Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (927. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: serdarrx , Gordi34
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.533
Cevap
794
Favori
1.275.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
131 oy
Sayfa: önceki 923924925926927
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sadece güven mevzusuna cevap vereyim. Siz açık ile hatalı fiyatlandırmadan yararlandınız. Herkes bunu yaptı. Ben sipariş aldığım süre ne kadar ise o kadar aylık ürün sipariş geçmişinde oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]xbox wire
    Coming to Xbox Game Pass: High on Life 2, Madden NFL 26, Avatar: Frontiers of Pandora, and More - Xbox Wire
    https://news.xbox.com/en-us/2026/02/03/xbox-game-pass-february-2026-wave-1/?ocid=XGPCloudGaming_soc_omc_xbo_tw_Photo_lrn_2.3.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Açık falan değildi, bunu Microsoft yetkilileri de kabul etmişti açık olmadığını. O zaman fiyat uygundu herkes aldı, almayanı dövüyorlardı durum buydu. Şimdi herkese kapalı olan ama sadece size açık olan şey nasıl "açık" olmuyor bunu izah edin. Bence siz sistemin "açığını" bulmuşsunuz böyle konuşuyorsunuz.

Yıllık fiyatı 9600TL olan üyeliği Gamepass Ultimate üyeliğini, arkadaş nasıl 4800TL ye veriyor ben anlayamadım doğrusu kardeşim. Acaba bir şekilde Hindistan'dan filan daha ucuz olan bir ülkeden mi alıyorlar bunun nasıl olduğunu, arkadaşın nasıl yarı fiyata Gamepass Ultimate üyeliğini verebildiğini biliyor musun kardeşim veya bir bilen var mıdır? Açıkçası insanın kafasında şüphe doğuruyor doğrusu töhmet altında bırakmak istemem ama öyle şeylerin olduğunu gördük ki bu devirde net bir açıklama yapmadığı için arkadaş, insanın aklına herşey geliyor yanlış mıyım acaba?

Kardeşim sorguya çekmek gibi lütfen düşünme söyleyeceğimi. Sadece merak ediyorum belki biz de ilerde sayende faydalanırız ama insanın aklında şüphe doğuruyor Yıllık ücreti 9600TL olan Gamepass Ultimate üyeliğini nasıl oluyor da yarı fiyatına 4800TLye verebiliyorsun? Hani şeffaf bir şekilde nasıl olduğunu bizle paylaşır mısın ki ilerde senin aracılığınla biz de faydalanırız bu şekilde. Bu devirde öyle şeyler duyuyoruz ki sen de takdir edersin, insanın aklına binbir çeşit şey geliyor. Hani töhmet altında bırakmak istemediğimden açıkça dillendirmiyorum ama senden nasıl yarı fiyatına verebildiğini şeffaf bir şekilde duymak isterim ki birçok kardeşim de eminim aklındaki soru işaretlerinin gitmesi için benim gibi düşünüyordur. Haksız mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 4 Şubat 2026; 10:0:41 >
    Ben herkese anlattığım kadarını anlatayım. Siz istediğiniz kadarını alın. Hesap bölgesi kesinlikle tr oluyor. Amerika ve İngiltereye inanılmaz sayıda hesap yaptık ve 1 şikayet dahi almadık ama onlar da Tr storea bağlı kaldılar o hesaplar özelinde. Asla hesabı vpn ile brezilya Hindistan gezdirmedik. İçinde 2000 oyun olan hesaba da yaptık, 1buçuk milyon oyuncu puanı olan hesaba da yaptık. Trde de 100ü aştık. 0 şikayet, 0 sorun. Şahsi, kendi adımıza olan kredi kartları ile yapıyoruz; asla çalıntı vs kart kullanmadık. Bunun dışında yöntem aslında kolay ama detay veremem. Bu biraz ucuzken toplamak ve yükselince altın bozmak gibi. Referanslarımız her zaman profilimde. Ben her zaman gönlünden ne gerçerse yaz diyorum satın alanlara.
    Kaldı ki kaç ay Gamepass eklediysem hepsi sipariş geçmişinde de görünüyor. Alana kontrol edebilirsiniz diyoruz.
    Alay eden, hesap patlamasın vayt diyip hem faydalanmak isteyip hem bıyık altından gülenlere zaten satmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baronabi -- 4 Şubat 2026; 10:43:1 >
  • Baronabi B kullanıcısına yanıt

Dönüş yaptığın için teşekkür ediyorum. Dediğim gibi aklında soru işareti olanların da şüpheye mahal kalmaması adına ve tabi ki ben de merak ettiğim için sormuştum. Amacım buydu. Ben nasıl yaptığınızı şimdi tahmin ediyorum hani altın örneğini verdiğin için bu düşünceye kapıldım. Tahminimce zamanında ucuzken Live Gold Üyeliğidir, EA Play üyeliğidir vs bu kodlardan topluca aldınız ve Gamepass Ultimate üyeliği olan hesaba bu kodları girip Microsoftun belirlediği DÖNÜŞÜM ORANLARI sayesinde bu üyelikleri yapıyorsunuz bu fiyatlara doğru mudur? Yani mesela 12 Aylık Live Gold üyeliğini, Ultimate üyeliği olan hesaba girince

91 günlük Ultimate üyeliği süresi ekleniyor ya da 12 aylık EA Play hesaba girince de 44 günlük Ultimate üyeliği süresi uzuyor. Sanırım bu şekilde yapıyorsunuz. Doğru mu? Artık ilerde ihtiyacım olur ve imkan olursa sizden temin ederim ben de öyleyse.

Şu kadar söyleyeyim eskiden çok daha uyguna yapıyorduk çünkü 12 aylıklar vardı doğrudan satın alınabilen, artık yok. Biz de fiyatı istemeden yükselttik. Daha fazla metodumu anlatamam. 12 ay üstü almak isteyenin ilk adresiyiz. 12 ayda da en uygun fiyatı vermeye ciddi bir gayret harcıyoruz. İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baronabi -- 4 Şubat 2026; 20:17:50 >
  • 
Sayfa: önceki 923924925926927
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.