Şimdi Ara

xbox donuyor resetlemem gerekiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben xboxdayken donuyor ve resetlemedende geçniyor cok sinir bozucu oyunun ortasında dashboard da falan heryere sorun nereden olabilir garantiye vermelimiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: loses

merhaba arkadaslar ben xboxdayken donuyor ve resetlemedende geçniyor cok sinir bozucu oyunun ortasında dashboard da falan heryere sorun nereden olabilir garantiye vermelimiyim

sık sık mı oluyor nadiren mi?

bazen donabilir bendede oluyor ağır oyunlar oynarken ( skyrim )
  • Ortak moralini bozmak gibi olmasın ama ben bu senaryoyu bir yerlerden hatırlıyorum. 3K geliyor olabilir haberin olsun. Nadir de olsa Jasper Board-larda da görülebiliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Ortak moralini bozmak gibi olmasın ama ben bu senaryoyu bir yerlerden hatırlıyorum. 3K geliyor olabilir haberin olsun. Nadir de olsa Jasper Board-larda da görülebiliniyor.

slim modeli gunde 1 kere falan bazen 2 kere ama çok sık xbox oynarım bazen actıgımdan yarım saat sonra bazen 5 saat sonra belli bir aralıgı yok red dead den baska oyun oynamıyorum genelde oyundayken ama dashboard dada yapıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Ortak moralini bozmak gibi olmasın ama ben bu senaryoyu bir yerlerden hatırlıyorum. 3K geliyor olabilir haberin olsun. Nadir de olsa Jasper Board-larda da görülebiliniyor.

slim modeli gunde 1 kere falan bazen 2 kere ama çok sık xbox oynarım bazen actıgımdan yarım saat sonra bazen 5 saat sonra belli bir aralıgı yok red dead den baska oyun oynamıyorum genelde oyundayken ama dashboard dada yapıyor

Ortak belli olmaz ama 3K olabilir, zira aynen önce donmalar yaşıyorsun sonra pat diye 3K geliyor.
  • İnternet bağlantısı ile ilgili olabiliyor. İnternet gidersen benim konsolumda kilitleniyor.
  • Orjinal oynadığın halde oluyorsa sıkıntı olabilir ama ilaçlı ise dvd de sorun vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedoTurkoglu

Orjinal oynadığın halde oluyorsa sıkıntı olabilir ama ilaçlı ise dvd de sorun vardır

Orjinal kullaniyorum :( ve hdd uzerinden oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 17 Şubat 2013; 8:41:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HedoTurkoglu

Orjinal oynadığın halde oluyorsa sıkıntı olabilir ama ilaçlı ise dvd de sorun vardır

Orjinal kullaniyorum :( ve hdd uzerinden oynuyorum

garantiye ver orjinalsan konsolda bir sıkıntı vardır
  • Istanbul golddan aldim ama microsoftun hani turkiye subesi falanda acildi orayami gondersem ?
  • quote:

Istanbul golddan aldim ama microsoftun hani turkiye subesi falanda acildi orayami gondersem ?

oyunda mesela hep aynı bir yere gelince mi oluyor yoksa değişik yerlerde normal oynarken mi kilitleniyor.Mesela bende bir düello kısmı vardı ne zaman ona girsem konsol kitleniyordu,diğer bir örnek fifa 13.Manager modda contrats bölümüne basınca kitliyor aleti :) başka oyunlarda oluyor mu bu önemli bence,oluyorsa garantiye vermen de fayda var
  • Bende daha 1 aylık slim var. Online oyunda bağlantı zorlarsa donuyor. Net ile ilgili büyük ihtimalle. Konsolda sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
  • Cihazin hard diskinde sorun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Bende daha 1 aylık slim var. Online oyunda bağlantı zorlarsa donuyor. Net ile ilgili büyük ihtimalle. Konsolda sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

O ihtimalde var dashboarfda mesaj falan gonderirken de kitlenebiliyor ama mesela rdr de single undead takilirken de oluyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Bende daha 1 aylık slim var. Online oyunda bağlantı zorlarsa donuyor. Net ile ilgili büyük ihtimalle. Konsolda sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

O ihtimalde var dashboarfda mesaj falan gonderirken de kitlenebiliyor ama mesela rdr de single undead takilirken de oluyo

Hocam makinan eğer slimse 3k ihtimali yoktur.Ama başka bir sorun olabilir.Benim xbox da günde 1-2 kez donuyor.Menü tuşuna basıp bekliyorum bir süre düzeliyor.
  • Ayni sorunu bende yasiyorum.Öncelikle sunu soliyim dvd'de bi sorun cikmisti raylarinda kapanmiyordu.onu tamir ettirmistim 1 yil once.internet ttnet kullaniyorum internet kesiliyor cok olmaz ama konsol o zaman live dan atiyor.zaten interneti kullaniyorum.slim model kullaniyorum.yine hep ayni yerde donduguna oldugu oluyor.misal fifa kariyerde bir kupa macim var ona girdigim anda donuyo.eskiden fut a girdigimde donuyodu o duzeldi.napmam gerek arkadaslar bilginiz var midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alienware96

Ayni sorunu bende yasiyorum.Öncelikle sunu soliyim dvd'de bi sorun cikmisti raylarinda kapanmiyordu.onu tamir ettirmistim 1 yil once.internet ttnet kullaniyorum internet kesiliyor cok olmaz ama konsol o zaman live dan atiyor.zaten interneti kullaniyorum.slim model kullaniyorum.yine hep ayni yerde donduguna oldugu oluyor.misal fifa kariyerde bir kupa macim var ona girdigim anda donuyo.eskiden fut a girdigimde donuyodu o duzeldi.napmam gerek arkadaslar bilginiz var midir ?

Konsolunuzun ilaçlı olduğunu varsayarsak oyuna girmeden önce mp3 başlatmanızı tavsiye ediyorum.Bazen oyundan atmalarda çözüm olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maslock

quote:

Orijinalden alıntı: Alienware96

Ayni sorunu bende yasiyorum.Öncelikle sunu soliyim dvd'de bi sorun cikmisti raylarinda kapanmiyordu.onu tamir ettirmistim 1 yil once.internet ttnet kullaniyorum internet kesiliyor cok olmaz ama konsol o zaman live dan atiyor.zaten interneti kullaniyorum.slim model kullaniyorum.yine hep ayni yerde donduguna oldugu oluyor.misal fifa kariyerde bir kupa macim var ona girdigim anda donuyo.eskiden fut a girdigimde donuyodu o duzeldi.napmam gerek arkadaslar bilginiz var midir ?

Konsolunuzun ilaçlı olduğunu varsayarsak oyuna girmeden önce mp3 başlatmanızı tavsiye ediyorum.Bazen oyundan atmalarda çözüm olabiliyor.

Orjinal kullaniciyim onu solemeyi unutmusum.Bi deneyecegim tesekkur ederim

• Arkadaslar ayni seyler banada oluyor bende orjinal kullaniciyim 2-3 ay once teknosa dan aldm cok oynamiyordum son ama son 2 gundur benimde donuyor kalkip resetlemem gerekiyor . Oyunda hic donmadi genelde anasayfada bazen hatta sık sık kitleniyor. Bazen oyundan cikip anasayfaya ( koldan once xbox tusuma sonra y tusuna ) gecislerde kilitleniyor bazen muziklerde donuyor . Biraz bekliyorum ama kumanda fln hic birsey islemiyor 2-3 dk ole bekledikten sonra kalkip kapatiyorm servise mi yolliyim ? ( son 2 gundur dondugunu farkettim bu zamana kadar bukadar cok oynamamistim belki onceden de yapiyorsa bilmiyorm.

• cihazın 3k'sı gelmiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.