hocam kardeşilik vs uğraşamam artık, xbox-pc olarak 1 arkadaşımla yaparım kendisi konsol aldığı zaman. |
GAME PASS [ANA KONU] (566. sayfa)

-
-
Hocam cihazı fişe takın yola çıkmadan bir kez bağlayın bir daha hiç kapatmayın sanırım uyku moduna da alsanız birşey olmaz deneyin gerçi evde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Telefona indirmen için söylemiştim zaten PC de yok evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pc için de geldi. önceki hesabımda gözüküyordu pc de. yeni hesabımla dün gece de cloud ile oynadım. fakat yeni hesap da xbox app de gözükmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 30 Ocak 2022; 17:58:22 > -
Bölge kaynaklı olabilir. Önceki hesabınız hangi bölgeydi? Ben yeni Türkiye yaptım, ben de yeni eklenen oyunlarda bile gözükmüyor.
-
önceden tr deydi,
abd yaptım birkaç saat önce reset felan attım gözükmedi tekrar çevirdim tr e.
bu siteden yaptım artık.
-
Ödeme yöntemini değiştir bende de böyle oldu kartlarla alamadım faturana yansıyacak şekilde turkcel aboneliği ile alabildim
-
Arkadaşlar gamepass üzerinden oynadığım oyuna DLC satın alırken kendi hesabım üzerindemi almalıyım yoksa gamepass oynadığım hesabamı almalıyım? Kendi özel hesabıma ayrı almak istesem gamepass’de oyunu oynarken bu DLC’yi görebilirmiyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu xcloud işini series s imin üzerinden denemek istiyorum
bunun için modeme vpn falan yüklemek gerekiyormuş
adım adım yapacaklarımı yazacak
ya da kaynak gösterecek bir arkadaşımız var mıdır?
-
Teknenin aküsünü bitirir kaptan da arkadaşı en yakın limana bırakır sonra
.
Bende gamepass veya xbox yok ama cruise ship değil ise tekne dediğin sürekli fişte bırakmaman yararına olur.
Valla pek anlamıyoruz hocam o işlerden :))
var mı yardımcı olabilecek
-
Xcloud için konsolunun açık olmasına gerek yok.
-
konsolun açık olmasına gerek yok derken
ben pc den oynamak istemiyorum series s üzerinden denemek istiyorum
-
Kardeş sen fena karıştırmışsın sistemi. Konsolun varsa neden bulut üzerinden oynayasın? Xcloud un amacı şu: Oyunlar, uzaktaki sunucular üzerinde bulunuyor, oyuncular ise ellerindeki cihazın teknik yeterlilik durumu fark etmeksizin bu oyunlara erişebiliyorlar. Bir bakıma bulut teknolojisi sayesinde uzaktan oyun sistemleri kiralamış oluyorlar. Tablet, bilgisayar, dizüstü ve hatta akıllı telefon gibi cihazlardan üst düzey oyunlar, sorunsuz şekilde oynanıyor.
-
ekşide debe'ye girmiş: https://eksisozluk.com/entry/133052382
-
Açıkçası şöyle bir şey yapmıştım ve sorunuza belki yanıt olur. Gamepass'e dahil olan Wreckfast'i oynuyordum ama bazı çarpışma sahnelerinde kasıyor gibiydi. Gamepass sürümü Xbox One versiyonu olduğundan ayrıca X|S yükseltmesi de satılıyor. Gamepass ile oynadığım oyuna haricen mağazadan X|S yükseltmesini aldım ve oyun 60 fps'e yükselip yanlış hatırlamıyorsam 120 kişilik yarışlar yapabilmemi sağladı. Yani Gamepass oyununa X|S DLC'si aldım ve sorunsuzca çalıştı.
Bir ara da PC'de çok severek oynadığım Cities Skylines oyunu yine Gamepass'e dahilken mağazadan indirimle ek paketlerinden alıp oynamıştım. Konsol sürümü mod yönünden ve oynanış yönünden PC'nin yanından geçmeyecek kapasitede olduğundan aldıklarımı iade ettim.
Kısacası 2 kere denedim ve çalıştı. Eğer sorun yaşarsanız sanırım 2 saat oynamadan iade edebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X