xbox culara hayret ediyorum nasıl da oluyor bu kadar çok oyun alabiliyorsunuz mavi shop ta 180 ytl . bravo harbi oyuncu budur işte
Hiç olmadı Bazen oyunu 1saatte bitiririm bazen 2haftada bazewn 2ayda:)
mass efect hala bitmedi. bi köşede duruyor. yani zordu, bitiremedim değil, sıkıldım oynarken. sonra devam ederim dedim, rafa kaldırdım. o günden sonra kaç oyun bitti, garibim hala bekliyor orda :)
gears of war dan başka bitirdiğim oyun yok ama alalı daha 3 hafta oldu.ilk 2 hafta habire nba 2k8 ve euro 2008 oynadım.
ben bitirmiyorum sonuna geliyorum 1 - 2 ay sonra tekrardan başlıyorum
ben de bi oyunun ortalarına gelince çok sıkılıyorum bırakıyorum.aradan zaman geçince kalanını bitiriyorum.çünkü piyasada kendini tekrar etmeyen hiçbir oyun yok.örneğin GTA IV.güya free-roam oyun.sürekli oynanabilir olacak bilmem ne.o bile %30 lara gelince bayıyor
Yarış oyunlarının çoğunu hemen bitirmem.. Azar azar tadını çıkara çıkara oynarım..
Sonuna çok yaklaştım ama bitiremediğim oyun, The Darkness, metro tuvalette anahtar var bi tane onu bulup gitmemiz gereken bi yer var orada kaldım Polis şefinin helikopterle kaçtığı bölümden sonra, içime dert oldu bak bitiriyim ben şunu ya ama tatil girdi araya yarın gidiyorum, neyse dönüşte
"Dead rising" save sistemini kullanamadığım için kaçkere başa döndüm hatırlamıyorum sonrada bitiremedim bıraktım yoksa sinirden o beni bitirecekti.
Sıkılıp bırakdığım oyunlar
Ace combat GTA The Darkness Far Cry Alone In the dark 5 GRID diye uzar bu liste.
Sonuna kadar sıkılmadan bitirdiklerim, GoW bide CoD4.
quote:
Orjinalden alıntı: Jago
Sonuna çok yaklaştım ama bitiremediğim oyun, The Darkness, metro tuvalette anahtar var bi tane onu bulup gitmemiz gereken bi yer var orada kaldım Polis şefinin helikopterle kaçtığı bölümden sonra, içime dert oldu bak bitiriyim ben şunu ya ama tatil girdi araya yarın gidiyorum, neyse dönüşte
Harbi ya ben de hard modu 3. kez bitireyim de geleyim canım çekti şimdi..
isteyipte bitiremediğim oyun olmadı ama bayıpta oynamayı bıraktığım oyunlar Dark Sector Dead Rising Enemy Territory Quake Wars uzak durun The Darkness The Incredible Hulk
bitirmek istediğim zaman bitiririm genelde.ama bazı oyunlar hoşuma gitmiyo.1-2 bölüm geçip atıyorum bi köşeye kalıyo.alıpta beğenmediğim ve oynamadığım çok oyun var.
isteyipte bitiremediğim tek oyun mass effect oldu.. onda da lvl 47-48 falanken(yanlış hatırlamıyorsam 60 üst sınırdı), save dosyası bozuldu.. oyunu baştan oynamayı da gözüm yemedi..
quote:
Orjinalden alıntı: gaiden
benim hiç olmadı....
Kaç tane oyunun var?
25 7 tanede yarın gelicek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme