Başlıktada belirttiğim gibi kişiye özel olarak tanımlanıyor, ben de Debit karttan 200₺ harcama yaparak 200₺ chip para kazandım. Uygulamayı kullanan Akbanklılar mutlaka kontrol etsin derim.
Herkese merhaba arkadaşlar,
Meşhur bir ayakkabı markasınım internet sitesi üzerinden 3 adet ayakkabı satın aldım üç ayrı sipariş olacak şekilde, ödemeler onaylanıp siparişler onaylandıktan üç, dört saat kadar sonrasında siparişim hiç bir neden belirtilmeden iptal edildi. Firmanın müşter temsilcisi ile yapmış olduğum görüşmeden netice alamayınca THH ye başvurdum süreç beş ay kadar sürdü ve kazandım. Yasal itiraz süresi olan on beş gün bekledim sonrasında firmayı aradım fakat bir haftadır sürekli oyalanıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Elimde tüm evraklar mevcut fakat yasal olarak bir problem olabileceğini düşündüğüm için firma hakkında detay veremiyorum, daha önce bu tarz süreç yaşayan arkadaşlar nasıl bir yol izledi benimle paylaşırsa çok sevinirim.
Amazon.co.jp üzerinden stok takibi yaparak Rtx 2060 stoğu yakaldım ve 13 Kasımda yaptığım kur hesaplamasına göre 66.540 yene denk gelen 5670 tl ödemeyi ön görerek siparişi verdim. 13 kasımda 0.10 kuruş karımdan çekilerek 14 Kasımda kartımdan açık provizyon şeklinde 5986,10 çekildi. Amazon 17 Kasımda kargo gönderimini yaptığındakartımdan tekrardan 6729,89 kuruş ödeme çekildi. İki farklı ödeme olduğunu görünce hemen bankayı aradım ve karşılaştığım cevap muhabeleştirme yapıldığı gün karttan ücretin çekildiği şeklindeydi. Tabi ben arada 740 tl gibi bir ücret farkının bende yaratmış olduğu hışımla amazona mail attım. Orada gelen cavpsa şu şekilde biz 17 kasımda kartı kargoya verdik ve kartınızdan parayı o şekilde çektik. Varmak istediğim nokta şu bu ülkede bir şey alacaksanız elinizi çabuk tutun, çünkü değişen kur fiyatlarını kimse üstlenmiyor ve tüm yük son kullanıcının sırtına biniyor. Çok kötü günler yakın sanırım bireysel tedbir almakta fayda görüyorum. İstenirse ss ekleyebilirim konuya.
Karıncalı Görüntü Yardım Lütfen
|
Lg49uh610n altyazı titreme
|
|
LENOVO G505 FREEDOS-win7 YARDIM LÜTFEN
|
Sattığı malın kusurunu söylemeyenin kazancı helal değildir. |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 578
İkinci El Bölümü Mesajları: 315
Konularının görüntülenme sayısı: 10.946 (Bu ay: 226)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 163 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket