. Sanırım artık 800 TLden daha ucuza bunu edinmenin bir yolu artık yok. Eğer daha ucuza edinebilmenin bir yolunu bilen varsa kendisine şimdiden teşekkür ederim.

Var ama riskli, hint 36 aylik core ustune 1 aylik ulti alinca %40 oraninda donusum oluyor, tabi kartlar core ve ulti kartlari satiliyor, ancak farkli ulkeden oyun ve gift card yuklemeyi engellemeye calisiyoe ms, ama bunlari asabilirsen ucuza gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 4 Ocak 2026; 14:10:31 >
  • bonusavcisi B kullanıcısına yanıt
    Ben de zamlardan dolayı en alt paketi satın almayı düşünüyorum. 2 oyun oynuyorum son yıllarda.. fifa ve Pubg.. Fifa için en alt paket lazım online oyuna. Pubg icin herhangi bi üyelik istemiyor ücretsiz oyun olduğu için.. eğer farklı bi oyun oynamak istersem de indirim zamanlarında direkt satın almayı düşünüyorum. Ultimate e o kadar para vereceğime.. ya da düşak bi ihtimalle series S konsolu satıp ps5 alabilirim . Orada en üst paket üyelik bayağı uyguna geliyo

• Bug mı bilmiyorum ama şöyle bir şey keşfettim. PC de sadece PC Game Pass kullanıyorum. Konsol için üyeliğim yok. Xbox menüsünden herhangi bir gamepass oyununu aratınca üye olun yazısı çıkıyor. Ancak Xbox içindeki mağazaya girip oyunun sayfasına girinfe yükle ibaresi çıkıyor. Oyun yükleniyor ve sorunsuz oynanıyor. Yani sasece PC Game Pass ile Xboxda da gamepass oyunları oynanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
  • azizsilin A kullanıcısına yanıt
    pubg de klavye mouse desteği var mı hocam

GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]xbox wire
    Coming to Xbox Game Pass: Star Wars Outlaws, Resident Evil Village, and More - Xbox Wire
    https://news.xbox.com/en-us/2026/01/06/xbox-game-pass-january-2026-wave-1/?ocid=XGPCloudGaming_soc_omc_xbo_tw_Photo_lrn_1.6.1

Star Wars ve RE Village çok iyi oldu. ilk çıktığında bitirmiştim Village'ı ikinci kez oynanır rahatlıkla.

say hello to my little friend
  • Heather Mason kullanıcısına yanıt
    Village iyi oldu, beklediğime değdi; Atomfall hala game pass'te zannediyordum, ne zaman çıkmıştı ki? Beğenilmesede oynamak/denemek istiyordum; ikinci şansı kaçırmayayım 😉...

Edit: Atomfall için Premium yazıyor demek ki Ultimate'de var zaten; kalkmamış yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 6 Ocak 2026; 17:34:23 >
  • .

Ben de PC için kullanıyordum ama yeni üyelik ücretleri gerçekten çok yüksek gelmeye başladı, açıkçası bu fiyatlara pek gerek duymuyorum. Eğer indirimli alma şansım olursa önerilerinize seve seve açık olurum.

merhaba pcde gamepass kardeşlik olmuyormu?

aynı hesabı 2 kişi nasıl kullanabilir=?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.