< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 4 Haziran 2021; 11:17:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (404. sayfa)

-
-
Ben de ilk online sandım ama tam gibi geldi gözüme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelen kısım sadece online hocam. Oyunu tam olarak indiriyor ama sadece online kısmı erişime açık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim
Teşekkürler hocam
Bugün bir duyuru gelecek hadi bakalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
For Honor oynayan varsa eklesin. Valla yeni keşfettim şahane oyunmuş. Ubi'den beklenmeyecek kalitede.
Oyunun kendisi bence de çok iyi, fakat ben hiç beceremedim. Kendi kendime botlara karşi pratik yaparken karakterin kombolarini becerebiliyorken gerçek oyunculara karşi hiçbir şey yapamiyordum ve bir yerden sonra sini bozucu hâle geliyor.
Ne duyurusu hocam? Resmi bir şey mi var?
quote:
Orijinalden alıntı: Artizt
Oyunun kendisi bence de çok iyi, fakat ben hiç beceremedim. Kendi kendime botlara karşi pratik yaparken karakterin kombolarini becerebiliyorken gerçek oyunculara karşi hiçbir şey yapamiyordum ve bir yerden sonra sini bozucu hâle geliyor.Oynamak için çok geç kalmışsınız. Gerçek insanları yenmek için bütün hareketleri öğrenip, çok alıştırma yapıp saatlerinizi harcamak gerek. Ben oynadığım zamanlar 10 küsür gerçek insana ölmeden ilerliyordum achievement’ı da vardı hatta 100G.
arkadaşlar benim gamepass ultimate üyeliğimin olduğu bir hesabım var. bunu pcde oynamak için kullanıyorum. geçtiğimiz gün bir arkadaşım xbox almış. konsolla pc arasında kardeşlik oluyor diye biliyorum ama genelde anlatanlar konsol+konsol için anlatmış. konsol+pc kardeşliği nasıl olcak nasıl ayarlancak yardımcı olabilir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: lethelearkadaşlar benim gamepass ultimate üyeliğimin olduğu bir hesabım var. bunu pcde oynamak için kullanıyorum. geçtiğimiz gün bir arkadaşım xbox almış. konsolla pc arasında kardeşlik oluyor diye biliyorum ama genelde anlatanlar konsol+konsol için anlatmış. konsol+pc kardeşliği nasıl olcak nasıl ayarlancak yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşın konsoldan hesaba giriş yapacak ayarlara girip hesabı giriş xboxı olarak tanımlayacak ve hesaptan çıkış yapacak. Hesap giriş xboxı olduğu için o cihazdaki tüm hesaplarda gamepass çalışıcak. Kendine ait başka bir hesaptan oyunlarını oynayacak bir daha hesaba login olmasına gerek yok. sen normal pcden kullanmaya devam edecen.
-
Hocam bilgi için çok teşekkürler. Simdi bu yolla yaptık sorunsuz halloldu.
Aklıma bir sey takıldı, bu yolla kullanırken ea play oyunlarını oynadığımızda sorun oluyor mu? Yani benim x hesabımdaki gamepass sayesinde ea accessimiz var ve ben x hesabıma a ea hesabımı bağladım oynuyorum. o bu yolla benim x hesabımı giriş hesap yaptı, çıktı. y hesabıyla normal oyunları oynuyor da kendisi y hesabına bağlı b ea hesabıyla girince sorunsuz bir şekilde kullanabilir mi ea oyunlarını? Karışık bir soru oldu belki, kusura bakmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: letheleHocam bilgi için çok teşekkürler. Simdi bu yolla yaptık sorunsuz halloldu.
Aklıma bir sey takıldı, bu yolla kullanırken ea play oyunlarını oynadığımızda sorun oluyor mu? Yani benim x hesabımdaki gamepass sayesinde ea accessimiz var ve ben x hesabıma a ea hesabımı bağladım oynuyorum. o bu yolla benim x hesabımı giriş hesap yaptı, çıktı. y hesabıyla normal oyunları oynuyor da kendisi y hesabına bağlı b ea hesabıyla girince sorunsuz bir şekilde kullanabilir mi ea oyunlarını? Karışık bir soru oldu belki, kusura bakmayın.
Gamepass Ultimate'de Ea play var zaten o yüzden ekstra bir işleme gerek yok oynayacağı oyunu storedan indirmesi yeterli.
-
Herkese iyi günler ben bugün bir controller aldım ve yanında gamepass hediyesi çıktı bunu gold üyeliğini dönüştürürken kullanabilir miyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kodun üzerinde ne yaziyor? Game pass mi, Game pass ultimate mi?
Ultimate değilse dönüştürmez. Ultimate dönüştürür sadece.
Ultimate
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox GamePass for Pc için bir kampanya vs mevcut mudur?
-
Kodun olduğu kartta, alt kısımda Live Gold olan hesaplarda kullanılamaz yazıyordur muhtemelen.
USA'ya özel 3 aylık Ultimate'i 1$'a almayı beceremedim, yapabilen var mı? Ya da buna benzer kampanya var mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X