Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (593. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hediye yöntemiyle çoklu olarak live gold satın alan var mı ? Ve o kodların bir son kullanma tarihi var mı ?

Benim üyeliğimin bitmesine 5 ay var ama zam haberleri çıkmaya başladı o yüzden hediye alma yöntemiyle 6 tane alıp 3 seneliği garantilemek istiyorum..

• Dostlar COD oyunlarının Gamepass'e gelme tarihi ile ilgili bir bilgi var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GFBzone kullanıcısına yanıt

Bir kaç gün önce aldım, problemsiz alınabiliyor. Sadece hediye edeceğin hesabın daha önce Game Pass satın almamış olduğuna emin olun. Mevcut hesabınıza almaya çalışırsanız olmuyor diye biliyorum.

• Dianz kullanıcısına yanıt
    Hayir.

• SchzophreniC kullanıcısına yanıt

Daha önce Game Pass Ultimate kullanılmış hesabımı tekrardan 3 yıllık Live Gold tanımladıktan sonra Ultimate'e yükselttim. Dikkat edilmesi gereken tek şey aktif aboneliğin olmaması.

• Life is Strange: True Colors oyunu Xcloud için chromeda gözüküyor. Windows xbox programında gözükmüyor.

• Arkadaşlar merhaba,

Otomatik yenilemeyi kapattım diye hatırlarken bugün kartımdan 45 tl ultimate için ücret çekilmiş. İptal etmeyi iade almayı denedim ama beceremedim. Bu işin bir çözümü var mı acaba ? Bugün yenilenmiş üyelik ve ücret bugün alınmış. Araştırdım 1-2 şey buldum ama iptal et ve hemen para iadesi al seçeneğini bulamadım.

• 1080p tv kullandığım için bilmiyorum ancak buradan ve genel olarak görüp duyduğum kadarıyla 4k bir tv'de destekleyen oyunlar 2k'da çalışabiliyor ya. Bu oyunlar 2k'da çalışırken verdiği performans ile 1080p'de verdiği performans arasında bir stabilite farkı var mıdır?

Limbo gibi basit oyunlar değil de eğer destekliyorsa örneğin fifa, cyberpunk gibi biraz daha ağır sayılabilecek oyunlarda (tabi bu oyunlar 2k destekliyor demiyorum ama bu tarz oyunlarda demek istiyorum) 1080p ve 2k upscalling performansı aynı mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar size bir sorum var?

Şimdi bende 2 yıllık ultimate var 3 aydır kullanıyorum (2 yıl gold+1 ay ultimate alıp yaptım)
    Şu an üstüne 1 yıl gold alırsam ultimate üyeliğim 1 yıl uzar mı? Sistem kabul eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christhof C kullanıcısına yanıt
    Hayir. Ayni hesapta geçerli olmaz

• Artizt kullanıcısına yanıt

Yani bu ultimate paketini gold alarak yükseltmek mümkün değil öyle mi? Yanıt için çok teşekkür ederim

geçtiğimiz haftalarda bir arkadaştan fazla kalan 3 aylık gold üyeliği kendi ultimate hesabıma 50 gün olarak ekledim.az öncede 6 aylık goldu

79 gün olarak ultimate hesabıma ekledim.fiyat olarak güncel ultimate aylık fiyatıyla denk olarak veriyor ama onu eklemek mümkün değil.

1 aylık Gold

20 günlük Ultimate

3 aylık Gold

50 günlük Ultimate (1+ ay)

6 aylık Gold

79 günlük Ultimate (2+ ay)

12 aylık Gold

4 aylık Ultimate

24 aylık Gold

8 aylık Ultimate

1 aylık Game Pass for Console

20 günlük Ultimate

3 aylık Game Pass for Console

2 aylık Ultimate

6 aylık Game Pass for Console

4 aylık Ultimate

12 aylık Game Pass for Console

5 aylık Ultimate

24 aylık Game Pass for Console

10 aylık Ultimate

1 aylık PC Game Pass

20 günlük Ultimate

• CuCuK kullanıcısına yanıt

Muhteşem bir yanıt olmuş, ellerinize sağlık.

bu listeyi oranlayarak mı çıkardınız deneyerek mi?

xbox.com
    Xbox Live Gold Üyeliğinizi Ultimate'a Yükseltin | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/live/gold/upgrade

Sık sorulan sorularda var hocam.yeni bir durum değil.burada fiyat avantajı yok.onu gözden kaçırmayın.aylik olarak ultimate alma imkanı yok,onun yerine aynı fiyatta böyle uzatiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcloud da strateji oyunu sadece crusader king mi beyler?

AOE serisi ve shadow tactics ne zaman gelecek yaww.. Yok mu bi haber duyum vs.. 

• Önce console versiyonunun çıkması lazım

• HAJAJ80 H kullanıcısına yanıt
    Aktif aboneliğim eylül ayında bitecek zaten.Ben şimdiden zam yemeden hediye alma yöntemiyle 2-3 senelik kod alıp kenarda tutmayı düşünüyorum.Eylül ayında aboneliğim bitince direk tanımlarım diye düşündüm ama işte o kodların son kullanma süresi var mı 5 ay sonra sıkıntı çıkarmasın bana kodlar kafamı kurcalayan o..

• GFBzone kullanıcısına yanıt

Kodların kullanma süresi yoktu sanırım ama Ultimate yükseltme kampanyası biterse kodlar elinde kalır.

• Arkadaşlar microsoft gamrpass e yeni gelenlere ve Microsoft un yaptığı oyunları oynayanlara bedava 3 aylık gamepass veriyor. Ben daha önce 1 ay kullanmıştım. Yeni hesap açsam halo infinite i oynasam sizce gamepass i alabilir miyim?

• Konsol için Gamepassde önereceğiniz hikayeli oyun varmı ?

• 
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.