Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (566. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
806
Favori
1.232.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam kardeşilik vs uğraşamam artık, xbox-pc olarak 1 arkadaşımla yaparım kendisi konsol aldığı zaman.

• Febr kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı fişe takın yola çıkmadan bir kez bağlayın bir daha hiç kapatmayın sanırım uyku moduna da alsanız birşey olmaz deneyin gerçi evde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Mobildeki Game Pass uygulamasından bahsediyor arkadaş. O uygulamada arattığımızda R6 bilgisayar için gözükmüyor. Demek ki sadece konsola gelmiş, PC için Game Pass'e gelmemiş:
    GAME PASS [ANA KONU]

Telefona indirmen için söylemiştim zaten PC de yok evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

pc için de geldi. önceki hesabımda gözüküyordu pc de. yeni hesabımla dün gece de cloud ile oynadım. fakat yeni hesap da xbox app de gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 30 Ocak 2022; 17:58:22 >
    Bölge kaynaklı olabilir. Önceki hesabınız hangi bölgeydi? Ben yeni Türkiye yaptım, ben de yeni eklenen oyunlarda bile gözükmüyor.

• Arkadaşlar merhaba daha yeni xbox series s satın aldım 1 yıllık game pass live gold abonelik satın aldım hb sitesinden onu aktif ettim ardından ultimate almaya çalışıyorum alamadım microsoft store bölgenizi değiştirin diyor bende hediye et seçeneği ile 3 aylık satın almak zorunda kaldım acele ettim ve aldım kod geldi hesaba kodu giriyorum ama hala aynı hatayı alıyorum microsoft store bölgenizi değiştirin diyor ne yapıcam hesabımı ultimate çeviremiyorum.
    Not:bölgelerimin hepsi türkiye nerde yanlış var bilmiyorum
    GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa187 -- 30 Ocak 2022; 20:2:50 >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

önceden tr deydi,

abd yaptım birkaç saat önce reset felan attım gözükmedi tekrar çevirdim tr e.

https://gamepass.ubisoft.com

bu siteden yaptım artık.

• mustafa187 M kullanıcısına yanıt
    Ödeme yöntemini değiştir bende de böyle oldu kartlarla alamadım faturana yansıyacak şekilde turkcel aboneliği ile alabildim

• Hocam 12 aylık live gold aboneliğimi yükseltmek istediğimde birleşik krallık yazıyordu bende xbox cihazımın bölgesini birleşik krallık yapıp 3 aylık ultimate kodumu aktif edebildim

GAME PASS [ANA KONU]

• Arkadaşlar gamepass üzerinden oynadığım oyuna DLC satın alırken kendi hesabım üzerindemi almalıyım yoksa gamepass oynadığım hesabamı almalıyım? Kendi özel hesabıma ayrı almak istesem gamepass’de oyunu oynarken bu DLC’yi görebilirmiyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şu xcloud işini series s imin üzerinden denemek istiyorum

bunun için modeme vpn falan yüklemek gerekiyormuş

adım adım yapacaklarımı yazacak

ya da kaynak gösterecek bir arkadaşımız var mıdır?

• saerozs7 kullanıcısına yanıt

Teknenin aküsünü bitirir kaptan da arkadaşı en yakın limana bırakır sonra GAME PASS [ANA KONU] .

Bende gamepass veya xbox yok ama cruise ship değil ise tekne dediğin sürekli fişte bırakmaman yararına olur.

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

Valla pek anlamıyoruz hocam o işlerden :))

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

var mı yardımcı olabilecek

Xcloud için konsolunun açık olmasına gerek yok.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

konsolun açık olmasına gerek yok derken

ben pc den oynamak istemiyorum series s üzerinden denemek istiyorum

Kardeş sen fena karıştırmışsın sistemi. Konsolun varsa neden bulut üzerinden oynayasın? Xcloud un amacı şu: Oyunlar, uzaktaki sunucular üzerinde bulunuyor, oyuncular ise ellerindeki cihazın teknik yeterlilik durumu fark etmeksizin bu oyunlara erişebiliyorlar. Bir bakıma bulut teknolojisi sayesinde uzaktan oyun sistemleri kiralamış oluyorlar. Tablet, bilgisayar, dizüstü ve hatta akıllı telefon gibi cihazlardan üst düzey oyunlar, sorunsuz şekilde oynanıyor.

• Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    Açıkçası şöyle bir şey yapmıştım ve sorunuza belki yanıt olur. Gamepass'e dahil olan Wreckfast'i oynuyordum ama bazı çarpışma sahnelerinde kasıyor gibiydi. Gamepass sürümü Xbox One versiyonu olduğundan ayrıca X|S yükseltmesi de satılıyor. Gamepass ile oynadığım oyuna haricen mağazadan X|S yükseltmesini aldım ve oyun 60 fps'e yükselip yanlış hatırlamıyorsam 120 kişilik yarışlar yapabilmemi sağladı. Yani Gamepass oyununa X|S DLC'si aldım ve sorunsuzca çalıştı.

Bir ara da PC'de çok severek oynadığım Cities Skylines oyunu yine Gamepass'e dahilken mağazadan indirimle ek paketlerinden alıp oynamıştım. Konsol sürümü mod yönünden ve oynanış yönünden PC'nin yanından geçmeyecek kapasitede olduğundan aldıklarımı iade ettim.

Kısacası 2 kere denedim ve çalıştı. Eğer sorun yaşarsanız sanırım 2 saat oynamadan iade edebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.