Bildirim
Ankara'da Xbox 360 oyun
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
orijinal oyun istiyorsan Ankara'da titan games var tel:03122320275 belki sahte oyunda satıyorlardır ama hiç sahte ile işim olmadığı için -
quote:
Orijinalden alıntı: suggejimood
orijinal oyun istiyorsan Ankara'da titan games var tel:03122320275 belki sahte oyunda satıyorlardır ama hiç sahte ile işim olmadığı için
Hocam sitelerinde pek oyun yok gibi, X360 için 1 oyun gözüküyor. Siteyi mi güncellemiyorlar yoksa dükkanlarında mevcut mu güncel oyunlar? -
quote:
orijinal oyun istiyorsan Ankara'da titan games var tel:03122320275 belki sahte oyunda satıyorlardır ama hiç sahte ile işim olmadığı için
Orijinal oyunlar pahalı oluyor o yüzden korsan tercihimdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahte oyun satıyorlarmı bilmiyorum telefon numarasını yazdım ara sor sıtelerını hıc guncellemıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Sahte oyun satıyorlarmı bilmiyorum telefon numarasını yazdım ara sor sıtelerını hıc guncellemıyorlar
Hocam takas imkanı var mı bahsettiğiniz yerde, varsa siz hiç takas yaptınız mı? -
evet takas olayı var ben yapmadım yapan arkadaşlarım var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suggejimood -- 3 Nisan 2014; 18:56:36 > -
quote:
evet takas olayı var ben yapmadım yapan arkadaşlarım var
Tamamdır hocam sağolasın bilgi için. -
Titan games de pek çeşit yok daha çok ps3 üzerişne hatta komple öyle xbox360 vs sadece böyle yarım raf falan 0 ların arasında 5 lira bile oynamaz ikinci ellerde hani kullanıcıdan almadıgın için biraz daha farkı var tabikide ama satan kişi güler yüzlü iyiler yani . -
quote:
Orijinalden alıntı: Prothedop
Titan games de pek çeşit yok daha çok ps3 üzerişne hatta komple öyle xbox360 vs sadece böyle yarım raf falan 0 ların arasında 5 lira bile oynamaz ikinci ellerde hani kullanıcıdan almadıgın için biraz daha farkı var tabikide ama satan kişi güler yüzlü iyiler yani .
Hocam nereye gidersen git daha çok PS3 üzerine oluyor hep. Ülkemizde durum böyle PS3 kullanıcısı çok daha fazla olduğu için adamlarda ona göre oyun getiriyor. -
Irmak toysland iyidir. Ben ordan alırdım. Orayı neden istemiyorsun ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: CPTLeBron
quote:
Titan games de pek çeşit yok daha çok ps3 üzerişne hatta komple öyle xbox360 vs sadece böyle yarım raf falan 0 ların arasında 5 lira bile oynamaz ikinci ellerde hani kullanıcıdan almadıgın için biraz daha farkı var tabikide ama satan kişi güler yüzlü iyiler yani .
Hocam nereye gidersen git daha çok PS3 üzerine oluyor hep. Ülkemizde durum böyle PS3 kullanıcısı çok daha fazla olduğu için adamlarda ona göre oyun getiriyor.
Yok yani bu media markttada öyle her yerde aynı daha çok ps3 üzerine getiriliyo 5 ps3 oyunu satılyıosa 2 tane xbox zor satılıyo hatta şuan çogu yerde bırak one gelmesini oyunları bile gelmedi :)
En iyi yol dh 2. el çok çeşitli oyun var. Alacak olan arkadaşlar ordan baksın .
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CPTLeBron
quote:
Hocam nereye gidersen git daha çok PS3 üzerine oluyor hep. Ülkemizde durum böyle PS3 kullanıcısı çok daha fazla olduğu için adamlarda ona göre oyun getiriyor.
Yok yani bu media markttada öyle her yerde aynı daha çok ps3 üzerine getiriliyo 5 ps3 oyunu satılyıosa 2 tane xbox zor satılıyo hatta şuan çogu yerde bırak one gelmesini oyunları bile gelmedi :)
En iyi yol dh 2. el çok çeşitli oyun var. Alacak olan arkadaşlar ordan baksın .
Aynen hocam dediğin gibi D&R gibi yerlerde falan hep PS3 oyunu daha fazla çünkü daha çok satılıyor. 1 sene içinde PS4 oyunlarıyla da dolar taşar raflar. Xbox One Türkiye'ye resmi olarak geldiğinde bile yine oyunları az olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X