< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (496. sayfa)

-
-
Bir soru:
5 Aralık'ta bitecek olan Game Pass PC üyeliğim var.
Şimdiden 36 aylık GPU aktivasyonunu yaparsam 5 Aralık'a kadar olan üyeliğim arada kaynamış mı oluyor?
-
Selamlar,
Sormak istediğim bir kaç konu var.
- Üyeliği yeni biten hesabı hediye yolu ile tekrar aktif edebilir miyiz ?
- Hediye gönderirken aktif edeceğimiz hesaba mı yoksa B hesabına mı kodları göndermeliyiz ?
- Xbox one ve bilgisayar kullanıcısı sorunsuz kardeşlik yapabilmekte midir ?
Teşekkürler.
-
üyelik bitmeden 36 aylık üyelik alırsanız 1/3 oranında dönüştürür ve üyeliğinize sadece 12 ay eklenir
üyeliğinizin bitmesini beklemeli, ardından hesaba live gold tanımlamalı, live gold tanımladıktan sonra üstüne game pass üyeliği almanız gerekmektedir
-
Bilgisayar kullanıcısı ile kardeşlik olmuyor.
Örnek olarak biz bir arkadaşım ile ortak alıyoruz gamepass i xbox larda kardeşlik var. ikimizde xboxta gamepass kullanabiliyoruz ama pc ye geldiğinde iş, onun hesabında gamepass gözüküyor ama benim pc de xbox ile aynı hesabı kullanmama rağmen gamepass aktif değil
-
Teşekkürler.
Kodları yolladığım değil de satın aldığım email adresine ait hesaba tanımlamamda bir sakınca var mıdır peki? (Sıfır üyelik)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marauder1905 -- 24 Kasım 2021; 16:14:20 > -
Dostlar bu 12 aylık üyelikleri nereden alıyoruz ?Microsoft store hediye kısmından 6 aylık 119 lira olarak gözüküyor.Bu paraya 12 ay nasıl yapıyoruz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solo il GALA -- 24 Kasım 2021; 16:22:31 > -
2 tane alacaksınız yıllığı 240 lira. Bir tanede bir aylık ultimate 45 lira. Yıllığı 285 lira.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam ben 6 aylık parasına 12 ay alınıyor sanmıştım.Gerçi 6 aylıkda 119 lira gayet iyide onu öğrenmek istedim.Sağolun.Bu arada bu xbox gold live pc için oluyormu?Ben pc kullancıısıyım.Konsol yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solo il GALA -- 24 Kasım 2021; 16:36:53 > -
yollamaktan kastınız ne anlamadım pek :)
sıfır bir hesaba tanımlayabilirsiniz eğer o hesapta hiçbir Game pass üyeliği yoksa
-
Örnek: Ben xyz@gmail.com adresine ait sıfır hesabımdan abc@gmail.com adresine kodları yolladım.
abc@gmail.com email adresine tanımlı hesapta da5 Aralık'a kadar Gamepass PC var.
Bu örnekte xyz@gmail.com epostama ait sıfır hesabımda kullanabilir miyim kodları?
-
kod yollama kısmını anlamadığım için sorunuzu da hâliyle anlamadım kusuruma bakmayın :(
bir adresten öbür hesaba kod yollamaktan kastınız ne? kodları sadece bir hesaba "redeem" edebilirsiniz, bir başka eposta adresinin hesabına yollayamazsınız
-
Bu kodları satın alırken hediye olarak yolluyoruz. Bu hediyeleri(kodları) başka bir email adresine yolladım.
-
Tek kullanıcı için de gamepass pc ve xbox versiyonları ayrıca üsretli değil mi zaten?
Kendi hesabımıza (hesap ile aynı maile) hediye kod atabiliyor muyuz? Daha önce hesapta gamepass üyeliği ( 1 aylık) alınmış ise 6 + 6 hediye kod ve 1 aylık ultimate alarak 13 aylık ultimate oluyor mu acaba?
Hocam birşey sorucam bu kodların son kullanma tarihi ne zaman peki
-
Galiba artık 6 aylık Live Gold yok en fazla 3 er aylık. 3+3+3+3 1 yıllık olabiliyor mu? Oluyor ise 1 aylık ultimate ile 13 ay oluyor mu?
Hesabımız Ultimate değilde PC için Game Pass ise, önce Ultimateye mi çevireceğiz yoksa önce kodu girip sonra 45tl mi yatıracağız?
-
Bende bulamadım 6 aylık kaldırılmış galiba
-
Yaklaşık 3 saat önce aldım 6 aylık Gold Live üyeliklerini. Şurdan bulabilirsiniz:
Windows 10 ya da 11 yüklü olması gerekiyor.
Windows içinde arama yerine ''Microsoft Store'' yazın.
Windows içindeki Microsoft Store'a girdikten sonra arama alanına ''Xbox Gold Live'' yazın ve ürünü seçin.
İlk bakışta 1 ve 3 aylıklar görünse de ''Hediye'' butonu üzerine tıklayınca 6 aylık yani 120 TL'lik olanları da görebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X