Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (714. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.084
Cevap
807
Favori
1.231.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC de, android telefon ve android tv de xbox veya xcloud uygulamalarından bulut ile oynamak istediğimde görüntü çamur gibi oluyor. Ancak hem pc de hemde telefonda tarayıcıdan girersem çok net görüntü oluyor ve oynayabiliyorum.

Sıkıntım şu, android tv tarayıcı desteği olmadığından uygulama harici açamıyorum ve çamur gibi görüntü ile oynayamıyorum. İş güç çocuk vs kısıtlı zamanımda tv den hemen girip biraz oynayıp çıkmak istiyorum.

Uygulamadan düzgün görüntü almak için yapabileceğim bir şey var mı?

(vpn ile uygulamayı açıp daha sonra kapatıyorum oyun açıldığında vpn kapalı oluyor. 100mb türknet bağlantım var tv ethernet ile bağlı diğer cihazlar 5ghz wifi)

• Bu durum sizlik değil avrupada da bu sorunu yasanlar var reddit cok gordum.

Tarayıcı uygulamaya göre daha fazla internet kullanıyor muhtemelen sebebi bu muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abgore A kullanıcısına yanıt
    - TV'nizin ekranı 4K çözünürlükte, PC'nin ise FHD ise böyle bir algı oluşabilir.
    - Android sistemde Edge tarayıcı ile xCloud oynanabiliyor diye biliyorum ama Android TV sürümü resmi olarak var mı emin değilim.
    - VPN ülkesi olarak nereyi tercih ediyorsunuz; Avrupa'da bize yakın ülkeleri seçmenizin faydalı olacağı kanaatindeyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Telefonda da aynı sorunu yaşıyorum ama tarayıcı ile aşıyorum. Vpn de Almanya seçili, program açılır açılmaz kapatıyorum. Edge Android TV de yok sanırım ama tekrar kontrol ederim.

Bu sorunu başka yaşayan yoksa bende birşeyler yanlış demek ki. Biraz daha denemeler yapayım. Vpn programı falan değiştireyim olmadı.

• abgore A kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum ama resmi desteğin olmaması sebebi ile çoğu kişinin performans beklentisi düşük olduğundan çok gündem yapmadıklarını düşünüyorum. Ben de A Plague Tale: Requiem'de yaşadım hayal kırıklığını, oynamadım bıraktım. Üstelik One X'in kendi arayüzünden. (Konsolun bölgesini değiştirip modem marifeti ile VPN ile oyuna başlayıp oyun açılınca VPN'i kapadım. 50/8Mbps VDSL internete konsol kablolu bağlı.) Belki serinin önceki oyununu yeni bitirdiğimden beklentim yüksekti, ondan da olabilir.

Gece fırsat bulunca tv de programı tekrar yükledim. Oturum kapatıp açtım vs. Daha güzel görüntü aldım bu sefer. Lego star wars açtım menü ekranına kadar çok güzel görüntü vardı. Oynama fırsatım olmadı ama tekrar umutlandım. Fırsat buldukça farklı oyunlarla deneyeceğim.

• arkadaşlar 3x12 live +1 ay GPU mu yapmalı, yoksa 3x11 live+1 ay GPU mu ?

• fensinn kullanıcısına yanıt
    İlkinden 945 TL'ye 36 ay GPU sahibi olursun (aylığı 26,25 TL); ikincisinden 870 TL'ye 34 ay (aylığı 25,59 TL)...
    Şimdi alınacak ise bir sonraki GPU alışı yılsonu/yılbaşı hesap edilerek Aralık/Ocak ayına denk gelecek şekilde 34 aylık seçenek ile alınabilir. Çünkü olursa kara Cuma ve yılbaşı kampanyaları ile indirim oluyor...

Hocam maximum 36 aylık alım yapılıyor demişler 3x12+1 ay gpu 37 ay yapıyor onu sormak istedim. Sorun olmaz mı diye?

GPU max 36 ay olduğu için 37 ay olamıyor, o sebebten 🙂...

Ben 2 sene evvel 12 aylık live gold dan 3 adet satın almıştım. O zamanlar 36 ay engelinden 3 ünü birden girilemiyodu. Bunu tabi sonradan öğrendiğim için 1 senelik kod hala elimde duruyor. Aboneliğim 1 ay sonra bitecek. Şimdi bu yöntemle önce bu kodu kullanarak sonrada 3 aylıkları satın alarak 34 ay yapabilirmiyim ?

• yuhaser Y kullanıcısına yanıt
    Olmaması için bir sebep yok. Bence olur 👍🏻...

• 12 ay Live Gold aldım dönüştürmeye çalıştığımda görseldeki hatayı veriyor.Bekleyerek denedim ama sorun düzelmiyor.Bu sırada normal olarak live Gold satın alabiliyorum sorun yok ama ültimate aboneliğini yapmıyor bir türlü

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Kampanyalı, hediye olan GPU kodları ile mi yapmaya çalışıyorsunuz? Eğer öyle ise onlarla yapmayın, normal hesabınıza girip 1 ayı 45 TL olan GPU'dan alın.

Yok normal kart ile yapmaya çalışıyordum bir türlü olmadı chat e bağlandım görüştüm gece bekletti uzun süre ama kendi kendine halletti.Herhangi bir ücret ödemeden ultimate e geçmiş oldum sorunu anlamadım hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruciger -- 18 Mart 2023; 14:22:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • microsoft neden bu dandik xbox uygulamasını güncellemiyor anlamıyorum. oyunları yükleme hatası alıp duruyorum. yüklediği zaman da şansına yüklüyor. hata gerçekten nedir belli değil. civilization vi yüklemeye çalışıyorum anca 0x87e00007 hatası veriyor. pcde forza 5 hifirush wo long gibi oyunlar da yüklü. hani hiçbirini yüklemese anlayacağım. google ile araştırma yaptığımda bir çok kişi yaşıyor bunu. kesin bir çözüm yapmaları lazım

ekleme: şöyle bir şey farkettim. pc de 3 sürücü var. 1 tanesi raid 0 ssd diğer ikisi normal tek başına hdd. raid0 ssd olana hiçbir türlü oyun kurmuyor. fakat diğerlerine kuruyor. hatta civilizationu diğer hdd ye kuruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 18 Mart 2023; 15:19:30 >
  • Herkese merhaba, 3 yıllık bir alım yaptım. Şimdi bunu tanımadığım bir arkadaşla paylaşacağım. Güvenli olması adına kayıtlı kartımı silersem üyelikle ilgili problem olur mu? Hesabı paylaşmadan başka nelere dikkat etmek gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fensinn -- 18 Mart 2023; 14:44:16 >
  • selam arkadaşlar,

benim de 27 aylık gamepass üyeliğim bitti, şu an bildiğim kadarıyla 570 küsürlük kapandı, 3 yıllık yeni yöntem var mı?

• tugaytutalay kullanıcısına yanıt
    Ekonomik GPU alımı için en güncel yöntem ilk mesajda yazmaktadır.

Microsoft hesap güvenliğini nasıl sağlarım ?

Bunun için iki öneri var. Microsoft hesap güvenlik kısmından SMS uyarılarını aktif edin ve telefon numaranız ayrıca diğer e-posta adresiniz ekli olsun.
    Microsoft Auth. uygulamasıyla hesabınızı güvenle tutabilirsiniz. Dilerseniz şifrenizi dahi kaldırabilirsiniz. Yani, yeni cihaza girişte sizden mobil onay isteyecek. Bu yöntem konsollar üzerinde dahi çalışmaktadır. Onay için Microsoft link adresinden onay kodu ve mobil onay yapılması yeterlidir.

Konunun ilk mesajı güncellendi, bu ve bunun gibi bilgileri orada bulabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.