Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (497. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.083
Cevap
807
Favori
1.231.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler hocam siz kodların geçerlilik süresi ne zaman biliyor musunuz benim kod seneye ekimde bitiyorda şimdiden alım stoklum diyorum

• Arkadaşta gamepass ultimate var. Xbox da kullanıyor. Ben bunu pc de kullanabilirmiyim. Kullanıcı ekle diyerek mi yapıyoruz bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdiler27 kullanıcısına yanıt

Aynı şeyi ben de merak ediyorum. Sordum daha önce bu konuda ama bir yanıt alamadım. Nisan 2022de game pass bitiyor. Şimdiden alsak live Gold için kodları bittiğinde direk live gold + game pass yapsak olmaz mı acaba?

• Hocam Live Gold'u Ultimate e çevirmek bir kampanya.

Live gold şifresi alan arkadaşlar risk alıyorlar. 2022 de bunu kaldırdım derse kodlar elinde patlayacak. Ama kaldırmaz deyip kod stokluyorlar.

Üyeliğin bitince gold şifrelerini girip, üzerine 1 aylık ultimate alınca. yine mevcuttaki gibi olur.

Ama kampanya biterse kodlar elinde kalır.

• falldownnn F kullanıcısına yanıt

Evet benim de aklıma geldi aslında live gold'u game pass'e dönüştürmeyi iptal ederlerse diye ama herhalde standart bir prosedür böyle devam edecektir diye düşündüm. 1 ay sonrası olsa alacağım direk kod ama aşağı yukarı 4 ay 10 gün gibi bir süre var üyeliğimin bitmesine, risk alsam mı bilemedim.

• Bu ne simdi ya....gamepass ultimate ve 12 ay live gold aldim..warzone girip multiplayer oynayamayacakmiyim konsolda?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben de sirasiyla 6+6 aldim ardindan pass ultimate satin aldim..bunu donusturmenin bir yolu mu var yoksa kendi mi dönüşüyor??

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

Uzun süredir kullanmakta olduğum hotmail im üzerine kayıtlı olan PC de kullanmak üzere aldığım game pass üyeliğim 18 kasımda bitmiş görünüyor.

Dün itibari ile XBOX Series S konsol aldım ve yukarda belirttiğim daha önce game pass (ultimate değil) alınmış ama süresi bitmiş mail adresimle oturum açtım.

Aynı mail adresim ile Windows 10 store üzerinden üzerinden 119 tl lik 6 ay live gold paketinden 2 adet, üzerinede 1 aylık ultimate alarak 13 aylık ultimate kullanabilir miyim?

• Forza horizon 5 sunucular mi kapali ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , dostlar az önce 24 aylık live gold aldım fakat ultimate e yükseltmek istediğimde aşağıda ki fotoğrafta ki hatayla karşılaşıyorum ne yapmam gerekiyor acaba ? , hediye kodu göndersem ultimate olarak kendime yine yükselir mi 24 ay ultimate'e ?

GAME PASS [ANA KONU]
  • DonVitoCarleone_ kullanıcısına yanıt

websitesinden yapmayı deneyin. aynı şey bana da oldu geçen gün, problem olmuyor.

• zaomss kullanıcısına yanıt

Hocam 1 saat kadar websitesinden de denediğimde aynı hatayı veriyordu şimdi yine websitesi üzerinden dediğimde açtığı sekme sayfası hiç açılmıyor , sunucularda bir problem var herhalde.

GAME PASS [ANA KONU]

mümkündür hocam. Ben deneyeli 1-2 hafta oldu, konsoldan asla yapamadım ama websitesinden çok daha hızlı şekilde halletmiştim. Bazı arkadaşlar sadece konsoldan yapılması gerektiğini söylemişlerdi fakat fark etmiyormuş onu da denemiş olduk.

Burdan yükseltmeye yapmıştınız sizde değil mi hocam ?

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoCarleone_ -- 25 Kasım 2021; 9:32:20 >

aynen öyle hocam buradan

Tamam hocam ara ara bakarım artık ben , teşekkür ederim ilginize

• alpercck kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Son olarak,

1. Üyeliği yeni biten hesabı hediye yolu ile tekrar aktif edebilir miyiz ?
    2. Hediye gönderirken aktif edeceğimiz hesaba mı yoksa B hesabına mı kodları göndermeliyiz ?
  • Üyeliği biten hesabı tekrar önce gold hediye ile sonra 1 ay ultimate alarak tekrar aktive edebilirsiniz. Ben aldığım kodları kendi mail adresime hediye olarak gönderdim. Mail adresinize hediye gelen kodlar o mail adresine ait xbox hesabınız olsa dahi hemen aktif olmuyor kodu radeem kısmından aktif etmeniz gerekli. Önemli notkta önce goldların hepsini aktif edip en son ultimate e yükseltmek için 1 aylık ultimate almak.

• Live Gold yaptıktan sonra hesabı Ultimate e bugün yükseltebilen arkadaş var mı acaba ? Ben sabahtan beri yükseltemiyorum hem cihazda hem web sitesinde

• Arkadaşlar önceden hediye etme seçeneğinde iki opsiyon oluyor, 3 aylık veya 6 aylık seçiyorduk. 6 aylık 120 lira idi. Şimdi arkadaşım için denediğimde 6 aylık hediye etme opsiyonunu göremiyorum. Sebebi nedir bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.