Şimdi Ara

XboX 360'ı her açışta 3K...?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar akşamları Xbox'ı her açışımda makina 3K hatası veriyor. 5 Dk 3K ile çalışıyor. Daha sonra makinayı kapatıp açtığımda saatlerce sorunsuz oynuyorum. Oda sıcaklığı 25 Dereceden 12 dereceye düştüğü için herhalde bu hatayı veriyor...

Dikkat ediyorum 3-4 gün XBox'u açmıyorum. Ara verdiğim zaman 3 K veriyor. Yani 3K'nın sıcaklık ile bir alakası yok gibi. Makinanın çok ısınıp birden soğuk duramada gelmesi bence 3K sebebi..

1 haftadan beri devamlı 3K veriyor makina. Ama 5 Dk sonra problemsiz çalışıyor...

resmen bilerek yapıyor ms açık şekilde ortada.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Alakası yok.

Benim makine de öyle oluyordu bazen 3k veriyordu bazen açılıyordu.

Açıldığında da sorunsuz oynuyordum yani.

Hemen servise götürmen gerekiyor, çünkü sen sorun yokmuş zannetsen de aletin çoktan gitmiş.

Bir açılışta 3k veren diğer açılışta normal çalışan Xbox 360'ın en geç 2 hafta sonra bir daha hiç açılmayacak bir hale gelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Alakası yok.

Hemen servise götürmen gerekiyor, çünkü sen sorun yokmuş zannetsen de aletin çoktan gitmiş.

Bir açılışta 3k veren diğer açılışta normal çalışan Xbox 360'ın en geç 2 hafta sonra bir daha hiç açılmayacak bir hale gelecek...

Evet, sanki birkez 3K vermiş cihaza havlu yöntemi uygulamışsında, komple ölene kadar çalışıyormuş gibi bir durum.
    Bencede yallah servis...

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Alakası yok.

Evet, sanki birkez 3K vermiş cihaza havlu yöntemi uygulamışsında, komple ölene kadar çalışıyormuş gibi bir durum.
    Bencede yallah servis...

Oh artık ölsem de gam yemem Şöyle fikir birliği içinde gördüm ya sizleri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kendisine takılıyorum, zaten sevmesem nefret etsem tiye almam direk kışkırtacak şeyler söylerim en basitinden rencide ederim ne bileyim.
    Ama arkadaş hem blokluyor hemde en ufak bir şakada şikayet ediyor. Neyse...

Hep şöyle konuşacaksak ben kimseyi bloklamam, kimseye de garezim yok; rahatsız oluyorum sadece?
    Zaman zaman bizde bir ona bir ona giydiriyoruz fanlık yapıyoruz neticede. Hiç biri babamızın malı değil. Raad ol üstad..

Bu iş imzaya karışınca, üstüne forumdakilerde mesajlarını alıntı yapıp dalga geçmeye başlayınca hiç hoş olmadı açıkçası.

Senin atacağın bir adım varsa ben üç adım atmaya hazırım.
  • Bence sizin gibi forumda öne çıkmış, paylaşımcı ve bilgili üyelerin birbirlerini kaybetmesi değil kazanması lazım. Forumdaki dikkatli üyeler zaten sizlerin farkındalar ve eminim bir çok pm ile sizlere danışıyorlar. O sebeple aranızdaki kırgınlığın sona ermesi forum açısından da büyük kazanç.
  • İlk açıldığında 3K veren 2006 üretimli bi xbox vardı bende de.Açılıp 3K hatası verdiğinde üzerini giysilerimle iyice kapatıp, 5-10 dakika o şekilde bırakıyordum makineyi.Sonrasında kapatıp tekrar açınca bi daha kapanıp soğuyana kadar sapasağlam çalışıyordu.O şekilde tam 7 ay gitti makine.Sonrasında tabii ki tam olarak öldü.

7ay kullanması diger arkadasinda cabası...
    garip.

Orijinalden alıntı: caca40

makinanın modeli jasper mi falcon mu veya diğerlerinden mi?

falcon zephyr jasper ??
  • bu 3k ısınmayla ilgili bi problem mi? bi tane alsam mı ya? benim oda hiç sıcak olmamıştır. yazın bile yerler buz gibi. güneş almayan yerdeyim, yere koysam hiç ısınmaz sanırım böylece hiç 3k görmem

tuşları da öğrenelim yavaş yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

bu 3k ısınmayla ilgili bi problem mi? bi tane alsam mı ya? benim oda hiç sıcak olmamıştır. yazın bile yerler buz gibi. güneş almayan yerdeyim, yere koysam hiç ısınmaz sanırım böylece hiç 3k görmem

tuşları da öğrenelim yavaş yavaş

Bana mantıksız gelen soğuk oadada ilk çalışmasında 3K vermesi. Saatlerce çalışır 3K verir dersin XBOX ısınmış. Ama akşam gece 12'de kapatıp sonra Akşam 9'gibi Xbox'u açıyorsun Xbox 3K veriyor. Daha sonra 5 Dk çalıştıktan sonra makina oynuyor. Burdan çıkan sonuç XBOX'ın 3K vermesi soğutamama sorunu değil.

• Soğuyunca xbox ın ultra dandik (jasper öncesi için konuşuyorum) yapılmış lehimleri çatlıyor.Ve bir çeşit iletkensizlik sorunu ortaya çıkıyor.Makineyi açıp ısıtınca o lehimler eriyor (lehimler arasındaki çatlaklar kapanıyor) ve makine sapasağlam çalışıyor.

Benim bildiğim durumun açıklaması bu.En azından bendeki sorunu araştırınca sebebinin bu olduğunu okumuştum bi kaç yerden.Ne kadar doğrudur bilmem.

Orijinalden alıntı: eserguzel

Arkadaşlar akşamları Xbox'ı her açışımda makina 3K hatası veriyor. 5 Dk 3K ile çalışıyor. Daha sonra makinayı kapatıp açtığımda saatlerce sorunsuz oynuyorum. Oda sıcaklığı 25 Dereceden 12 dereceye düştüğü için herhalde bu hatayı veriyor...

Dikkat ediyorum 3-4 gün XBox'u açmıyorum. Ara verdiğim zaman 3 K veriyor. Yani 3K'nın sıcaklık ile bir alakası yok gibi. Makinanın çok ısınıp birden soğuk duramada gelmesi bence 3K sebebi..

1 haftadan beri devamlı 3K veriyor makina. Ama 5 Dk sonra problemsiz çalışıyor...

12 derece odada yaşamaya devam edersen yakında sen de 3k verebilirsin, dikkatli ol derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLir.Kisi -- 16 Mart 2010; 21:47:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.