Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (498. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.084
Cevap
807
Favori
1.231.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam sadece windows a yüklü olan Microsoft Store mağazasından hediye gönder seçeneğine tıkladığınızda çıkmaktadır. Mobil cihazda veya web sitesinde çıkmıyor maalesef.

• Hediye olarak alınan kodların son kullanım tarihi nedir arkadaşlar bugün alsak.. Cidden bunu merak ediyorum ama bir türlü bulamadım sorunun cevabını.. Şu zamlardan etkilenmeden kapatalım hiç değilse bir 12 aylık..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonVitoCarleone_ kullanıcısına yanıt

Sizden haber bekliyorum, umarım yapabilmişsinizdir. Umarım bu Upgrade işini kapatmazlar normalde kardeşlik yaptığım hesapta Mart 12 ye kadar ultimate var. 36 aylık gold aldım. Mart'ı beklesem mi yoksa 3 ay kaybımız da olsa benim hesaba tanımlayıp kurtulsam mı bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercck -- 25 Kasım 2021; 13:13:45 >
  • arkadaşlar, windows 10 kullanıyorum dün 24 ay gamepass almıştım windows 10 microsoft store'dan 24 aylık toplamda 480 TL'ye. Şimdi bir daha bakayım dedim, microsoft store'u güncellemiş ve 6 aylık seçenek yok :( iyi zamanda almışız. Güncel olmayan store'unuz varsa alın.

GAME PASS [ANA KONU]
  • alpercck kullanıcısına yanıt

Hocam , henüz hala yapamadım açtığı sekme sayfası açılmıyor , Umarım kaldırmamışlardır şansıma küfür ederim yani , sabah aldım gold live ı eğer tam ben alıcam saatlerde kaldırdılarsa şans gerçekten yok bende derim , bence siz 1-2 gün bekleyin ben eğer ultimate e çevirirsem sizde hemen kodları girip yükseltin , eğer ki kaldırırlarsa en azından kodları girmemiş olursanız satarsınız zarar etmezsiniz benim gibi :)

• Diğer güncelleme yapan arkadaşlardada durum böyle midir? Anlaşılan yeni store güncellemesiyle pc dende 6 aylık alma dönemi bitecek

Edit: Acaba hesabınızda üyelik olduğundan mı hediye kısmı çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wheaver06 -- 25 Kasım 2021; 13:49:41 >
  • wheaver06 kullanıcısına yanıt

Bende de son sürüm var hediye paketi kısmına tıklayınca 6 aylık seçenek çıkıyor dün bu şekilde 6 kez satın aldım.

GAME PASS [ANA KONU]
  • DonVitoCarleone_ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim sizden haber bekliyorum. Xbox servislerine baktım hiçbirinde sorun yok gözüküyor. Normalde yapabilmeniz lazım aslında.

GAME PASS [ANA KONU]

Valla hocam benim cenabetliğim midir nedir anlamadım yani , şuan işteyim web sitesi aynı hala hata vermekte aynı şekilde mobil de aynı , eve geçtiğimde xbox üzerinden denicem tekrar

• Haber bekliyorum bende. 1 yıllık alıcam bende eve gidince elimizde patlamasin.

• emrsln E kullanıcısına yanıt
    Dun 2 adet 6 aylik + ultimate pass alip girdim sonuc bugun bu GAME PASS [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben yaptım 2 adet 6 aylık xboxdan girdim ultimati de pcden hallettim oldu

• Güncel versiyon ile 6 ay seçeneği gözükmektedir.

GAME PASS [ANA KONU]
  • ya şu gamepass ana konuya mesaj bildirimi geldiğinde bi hevesleniyorum

işte yeni eklenmiş bir oyun ya da oynayanlardan tepkiler ya da ss ler ne bilim yeni TR olan bir oyun ( türkçe xbox oyunları konusu var biliyorum)görme umuduyla

bütün mesajlar 3 yıllık gpu alma konusunda

• Bu gamepass uyeligi ile iPad üstünden kullanim saglamak mumkun mu suan tr'de acaba ona gore almayi dusunuyorum ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu 119 liralık 6aylık xbox live gold üyeliği pcde çalışıyormu?

• Arkadaşlar, live gold alımında geçerli kart kampanyası var mı acaba ?

• keopsdd kullanıcısına yanıt

Oyunları iPad ten oynamaktan bahsediyorsanız böyle bir durum mümkün değil

• Ultimate'e dönüştürdükten sonra PC de gamepass sahibi olursunuz

ultımateye nasıl dönustuyoruz?Onun için ayrı ücretmi vermek gerekiyor?

• 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.