Sw: jedi fallen order, scarlet nexus, marvel avengers, marvel guardians of galaxy, halo infinite (campaign), max the curse of brotherhood, a way out, it takes too, psychonauts 2 (ilk oyunun özetiyle başlıyor). yakın zamanda bunları bitirmiştim...gamepassten kaldırılan var mı içlerinde bilmiyorum. |
GAME PASS [ANA KONU] (594. sayfa)

-
-
2 gün önce anahesabımda bulunan Gamepass Ultimate üyeliğim bitti. 6 aylık live gold hediyeleri ile anahesabımı 3 yıl ultimate yapmak istiyorum. Ana hesap mailime başka bir mail adresi ile mi hediye almam gerekiyor, yoksa anahesabımdan alsam ve yine benim başka bir mail adresime göndersem ve anahesabıma eklesem oluyor mu? Bunu nasıl ayarlamamız gerekiyor?
Düzenleme : Hesabımdan kendime hediye olarak gönderdiğim kodları aktif edip üstüne Ultimate aldım. Böylelikle 36 GPU hesabımda tanımlı olmuş oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetil Co A -- 20 Nisan 2022; 9:50:27 > -
Arkadaşlar garip bir sorunla karşı karşıyayım. Store uygulamasından 6 adet 6 aylık Live Gold almış idim. Aboneliğim bittiği için bu gece her bir kodu teker teker girdim. Kimisinde ara ara hepimizin bildiği nazlanmaları yapsa da bütün kodları tanıdı. Sonrasında ultimateyi yükleyecekken, Bir de baktım ki toplam 2 buçuk yılı tanımış sistem. 1 adet 6 ay eksik. Acaba kodlardan bir tanesini tanımadı mı ki diyerek bütün kodları baştan girdim. Fakat istisnasız 6 kodun hepsinde de "bu kod daha önce kullanılmıştır" minvalindeki uyarıyı aldım. Ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum başına daha önce giden oldu mu? Paylaşabilirseniz memnun olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetleri ile görüşmelisin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncel telefon numarasını biliyorsanız paylaşırsanız memnun olurum.
takip
-
Assasins Creed - Origin 2 ay içinde game pass'e ekleniyormuş umarım doğru haberdir dün akşam indirimde 3 lü paketi alacaktım pahalı dedim almadım sabah origin haberi geldi.
-
Gece beni çıldırtan mevzuu sabah kalktığımda otomatik çözülmüştü. 6. abonelik de tanımlanmıştı. Sistemsel bir problem oldu herhalde.
Aynısını bende yaşadım farkettim ki 1 kodu tanımlamayı atlamışım... Daha sonra onu da ekleyecektim ancak diğer 5 kodu girip ultimateye çevirdiğim için 6. Kod işe yaramadı....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere 3 adet 1 yıllık ea play alıp üstüne birde 1 aylık Gamepass Ultimate aldığımız zaman 13 aylık Gamepass Ultimate üyesi oluyorduk. Bu sistem halen calisiyor mu? Çalışmıyor ise şu 2 adet 6 aylık live Gold sistemi ile nasıl yaparım?
Store den hediye olarak 2x6 ay gold alıp 1 ay da ultimate alarak yapabilirsiniz
1 aylık üyelik bitti ama oyunları hala oynamaya devam ediyorum, erişim ne zaman biter acaba?
-
36 aylık gamepass'i pc de çift hak yapabilir miyiz? Ve çift hak hesaplarla iki kişi aynı anda online oynayabiliyor muyuz?
Hocam 6 aylık çıkmıyor. 3 ve 1 aylık var store da
Storedan hediye olarak alacaksın ozaman çıkar hocam. Mailine kod gelir sonra aktif edersin. Youtube görsel olarak anlatan arkadaşlarda mevcut eğerki bulamazsanız
-
pc de gamepass yükledikten sonra eaplay oyunlarını oynamak için eaplay uygulaması gerekli bunu yüklemezseniz yaklaşık 40 kadar eaplay oyununu oynayamazsınız onlarda iyi oyunlar o yüzden eaplay indireyim dedim inmiyor iniyor gibi yapıyor ama açılmıyor şöyle bakayım dedim benim gibi muzdarip insanlar kendilerine göre çözümler bulmuşlar bayada meşakatli işler hepsini denedim olmadı olmuyor zaten son zamanlarda hiç birinin işe yaramadığı da yazıyor kiminde sorun olmayıp benim gibi sorun olmasının sebebini araştırdım garip ama windows kurarken kullanıcı adına verilen ismin türkçe karakter içermesi ve sonra değiltirseniz de olmuyor yazmışlar kafayı yedim ne denediysem olmadı ea playa yazdım şablon yazılar atıyor benim gibi böyle sorun yaşayan var mı? çözüm bilen eden ? eski yöntemler temp dosyasındaki dosyanın içeriğindeki adresten yükleme derseniz işlemiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar bende benzer bir durumla karşılaştım çözebildiniz mi sorunu? çözdüyseniz de nasıl yapıldı anlatırsanız sevinirim.
-
Forumdan bi arkadaştan 2 aylık gamepass ultimate kodu aldım.Gayet de güzel çalışıyor fakat kodu girmek için kredi kartı bilgilerimi istedi.Kart bilgilerini girdim.Şimdi başka birşey satın almayacağım için kartı silmek istiyorum ama silinmiyor.Şu an silemiyoruz gibi bir hata veriyor.Gamepass süresi dolunca yenileme olayını kapatayım diyorum süresi bitince tekrar karttan çekmesin diye o da kapatılamıyor.Sadece gamepass iptal edilebiliyor sanırım.Bu durumda hangi yolu izlemeliyim arkadaşlar ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X