Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ign

arkadaşlar bence xbox jasper sahipleri için bu haberin çok büyük önemi bence yok. Bence önemli olan kendi yorumlarım bunlar oyundan zevk almak kurulum hata grafik takılmaları vb vb düşünmeden oyuna kapılmak kısaca zaten bir xbox sahibi olmak yeterli Belki xbox sahibi olmayanlar için nefis haber yalnız, sahibi olup da, jasper bir xbox verip slim almak nedir anlam verebilmiş değilim ! çünkü önemli olan grafik kartıdır bence görüntü değişmeyecekse ne diye değişelim diye bir soru var ! kanımca mantıklı olan şey, xbox jasper sahiplerinin birer Hd taktırıp ,söylentilere yani 2012 ve sonrası çıkacak yeni konsola kadar işi götürmeleri gerekir. Çünki radikal görüntü kalite vb değişiklikler yeni konsollarda olacağı için, şu an cihazları geri verip hem zarar etmek hemde alınca alma hevesi gidince görüntünün aynı olması sonrası böle bi değişikliğe gerek varmıydı diye iç geçirmeye hiç gerek yok. Naçizane yorum ve önerilerim sizi sıkmamştır inşallah. Çünkü arkadaşlar bu bir ticaret unutmayalım, bunları tasarlayan adamlar bizlerden çok daha zekiler biz ise bu aletleri çoğumuz ekran kartlarımızı satıp aldık, elimizdekinin kıymetini bilelim sözüm sadece xbox elite arcade jasper Hd li kullanıcılar için.

alışveriş şehvetlerimizi yeni konsollara kadar taşıyalım bence.

Dostum Wifi desteği çok iyi oldu ama ben elite alıcaktım sırf onun için wireless'ı odama getirticektim bi ton iş ve evin her tv'sinde oyna yada arkadaşının evinde Xlive seni bekliyo , 250 GB ile gelmesi iyi oldu gözel oldu çünkü elite 120 GB ile aynı fiyata yakın oluyor, Kinect için + olarak güç kaynağı yani adaptör almak gerekmiyecek ve görünüm şıklık ama en önemlisi board'un değişmesidir henüz kesin bir bilgi almadık ama jasper bile olsa 3k'da azalma çok olacaktır ki bence yok olacaktır.

Tabii ki elimde Xbox olsaydı sanırım slim almaya gerek duymazdım ama o durumda olmadığım için yorum yapamam

• quote:

Orijinalden alıntı: ign

arkadaşlar bence xbox jasper sahipleri için bu haberin çok büyük önemi bence yok. Bence önemli olan kendi yorumlarım bunlar oyundan zevk almak kurulum hata grafik takılmaları vb vb düşünmeden oyuna kapılmak kısaca zaten bir xbox sahibi olmak yeterli Belki xbox sahibi olmayanlar için nefis haber yalnız, sahibi olup da, jasper bir xbox verip slim almak nedir anlam verebilmiş değilim ! çünkü önemli olan grafik kartıdır bence görüntü değişmeyecekse ne diye değişelim diye bir soru var ! kanımca mantıklı olan şey, xbox jasper sahiplerinin birer Hd taktırıp ,söylentilere yani 2012 ve sonrası çıkacak yeni konsola kadar işi götürmeleri gerekir. Çünki radikal görüntü kalite vb değişiklikler yeni konsollarda olacağı için, şu an cihazları geri verip hem zarar etmek hemde alınca alma hevesi gidince görüntünün aynı olması sonrası böle bi değişikliğe gerek varmıydı diye iç geçirmeye hiç gerek yok. Naçizane yorum ve önerilerim sizi sıkmamştır inşallah. Çünkü arkadaşlar bu bir ticaret unutmayalım, bunları tasarlayan adamlar bizlerden çok daha zekiler biz ise bu aletleri çoğumuz ekran kartlarımızı satıp aldık, elimizdekinin kıymetini bilelim sözüm sadece xbox elite arcade jasper Hd li kullanıcılar için.

alışveriş şehvetlerimizi yeni konsollara kadar taşıyalım bence.

Sonuna kadar katılıyorum,aynen benim düşüncelerimi kelimelere dökmüşsün:) Zarar etmeye gerek yok..Tasarım değişikliği 5 usb ve dahili wireless dışında herşey aynı,oyunlar aynı,menüler aynı,oyunlardan alacağımız zevkler aynı:D ee nerde bunun güzelliği.. Bu aleti çıkararak göz boyuyorlar işte,yeni kasayı konsolu çıkardık ,yeni konsolu çıkarmanın acelesi yok biraz daha geç çıkaralım mantığıyla kasayı yenilediler.Ben 250 hdd li xbox ımla mutluyum huzurluyum,satıp slim almaya hiç gerek yok bence:)

• Videolarını falan izledim mükemmel de ne zaman gelir türkiyeye bide fw liyolarmı?fw siz xbox manasız ps3 devam ederiz
  • Benim de çalışan Xbox'ım olsaydı kesinlikle patlayana kadar değiştirmezdim.

Ama şu andan sonra Xbox alacakların entegre edilmiş 45 nm. GPU ve CPU kullanan board'lı (valhalla chipset) Xbox 360 Slim'i almalarının, 3K ve benzer olası arızalar açısından en az riskli seçim olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sea_wolf -- 16 Haziran 2010; 0:38:41 >
  • Evet arkadaşlar belgeli çıkış tarihlerini veriyorum. BSC 16 Haziran Avrupa yazssada o aslında Amerika idi. Gerçi amazon.com'a göre oda yanlış. :) Beim için Avrupa çıkış tarihi önemli olduğu için 1 ay bekliyecem anlaşılan, o zamana kadarda FW atarlar zaten. :) işimdi inanmayan linklere tıklasın. :)

Avrupa(amazon.co.uk, This item will be released on July 16 2010, yarım ingilizcemizlede anlaşıldığı gibi 16 Temmuz diyor):

http://www.amazon.co.uk/Elite-Slimline-Console-250GB-Drive/dp/B003NSBMF8/ref=bt_atcg_mine_img_0?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0ZJAZ1S5GZ2KAQRYFC38&pf_rd_t=101&pf_rd_p=205578387&pf_rd_i=15826471

Ameika(amazon.com, In stock on June 19 2010, yine biraz ingilizce ile 19 Haziran diyor):

http://www.amazon.com/Xbox-360-250GB-Elite-Console/dp/B003O6JJKY/ref=amb_link_353358662_1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=right-3&pf_rd_r=0FAXN5YZ67TVAKD62PZ0&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1266531142&pf_rd_i=14220161

• Pal versiyondan hiç bir zaman şaşmadım şu zamana kadar. Bu seferde sabredip PAL versiyonu alacağım.

Ağustos'un 1'i gibi hem TR girişi hemde FW işlemi hemde artıları, eksileri daha detaylı şekilde incelenip anlatılır.
  • Fw atılmaz diye bir kaygınız olmasın arkadaşlar kesinlikle atılır. Büyük ihtimal Lite-On olacak. Keyini alıp devreyi kurup atacaklar. Ama bir elektronikçiye götürüpte fw at demeyin ne olur ne olmaz çöp olmasın konsol. 1 ay içinde haberler gelir kırıldı diye
  • Yav ben baya düşündüm jasper arcade alıcam saten para durumu şuan sıkışık saten gitarı satıp alıcamGötürdüğü yere kadar götürcek sonra belki slim arcade düşünebilirim.Fat da olsa xbox olsun bizim olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mac123

İnternette gördüğüm siteler oldu Jasper Anakartlarda 3 Kırmızı Işık Hatası Görüldü diye..

Doğrumudur , Yanlışmıdır bilmem. Xbox deneyimim pek olmadı :D

onlar kasıtlı karalama amacı ile yapılmış videolar, havluyla veya fön makınesıyle ısıtılıp zorlama yontemıyle 3k verdırılmıs makıneler NŞA'da jasper boardlu bir xbox360'ın ben şahsen 3k verdiğini ne duydum ne gördüm... jasperlar taş taş ;)
  • Xbox 360 Slim ve diğer modellerin karşılaştırmalı tablosu... Bu zamana kadar hep son anda engeller çıktı önüme Xbox alamadım. Şans işte

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)

• vallaha diye bir anakart kullanmışlar
  • Keşke usb cihaz desteği gelse.Usb gamepad,direksiyon falan takabilsek.Elimde Driving force gt var ama forza 3 oynayamıyorum lanet olsun
  • xbox360 için en baba direksiyon fantec porshce 911 direksiyonuhttp://www.fanatec.de/
  • Arkadaşlar bugün amerikada çıkıyor diyorlardı doğrumudur ? Youtube'da çoğu kişi unboxing/review videoları yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

Keşke usb cihaz desteği gelse.Usb gamepad,direksiyon falan takabilsek.Elimde Driving force gt var ama forza 3 oynayamıyorum lanet olsun

AYNEN KUTUDA YATIYOR
  • bakalım valhalla'lar ne kadar sağlam.

valla al la 3k yok bunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 16 Haziran 2010; 13:04:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

bakalım valhalla'lar ne kadar sağlam.

valla al la 3k yok bunda

Süper uydurmuşsun

•  XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)

Kısaca tanıtım güzel bir resim
  • Havalandırma ızgarasını da belirtmişler.Hmmm.Yani diyorlarki bu sefer her tarafı kapalı tabut gibi konsol yapmadık havanlandırma delikleri koymayı akıl ettik.
  • Havalandırma yapmışlarda cihaz o kısımdan havayı içeriye mi çekiyor yoksa direk dışarıya mı atıyor orası belli değil.

Soğuk hava dışarıdan içeriye doğru çekiliyorsa, içerideki sıcak hava nasıl dışarıya atılacak veya nereden çıkacak bunu düşündünüz mü?

Eski dizayn konsolda cpu ve gpu zorda olsa üst ve alt kısımdan hava alabiliyordu, hadi o kısımları geçtim içerideki sıcak hava arka kısımdan egzoz fanları ile dışarıya atılıyordu, tabi bu soğutma şeklinin cihaza etkisi tartışılır ancak bu kasa tasarımında ki soğutma mantığı nasıl işliyor önce bunu görmek lazım diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.