Şimdi Ara

xbox 360 kablolu normal kulanklık takılır mı?takılıyorsa nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar soru balıkta ben bir turlu bulamadım sanırım yok veya başka bir yolu var?

bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

teşekkurler

• Evet yaa bende hiç denemediğim için yineliyorum soruyu, 360 gamepad'inin kulaklığı online haricinde(live yok bu arada onuda tam bilmiyorum), gece evdekileri rahatsız etmemek için bu kulaklığı kullanabilirmiyiz?
    Ya da istediğimi yani, MAGİCOOL'unda istediği tür bir kulaklık önerirmisiniz
  • bildiğim kadarıyla başka bir kulaklık kullanılmıyor ve kulaklık sadece live üzeri konuşmak için,oyun sesini kulaklık üzerinden alamazsınız.
  • internette araştırdım bu konu hakkında tam bir bilgide bullamadım galiba kesin olarak bilen birini bulamıyacaz
  • Kablolu kulaklık takılsa hoş olur ama sanmıyor takılacağını.Orjinal olmayan xbox 360 kulaklıkları gittigidiyorda 20 milyon gibi bir fiyattan satılıyor.
  • isterseniz sony mdr-1000 optik girişli kulaklık alıp direk optic den baglarsınız ve süper kalite alırsınız yada normal tv ye giren bı kırmızı bi de beyaz kablo war ya onun ıcın bır donusturu alırsınız herhangi bir elektronikçide çok rahat bulursunuz o dönusturucununn bı tarafına kabloları diger tarafına da normal kulaklıgınızı baglar oynarsınız yanlız 2. baglama şeklinde ses fazla yüksek çıkmayabilir haberiniz olsun ama sony mdr 1000 bu iş için 1 numara forumda konusu mevcut
  • xbox kulaklığından ses almak için bi aparat varmış ama ne olduğu hakkında bi fikrim yok veya nasıl olduğu hakkında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bir soru soracağım o zaman ben monötür'e bağlıyacağım xbox'u ancak ses çıkışı yok möntür'um de xbox'la gelen kulaklık'ı takınca oyunlardan ses alamayacakmıyım ben şimdi ?
  • ben xbox360 ta geceleri normal kulaklık kullanıyorum. optik girişle falan ugrasmanıza gerek yok sadece 1 ytl bir çevirici alacaksınız elektronikçiden hepsi bu. monitöre bağladığında ister pc hoparlerinden istersen kulaklıktan ses alabilirsin için rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 29 Mart 2008; 12:19:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecelnico

ben xbox360 ta geceleri normal kulaklık kullanıyorum. optik girişle falan ugrasmanıza gerek yok sadece 1 ytl bir çevirici alacaksınız elektronikçiden hepsi bu. monitöre bağladığında ister pc hoparlerinden istersen kulaklıktan ses alabilirsin için rahat olsun.

bu optik girişin adını veya resmini gösterirseniz daha faydalı olacağına inanıyorum...
  • Arkadaşlar ben resimdeki aparat ile kulaklık, pc hoperlörü ve 5+1 ses sistemine bağlıyorum hiçde sorun olmuyor çokta basit.Xbox 360 dan Tv-Pc Monitörüne giden 2 adet ses kablosunu (beyaz ve kırmızı) bu küçük aparata takıyoruz.Diğer ucuna ise (yeşil) isterseniz kulaklık, isterseniz hoperlörden pc kasasına giden yeşil kabloyu takın.Bu kadar basit.

http://img132.yukle.tc/image.php?id=3875aparat.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 29 Mart 2008; 14:12:53 >
  • Başlığı açan arkadaşın demek istediği xbox 360 headset almak yerine normal kulaklıklada bu iş yapılabilirmi onu sormak istemiş sanırım.Yada ben yanlış anladım
  • head set almadan olmaz ne yazık ki MS nin politikası gereği ..

kulaklık olayında ise çewiriciyle halledebilirsiniz ama ses açısından tatmin etmez. en iyi çözüm tv ye bağlayıp tv ye kulaklık bağlayıp bu yolla sesi almanızdır yoksa ses açma kapama yapamazsınız eğer direkt olarak xbox dan çıkan kabloyu çewirici ile kulaklığa bağlarsanız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.