Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (568. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: maviistasyon
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.092
Cevap
806
Favori
1.232.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu videoda anlatılıyor nasıl yapıldığı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • regnar16 R kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/ucretsiz-3-aylik-discord-nitro-2-aylik-game-pass-ultimate--151449632

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @manesnuc

@first9

şu an xbox game pass ultimate üyeliğimin bitmesine yaklaşık 2 yıl var. daha önce microsoftu arayarak 3 yıllık yaptırmıştım 3 kez 1 yıllık xbox live gold üyeliği satın alarak. şimdi mevcut aboneliğimi en uygun şekilde 1 yıl veya daha fazla uzatma imkanım var mı acaba bildiğiniz?

• Bordo_BERE kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla daha önce yaptığın 3 yıllık bitmeden üzerine ekleme yapamıyorsun.

• Arkadaşlar merhaba, ilk mesajda anlatıldığı üzere store üzerinden 36 aylık Gold Live kodu alıp bu kodları hesabımda redeem ettim. Fakat Üyeliğimi Ultimate’a yükseltmeye çalıştığımda ‘’Microsoft Store Bölgenizi Değiştirin - Şu anda farklı bir bölgeden aboneliğe sahipsiniz.’’ uyarısı almaktayım. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?

Ekleme: Live Gold kodlarını aktif ederken redeem sayfasında mail adresimin yanında parantez içinde Brasil yazıyordu anlamadığım bir şekilde. Acaba live gold aboneliğim brezilya bölgesinde mi aktifleşti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogota -- 2 Şubat 2022; 15:20:29 >
  • Bogota B kullanıcısına yanıt
    Olabilir; Microsoft Müşteri Hizmetleri'ni arayarak gerekli düzeltmeleri yaptırabilirsiniz. Benzer durumu yaşayanlara yardımcı olmuşlardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar sitede gold live almak için girdiğimde max 3 aylik gözüküyor ve fiyatı 75 tl.6 aylik secenek bende neden gözükmüyor olabilir

• Mrperfect1007 kullanıcısına yanıt
    Hediye kısmına gel orda 6 aylık seçenek var

• Şu şekilde

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 2 Şubat 2022; 16:15:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawministration

Şu şekilde

Teşekkürler hocam ilk başta tarayıcıdan denemiştim olmadı uygulamadan hediye kısmından dediğiniz gibi buldum

• Mrperfect1007 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam 👍

• Bordo_BERE kullanıcısına yanıt

mevcutta abonelik varsa olmuyor sanırım hocam. eskiden direkt olarak alınabiliyordu, kod ile uğraşmadan. 12+12+12 olarak alınıyordu. ondan dolayı önceden yaptırmış olabilirsiniz.

• Arkadaşlar, başlık sayesinde 36 aylık yenilememi yurt dışında sorunsuz yapabildim. Çok teşekkür ediyorum.
    Yurt dışından yapacaklar, surfshark VPN deneme sürümüne abone olup (ve ardından faturalandırmayı anında iptal edip) VPN'in Chrome eklentisi ve hatta mobil uygulama üzerinden kolayca kodları ekleyebilir ve son adımda bir ay Ultimate'ı satın alabilir. Tabii Türkiye kredi kartı gerekiyor.

• aschil kullanıcısına yanıt
    her şeye sürekli zam geliyor, zulalamak mantıklı mı acaba 🥲 2 yıllık daha üyeliğim var ama zamlanmadan 3 yıllık daha stoklasammı

her ay atayım kenara birikim gibi, ne hallere düştük 🥲

xboxum var pc için dememiştim ama doğru, 2025 sonuna kadar kalsa elimde yeter gibi

• 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.