3Dsmax ve yapay zeka için sistem önerisi
merhaba arkadaşlar;
3Dsmax öğrenip render almak istiyorum, bu konuda kendimi geliştirme istiyorum ve bu sektörden para kazanmak istiyorum ayrıca yapay zeka ile desteklemek istiyorum. sadece kasa olacak şekilde şu an bu ikisi için en iyi sistem önerisi nedir. (hazır sistem almayı düşünüyorum yani yada alacağım yerde toplasınlar. beni uzun süre götürebilecek bir sistem istiyorum.
Arkadaşlar merhaba ;
Ben uzun yıllar önce bir sistem toplamıştım. Hatta bir ara ekran kartım yanmıştı. Geçici olarak Amd Radion 6570 ekran kartı almıştım öyle kaldı. Şimdi bu sistemi güncellemek istiyorum daha doğrusu ekran kartımı güncellemek istiyorum amacım nvidia ekran kartı alıp yapay zeka ile ilgili programlarını kullanmak. Ama bu sisteme nvidia 4060 ve üstü yani yapay zeka destekleyen hangi en son kartı alsam sorun çıkartmaz özellikleri fotoğrafa koydum. Amacım sıfırdan pc toplamadan yapay zeka ile birazcık kendimi geliştirmek bazen de oyun oynarım.
En az 3 hdmı girişi olan 27 inc monitör önerisi
Arkadaşlar merhaba ;
uzun süredir kullandığım 27 in james donkey isimli monitörüm bir anda bozuldu ve sanırım ana kartı değişmesi gerekiyor 5 yıllık ürün olduğu için servis yüksek rakam çıkartacak gibi. Bende yeni monitör arayışına girdim ama istediğim gibi bir monitör bulamıyorum. En Az 3 hdmı girişi olan ( 2 pc ve 1 ps4 bağlanacak) 27 inc büyüklüğünde yukarı aşağı ve sağ sola dönen bir monitör arıyorum. Araştırmalarıma göre rampage rm277 modeli tam istediğin ve şuan bozuşan monitörüm gibi. Genelde dizi , film vs izlerim, ps4 de oyun oynarım öyle çok oyun manyağı bir insan değilim ama görüntü kalitesine dikkat ederim önerisi olan varmı
|
|
|
|
BİLGİSAYAR AÇILIYOR AMA GÖRÜNTÜ YOK.
|
|
Monitörümdeki kırmızı noktalar ?
|
BARMANBEK |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 465
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 36.875 (Bu ay: 493)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 40 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware