< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (568. sayfa)

-
-
https://forum.donanimhaber.com/ucretsiz-3-aylik-discord-nitro-2-aylik-game-pass-ultimate--151449632
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bildiğim kadarıyla daha önce yaptığın 3 yıllık bitmeden üzerine ekleme yapamıyorsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, ilk mesajda anlatıldığı üzere store üzerinden 36 aylık Gold Live kodu alıp bu kodları hesabımda redeem ettim. Fakat Üyeliğimi Ultimate’a yükseltmeye çalıştığımda ‘’Microsoft Store Bölgenizi Değiştirin - Şu anda farklı bir bölgeden aboneliğe sahipsiniz.’’ uyarısı almaktayım. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?
Ekleme: Live Gold kodlarını aktif ederken redeem sayfasında mail adresimin yanında parantez içinde Brasil yazıyordu anlamadığım bir şekilde. Acaba live gold aboneliğim brezilya bölgesinde mi aktifleşti?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogota -- 2 Şubat 2022; 15:20:29 >
Olabilir; Microsoft Müşteri Hizmetleri'ni arayarak gerekli düzeltmeleri yaptırabilirsiniz. Benzer durumu yaşayanlara yardımcı olmuşlardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostlar sitede gold live almak için girdiğimde max 3 aylik gözüküyor ve fiyatı 75 tl.6 aylik secenek bende neden gözükmüyor olabilir
Hediye kısmına gel orda 6 aylık seçenek var
-
-
Rica ederim hocam 👍
mevcutta abonelik varsa olmuyor sanırım hocam. eskiden direkt olarak alınabiliyordu, kod ile uğraşmadan. 12+12+12 olarak alınıyordu. ondan dolayı önceden yaptırmış olabilirsiniz.
-
Arkadaşlar, başlık sayesinde 36 aylık yenilememi yurt dışında sorunsuz yapabildim. Çok teşekkür ediyorum.
Yurt dışından yapacaklar, surfshark VPN deneme sürümüne abone olup (ve ardından faturalandırmayı anında iptal edip) VPN'in Chrome eklentisi ve hatta mobil uygulama üzerinden kolayca kodları ekleyebilir ve son adımda bir ay Ultimate'ı satın alabilir. Tabii Türkiye kredi kartı gerekiyor.
her şeye sürekli zam geliyor, zulalamak mantıklı mı acaba 🥲 2 yıllık daha üyeliğim var ama zamlanmadan 3 yıllık daha stoklasammı
her ay atayım kenara birikim gibi, ne hallere düştük 🥲
xboxum var pc için dememiştim ama doğru, 2025 sonuna kadar kalsa elimde yeter gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X