Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (494. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.082
Cevap
807
Favori
1.231.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üstüne ekler ya sonuçta kod 'redeem' ederek başlattın o 3 aylık aboneliği

• civilianie C kullanıcısına yanıt

Hediye olarak satın al seçeneği var, ona basınca çıkan ekranda 6 aylık çıkıyor

• Arkadaş alabildiğine göre bitmemiş.

• arkadaşlar windows pc den alınabiliyor 6 ay hala 119 liradan yeni gördüm

• burda merak eden arkadaşlar vardı kodların süresi var arkadaşlar ms resmi siteden aldıgım yazı

Hediyeyi kullanma. Hediyenizi kullanmak için alıcının geçerli bir Microsoft hesabı olması (veya yeni bir Microsoft hesabı oluşturması) gerekir. Hediye e-postasına erişim sağlayan herkes Hediyeyi kullanmak için bu Kodu kullanabilir. Microsoft, alıcının Hediyeyi kendisinin kullanacağını veya başkalarına devredeceğini denetlemez. Kodlar tek kullanımlıktır ve yalnızca bir kez kullanılabilir. Bazı hediyelerin geçerlilik süresi vardır ve belirtilen süre içinde Hediye alıcısı tarafından kullanılmalıdır. Microsoft, Hediye Kodunun kaybolmasından, çalınmasından veya izniniz olmadan kullanılmasından ya da geçerlilik süresinin Hediye kullanılmadan önce sona ermesinden sorumlu değildir. Alıcının Hediyeyi kullanabilmesi için İnternet erişimi hizmeti gibi belirli donanım veya yazılım özellikleri gerekebilir (bağlantı süresi ücrete tabi olabilir). Hediyeler, alıcının Hediyeyi kullanabilmesi için sizin veya alıcının kabul etmesi gereken ek koşullar içerebilir. Hediye edilen içerik yalnızca kişisel ve yasal kullanım içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 23 Kasım 2021; 23:33:4 >
  • Arkadaşlar bilgisayarımda windows 7 kurulu ve win 7de microsoft store çıkmıyor bu yüzden 6 aylık hediye gönder seçeneğine ulaşamıyorum.Bu işlemi yapmanın başka yolu yok mu acaba?

bi yardımcı olsanız.

• Bunu yazmanız üzerine içime şüphe düştü ben de biraz araştırma yaptım. Google'a "xbox live gold digital code expire" yazınca birçok sitede, reddit dahil, kodların herhangi bir son kullanım tarihi olmadığını yazmışlar. Son kullanım tarihi olduğunu söyleyenler var fakat anladığım kadarıyla Microsoft'un mağazasından değil de dışarıdan alınan kodlardan veya trial olan (1 hafta denemelik gamepass, live gold gibi) kodlardan bahsediyorlar. E-postama gelen hediye kodu mail'inde de herhangi bir son kullanım tarihi yazmıyor. Olsa, kesinlikle altında yazardı diye düşünüyorum.

Şahsen bir şey olacağını düşünmüyorum, 3 tane 6 aylık Live Gold kodunu bekletiyorum 8 Ocak'a (üyeliğimin bittiği tarih) kadar.

Edit: Geçenlerde aldığım Xbox Seagate harddiskinin yanında gelen 1 aylık Ultimate hediye kartını (fiziksel hediye kartı), son kullanma tarihi var mı diye inceledim şimdi, herhangi bir tarih üzerinde yazmıyor. Bizim kodlar da %99 geçerli kalacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 24 Kasım 2021; 0:18:22 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

evet bu şekilde alınıyor, mevcut gamepass ultimate üyeliği bitince bu kodları kullanıp tekrar ultimate çevirebilir miyiz acaba 1 sene sonra?

Kodların son kullanım tarihi var mı?

• GAME PASS [ANA KONU]
  • Bugün 8 tane 3 aylık gold üyelik arka arkaya alıp üstüne ultimate alıp 25 ay ultimate üyeliği yaptım. Soru soran arkadaşlara genel cevaben yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bitmiş yazıyor ama bu kodların taneyle satıldığını ya da herhangi bir stoğu olduğunu sanmıyorum belli bir algoritmaya göre kod üretiliyordur büyük ihtimalle, tabii ben de bilmiyorum sadece tahmin. Son defa yazayım;

6 aylık Xbox Live Gold almak için Windows 10 (11 de olur herhalde) içinde uygulama olarak bulunan Windows Store içinden Xbox Live Gold'u aratarak bulun ve daha sonra hediye olarak almayı seçin açılan ekranda 6 aylık üyelik çıkacaktır. Resimli olarak anlatacaktım ancak benim hesabımda aktif üyelik bulunduğu için satın alma seçeneği çıkmıyor. 2-3 yıllık üyelik alınacağı zaman 3 aylık ve 6 aylık arasında epey fark oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andune Tiwele -- 24 Kasım 2021; 3:48:50 >
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetleri ile görüştüm, microsoft store'dan alınanların süresi 9999 yılına kadar. Mağazalardan alınan (n11, teknosa, mediamarkt gibi) kodların süreleri oluyormuş. Şu an en uygun paket hangisi emin olamadım.

• panta_ P kullanıcısına yanıt

Yeni hesap açmanız daha iyi olur.

Sizde sanırım konsol var siz normal bir şekilde hesaba giriş yapıp oynayacaksınız. Arkadaşınız ise gamepassli hesabı microsoft store a girecek. Xbox ve xbox konsol yardımcısı uygulamalarına da kendi hesbaını gircek oyunları ms store dan indirip giriş yapacak o kadar. Aranızda başka pc kullanıcısı varsa arkadaşınız onuda dahil edebilirsiniz daha uyguna gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarayıcı üzerinden de; microsoft store üzerinde de sadece 3 aylık gold çıkıyor artık.

Aksini yapabilen açık açık nasıl olduğunu yazarsa seviniriz.

GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]
  • Hocam dediğiniz şekilde yaptım 4 tane kod aldım 24 aylık. Halihazırda 1 yıllık ultimate tanımlı hesapta. Bittiğinde bu kodları yapıştıracağım. Çok teşekkürler. Kodların son kullanım tarihi 30.06.9999 :)

GAME PASS [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.