Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (564. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlar Xbox series X aldım 3 yıllık game pass ultimate yapıp kardeşlik yapıcak var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SATILIK

Xbox GamePass Ultimate 7 Aylık

Bitiş Tarihi :13.09.2022

Satılan Hak: Çift Hak

Fiyat: 100 TL (2 aylık ultimate parası)

Ödeme: Havale EFT

mail şifre gizli soru her şeyiyle verilecektir.

Çok uyguna koydum. İlk yazana gider. 3 yıllık yeni hesap oluşturacağım için satıyorum.

• asko56 kullanıcısına yanıt

Aslı çıkarsa Sony de gamepass alır artık GAME PASS [ANA KONU] 

• Hangi siteden kaça aldınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trendyol master tekno market 10,300 tl aldım ithalatçı garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arca ACAR -- 28 Ocak 2022; 19:56:25 >
  • ok hocam teşekkürlerGAME PASS [ANA KONU] 

• Anonymous cevirinin yapmış olduğu Hitman 3 yaması gamepass de olmuyor maalesef,farklı bir hata veriyormuş.Belki sonra düzelir bu hata,bilmiyen için söylemek istedim.

• yeniden gamepass alsam mı çok kararsızım. mayısta abonelik bitiyor. 2 yıl boyunca bana hitap eden birkaç oyunu oynadım. (5-6 oyun)

forza, sea of thives vs oynamam devamlı oynayacağım bir oyun yok şu anda gamepass de.

cod felan gelir mi acaba ? benim için parasını belki bir tık hak eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 29 Ocak 2022; 13:31:48 >
  • Merhaba Xbox Game Pass Ultimate Alıp iki PC aynı anda kullanabilirmiyiz? Bugüne kadar yaklaşık 4 yıldır 1 Xbox 1 PC şeklinde kullanıyordum.

Hatta 2 PC 1 Xbox ta olabiliyormuş sanırım. Deneyen varmı ?

• Forza 5'te online etkinliğe girerken bu hatayı veriyor sebep ne olabilir? İnternete bağlı ve gamepass ultimate mevcut.
    GAME PASS [ANA KONU]

• Merhaba, Destiny 2'nin gamepass içerikleri nelerdir? Oynayan varsa ve anlatırsa sevinirim.

• Unravel ve it takes two çok güzelmiş. Öneriniz için teşekkür ederim. Özellikle Unravel'a bayıldık :)

• Rica ederim hocam 👍👍👍

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2 yıl önce üyeliği 360 liradan aldığınızı varsayıyorum. Aylığı size 15 liraya gelmiş, 20 aylık sürede kardeşlik de yapmadıysanız 5 oyuna 300 lira ödemişsiniz, oyun başı 60 lira diyelim.

Online üyeliğe de ihtiyacınız yoksa mağazaya girip bu 20 aylık sürede 300 liraya hangi oyunları satın alabilirdiniz bir bakın, eğer alabileceğiniz oyunlar sizi tatmin ediyorsa üyeliği kullanmanız gereksiz olabilir. Ben bu paraya pek oyun satın alabileceğinizi düşünmüyorum, kontrol edip kararını siz verin

• Hypnosis. H kullanıcısına yanıt

valla 300 lira verseydim üzülürdüm zamanında sadece upgrade ücretini ödemiştim 30 muydu 45 miydi tam hatırlamıyorum.

yaş ilerledikçe solo oyunlar sıkmaya başladı birbirinin benzeri aynı görevleri yapmak aşırı sıkıyor.

oynadığım oyunlar metro exodus, hellblade, 15-20 saat forza4, kısa süre state of decay ve sea of thives.

ben pc de oynuyorum bu yüzden bazı oyunlar yok sanırım pc tarafında.

dediğim gibi ekstrem bir olayı yoksa sp oyunlar aşırı sıkıyor artık beni daha cok pvp oyun oynuyorum.

ileride çıkacak oynamayı beklediğim ve gamepass de olacak olan 2 oyun var. starfield ve stalker. başka yok.

codlar gamepass e gelir mi diye merak etmiyor değilim. gelmezse de bilmem kaç ay sonra çıkacak oyun için 750 lira vermek mantıklı gelmedi bana.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Hocam COD lar Activision tam anlamıyla XBOX un olduktan sonra eklenir. Sanırım 2023 gibi kesin eklenecek. Bir oyunu zaten700 800 tl iken şimdi 3 yıllık almak çok daha mantıklı

• burakc B kullanıcısına yanıt
    pc de 10 a kadar yolu var.
    Ortak aldıktan sonra PC de sadece 1 kişi ea play kullanabiliyor diye biliyorum ama.

• Xbox gamespasse giriş yaptığım email adresimden maillerimi onedrivedaki dosyalarımı görebilirler mi
    Kardeşimle ortak kullanıyoruz pcyi ondan sordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.