Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (591. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaslar 2 yıllık alıp başarı ile sonra karti silmek yerine aboneliği iptal edince, direk verdiğiniz para çöp oluyor . Konuştum da microsoft ile ama hediye çeki olduğu için bisey yapamadılar. Bilginiz olsun ben yandım siz de yapmayın:) not: yeniden 2 yıllık yapacagim simdi, öneri getirmeyin bari de iş işten geçti keşke demeyeyim :D

Yeni not: baska bir agent i bir daha aradım o yardımcı oldu ve geri verdi haklarimi. İlk seferde vazgecmeyin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfur -- 5 Nisan 2022; 10:50:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisanın ilk yarısında Game Pass'e gelecek oyunlar sızmış. Büyük ihtimal doğru.

Idle Sloth💙💛twitter
    “(Leaked) #XboxGamePass games for first half of April Today: MLB The Show 22 🎮🖥️☁️ Cricket 22 🖥️ Thurs 7th: Chinatown Detective Agency 🎮🖥️☁️ TBA: Lost in Random 🎮🖥️☁️ Life is Strange True Colors 🎮🖥️☁️ Panzer Corps 2 🖥️ The Dungeon of Naheulbeuk 🖥️ https://t.co/ALTvpzxkzn”
    https://twitter.com/IdleSloth84/status/1511258920769232897?t=KHDflno6WRySNAP8wdz5DQ&s=19
  • wolfur W kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.  

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler,video çok faydalı oldu. Sayende yeniledim bende üyeliği.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Akla mantığa gayet uygun bir sızıntı. Muhtemelen doğru çıkacak. True colors oynamıştım. Lost in random iyi oldu kendi adıma.

• Ben bu ayı beğenmedim ama daha çok oynayacağım oyun var.

• Bir kısmı denilmiş ay ortasında ikinci part daha açıklanır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Halihazırda devam eden bir gamepass üyeliği 1 sene daha uzatılabilir mi?

• Ultimate'e çevirilen uzun süreli üyelikler uzatılmıyor maalesef. Ultimate olmadan düz haliyle belki olabilir diye düşünüyorum ama işin içine bir Ultimate alıp tüm paketi Ultimate'e çevirme girdiği için yapılamıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• Aile paketi ne zaman gelir acaba?

Boşuna 3 senelik ultimate yapmayayım diyorum. Mevcut üyeliğim 4 ay sonra bitiyor.

• Az önce xcloud üzerinde fh4 oynadım. Harika bir oyunmuş. Şiir gibi. Xcloudta herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sol fiber kullanıyorum.

Araba yarışlarından anlamam ama yavaşlamak gerekince rt den elimi çekmem yetti. Hele Y tuşu ile geriye alma efsane.

• futbol oyunu gelir mu bu platforma fifa veya pes felan online yapsak ?

battlefield V multi yapıyom efso

• Arkadaşlar plan ekranında bende en fazla 3 aylık gold görünüyor. Başka bir yolu var mıdır?

• kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    fifa 22 ‘nin eklenmesine az kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Fifa 21 zaten var

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam cevap için.

• Artizt kullanıcısına yanıt

XCloud 'da var mı  

• AnFoU kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar,

Windows'un kendi bünyesinde olan Microsoft Store'e hediye et kısmından bakarsanız 6 aylık live Gold'u görebilirsiniz.

• 10 gün sonra Ultimate üyeliğim bitiyor. Ana hesabım üzerinden devam etmek istiyorum. Bu sebeple bittikten sonra bu hesabı uzatmak istiyorum. Üyelik bittiğinde 6x6 live gold üyeliği hesabımda aktif edip, üzerine bir aylık ultimate alırsam 37 ay ultimate üyeliğe çevirme işlemini yapabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.