Şimdi Ara

Pc kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese mrb. . . Benim sorun pc nin hiç açılmaması power butonuna basiyorum çalışıyor bip sesi gelmeden pat kapaniyor arada açılıyor bios piline basınca parmagımla açılıyor ve hc sorun yokmuş gbi normal çalışıyor ben kapatmadıktan sonrada hç kapanmiyor bios pilini deistirdim sonuç deişmedi bios u güncelledim gene olmadı sonra ekran kartımı tanımamaya başladı sizce anakart problemimi?

• Kesinlikle.
  • power supply dene bence anakarttan önce ..
  • Power sup olsa hiç çalışmaz ama bios piline parmagimi basınca her defasında pc açılıyor
  • kesinlikle sorun anakart.
  • Ne yapmamı önerirsiniz kesinlikle deiştirmelimiyim yani bütün bios güncellemelerini denedim asus m2npv-mx anakart yükselttim eski biosu yükledim nerdeyse bütün bios güncellemelerini denedim sonuç deismedi
  • pil slotunda soguk lehim yada benzeri bir arıza olabilir bir elektronikciye kartı goster derim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@N -- 1 Ekim 2010; 23:42:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Kapanıyor
    geçen yıl açıldı
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vala bende onu düşündüm fakat burda o kadr anlayan oldugunu düşünmüyorum elektronikten kalsın büyük şehirlere yolumuz düşerse oralarda tamir ettirim tabi olursa zaten kartı ben bozmus olsam gam yemeyecem askre gittik geldik bozmuslar birden bire kapanmış öle diyor kardesim elektirik kesintisinden de kaynaklabilir diye düşünüyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.