X

Teğmen
24 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri
oyunu büyük bir gazla bugün aldım.. ama birtürlü oyuna bağlanamıyorum.. sürekli firewall souting bağlantı hatası veriyor.. tüm güvenlik duvarlarını kaldırdım, programları kaldırdım ama hala bağlanamıyorum.. ne yapmam lazım biri yardımcı olabilir mi?
arkadaşlar,

xboxımı wireless olarak modeme bağlamak istiyorum.. Modemim wireless zaten, bunun için ne yapmam gerekiyor?

teşekkürler..
Arkadaşlar,

Xboxta kullanmak üzere 5.1 kulaklık arıyorum.. Sizin kullandığınız ya da tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? Yurtdışında görmüştüm ama 150 euro idi, kıyamadım o kadar parayı nakit vermeye...

Teşekkürler..
Arkadaşlar merhaba,

iphone 4 yeni aldım. Konuyu buradan araştırdım, avplayer kullanın diyende var, oplayer kullanın diyende var, filmleri mp4e cevirin ipod ile seyredin diyen de var.

iyi güzel ama ben daha filmleri itunes a atmayı beceremedim... file-library-import ya da import playlist diyorum ama hiç bir filmi atamadım. biri bana nasıl film atacağımı anlatabilir mi? elimde birçok avi-divx formatında dizi ve film var, bunları nasıl seyredebilirim?

bu arada oplayerı da kurdum, ona nasıl film atabilirim?

teşekkürler
Herkese Merhaba,

Haftaya italyaya gidiyorum. İzmir'de birçok turkcell bayisinde arayıp,üzerine araya adam bile sokmama rağmen iphone 4 bulamadım. Bende bari italyadan alayım diyorum. Hiçitalyadan iphone alıpta kullanan oldu mu? sim kartımı takıp direkt kullanabilirmiyim? jailbreak falan yaptırmam gerekiyor mu? bu işten anlayan biri yardımcı olabilir mi?

teşekkürler
mesela e-baydan OEM hdd alsam xboxım için, ne gibi dez avantajı var?

alıpta kullanan oldu mu?

gümrükte sorun yaşayan oldu mu??
Xboxımın hddsi bozuldu. nasıl olduğunu bilmiyorum ama e68 hatası veriyor. alet tek kırmızı çalışmıyor. hdd'yi çıkarttığımda ise gayet güzel çalışıyor.

şimdi haliyle yeni hdd alacam fakat eski hddmin içindeki oyun savelerimi ve gamertagimi(18.760 puanım var) nasıl kurtarabilirim?

live'e bağlanmıyorum, o yüzden oradan birşeyler yapma ihtimalim yok..

yardımcı olabilecek olan var mı?
slm arkadaşlar,

izmirde xbox ile ilgilenen sağlam bir yer var mı??
2005 model 1.3 Hyundai Accent-otomatik vites arabama Zavoli LPG taktıracağım. Bi arkadaşım vasıtasıyla Gayem Otogaz ile görüştüm. Forumu inceledim ama kimse taktırmamış oraya herhlade.. Daha önce Gayem ile çalışmış olan ve yorum yapabilecek olan var mı?

eğer yoksa İzmirden tavsiye edebileceğiniz başka biryer var mı?

teşekkürler..
Arkadaşlar,

Engellediğim bir numarayı eski haline nasıl getirebilirim? samsung u600'de bir numarayı engelledim ama şimdi engellemeyi kaldıramıyorum. nasıl kaldırabileceğimi bilen, anlatabilecek biri var mı? özel mesaj atarsanızda sevinirim.

teşekkürler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 295
İkinci El Bölümü Mesajları: 70
Konularının görüntülenme sayısı: 43.224 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.