Bildirim
Xbox 360 Kapatma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
kolun uzerindeki xbox home tusuna basip en saga gidin turn off console var oradan kapatin bir deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
-
Cihaz sogutma islemi yapiyor o nedenle kapanmiyor sogutma bitince kendini kapatir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Pillars of Eternity - Dark Souls - Bloodborne - Witcher - KOTOR -
Demo falan indiriyorsanız kapanmaz, kapatma ayarı var gerçi setting bölümünde olması lazım, diğer türlüyse konsolu soğutuyor biraz zaten en fazla 10-20 saniye sürer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Ağustos 2013; 1:12:57 >_____________________________ -
Ayarlar kısmında arka planda indirme gibi bir ayar var. Onu kapatmanız gerekiyor. Bende de aynısı oluyordu, kapattım düzeldi. _____________________________ GT: UlasAsmadiliPSN: UlasAsmadili -
-
Rica ederim. Oyun ya da demo indirirken açmanı öneririm, daha düşük güç tüketiminde daha sessiz şekilde indirme yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 5 Ağustos 2013; 1:31:03 >_____________________________ GT: UlasAsmadiliPSN: UlasAsmadili -
öncelikle konuyu hortlattığım için herkesten özür dilerim faka 6 gün önce bende xboxıma rgh işlemi yaptırdım sonrasında eve gelince bir oyuna ilave içerik indirmek istedim ve o anda vazgeçip indirme işlemini yarıda bırakıp indirmeden vazgeçtim. Tabi sonrasında benim cihaz bir türlü kapanmadı :D 6 gün boyunca teknik servis bu konuyla ilgilendi çözemedi eve geldim dh ailesinde bi arama yaptım ve 30 sn de çözüme ulaştım :)) burayı ve bu aileyi gerçekten seviyorum iyi ki varsını dh ailesi
Edit: Çok mu duygusal oldu ne
-
Benim diyen servise tas cikartacak nice arkadaslar var her alan ve konuda. Ben de cok sey ogrendim buradan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ GT: UlasAsmadiliPSN: UlasAsmadili -
Kesinlikle katılıyorum size her konuda fikir sahibi olabileceğiniz mükemmel bir yer burası
-
Artik eski gunlerinde degil malasef bu ölmüs hali forumun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Even the apocalypse didn't stop us killing one another over ideology."
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt