Hocam bir sorum olacak musadenle , simdi ben ve arkadasim gamepass ultimaye kardeslik yapmak istiyoruz . Onun hesabina gamepass ultimate alsak o girip kendi hesabindan oynasa bende onun hesabini primary yapip kendi hesabimdan oynasam olmuyor mu ? Yalnizca o kendi hesabina girip mi oynayabiliyor ? Eger boyleyse gamepass kardesligi diye bisey yok degil mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (406. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: highmetinHocam bir sorum olacak musadenle , simdi ben ve arkadasim gamepass ultimaye kardeslik yapmak istiyoruz . Onun hesabina gamepass ultimate alsak o girip kendi hesabindan oynasa bende onun hesabini primary yapip kendi hesabimdan oynasam olmuyor mu ? Yalnizca o kendi hesabina girip mi oynayabiliyor ? Eger boyleyse gamepass kardesligi diye bisey yok degil mi ?
Oluyor hocam sistem PlayStation'daki gibi
Primary yerine P1 , Secondary yerine P2 deniliyor xboxda
Arkadaşın ultimate olan hesabı P2 yani secondary kullanıp oturum açacak ve bu hesaptan oynayacak, sende ultimate olan hesabı P1 yani primary yaparak kendi hesabına geçip oynayabileceksin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Battlefield 5'de olan farklı bir sorun ea kaynaklı
Arkadaşlar şu an bir yıllık en ucuz ultimate game pass üyeliği ilk sayfada anlatılan değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladim hocam cok tesekkur ederim cevabin için .
Gamesatisten çok kullanımlı bir gamepass hesabı almıştım pcdeyken, Xbox da kendi hesabım harici o hesaba da giriş yaptım hala kullanılıyor , kendi hesabıma geçip gamepass i de kullanmaya başladım , Xbox a yeni geçtim nasıl oldu böyle birşey anlamadım ama bir problem olur mu acaba , kendi hesabımda üyelik almadım...
Üyelik bittikten sonra aynı şekilde alabilirsiniz. Ayrıca resmi siteye giriş yaptıktan sonra 6 aylık gold live kodunun 120 liraya alınabildiğini göreceksiniz. İlk mesajın tamamını okuyun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Game Pass Ultimate üyeliğiniz bitince aynı şekilde alabilirsiniz hocam, diğer sorularınız için konunun ilk mesajını okuyabilirsiniz.
24 aylık kod yok, ilk mesajı okuyun ve üyeliğinizle 6 aylık gold kodunu 120 liradan alacaksınız.
Evet hocam, en güncel yöntem bu
12 aylık gold kodunu 240 liradan uyguna satan bir site bulabiliyorsanız daha uyguna gelebilir.
Sağ olun hocam 12 ay yerine sanırım 6+1 şeklinde olanı yapacağım.
Xbox game pass aldım, Fİfa21 türkçe değil onu nasıl ayarlayabiliriz?
-
Merhabalar , şuanda ne live gold ne de gamepass üyeliğine sahibim , en ucuz şekilde nasıl alabilirim kısa özet geçicek biri var mıdır?
-
Anladığım kadarıyla hiçbir aboneliği olmayan bir hesapla önce live gold alıp son adımda onu ultimate e çeviriyorsun.
İlk mesaj çok açıklayıcı aslında.
@Hypnosis. Konu başlığına ilk mesajda gerekli bilgilerin olduğuna dair bi not mu düşsek, ne dersin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bf5 -- 10 Haziran 2021; 13:20:28 >
Mesaj oldukça açıklayıcı. Yeni aldığım x boca ultimate almıştım. Sabah kalktım ilk önce iptal et parayı iade et dedikten sonra sayfasından hediye satın al diyerek 6 aylık paket aldım. Sonrası da ultimate üyeliği tekrar aldım. Şu an 9 ocak 2022 ye kadar ultimate üyelik gözüküyor
Olabilir hocam, ne yazalım tam olarak
2 3 gün oldu düzelmedi,
Microsoft Store bölgenizi değiştirin
Aboneliğinizi satın aldığınız bölge ile Store bölgenizin eşleşmesi gerekir. Store bölgenizi değiştirmek işe yaramazsa Microsoft Desteği üzerinden bizimle iletişime geçin.
muhtemelen senin görüştüğün kişi işi çözdü, yarın tekrar ararim,
-
ilk mesajdaki yöntem sadece ilk alımda mı geçerli acaba? 1 yıllık aldık sonra yenilerken tekrar edilebiliyor mu?
Bu arada Türkiye’den aldığımız Game Pass Ultimate, Azerbaycan’da çalışır mı, bilen var mı acaba?
Cihaz burada, Game Pass Ultimate alınıp tanımlandıktan sonra oraya gidecek.
Sorun olmayacaksa 3 senelik alacağım zira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TQ2 -- 10 Haziran 2021; 22:46:3 >
1 tane 6 aylık aldım 2. alıcam Ödemenizi işleme alamıyoruz diyor 24 saatte 1 adetmi alabiliyoruz bilen varsa acil yazabilirmi arkadaşlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X