Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (923. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.452
Cevap
796
Favori
1.266.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
131 oy
Sayfa: önceki 919920921922923
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ay sonu Game Pass'ten kalkacak oyunlar:

- CARRION

- Hell Let Loose

GAME PASS [ANA KONU]

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • NBA 2K26, pga tour 2k25 ve wwe 2k25 bedava hafta sonu ama başlamış olması lazımken hala xbox pc uygulamasında yok! oyunlar gamepass e de eklenicekmiş haftasonundan sonra. ama meydanda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 19 Aralık 2025; 19:33:10 >

Extra Oyunci
  • Arkadaşlar selamlar 3 senelik gamepass macarasının sonuna geliyorum haftaya malum fiyatlar yüzünden uzatmıycam zaten vakit darlığından doğru dürüst kullanmadım desem yeridir sorum şu evde ufaklık fortnite oynuyor en düşük paketi alsam 269 diyor yeterlimidir yoksa daha üst paketmi almam gerekir bilen yazarsa sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Peki çocuk onlıne oynuyor almadan oynayabilcekmi yani bildiğim onlıne oynamak için üyelik ücreti vermem lazım neyse ayın 27 sinden sonra anlıycam zaten oynatmazsa en ufak paketi alırım olmadı teşekkürler yanıtın için

Orijinalden alıntı: Hassas Kantar

Hindistan game pass hala yarı yarıya ucuz, son zamanlarda deneyen oldu mu hiç ?!

Hindistan üzeri game pass alımı devam ediyor mu hocam ?

devam eden üyeliğim var diye kabul etmedi, bitmesini bekleyeceğim artık

Eskiden üstüne ekleme yaptırıyordu 6 ay uzatmıştım yaz başlarında keşke hepsini aynı anda kullansaydım... küfür ediyorum içimden bunca zamandır  

, eposta gelen kutusuna kaydettim şimdiki bitince deneyeceğim 

Gift card alarakmi yapiyorsunuz, nerden ve nekadara aloyorsunuz, 8 ay once 36 aylik core ustune 1 aylik ulti yukleyince 19 aylik ilti vermisti suan tabi donusum oranlari dustu birde ms engelleme yapmaya baslamis diye duydum farkli bolgeleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.