Şimdi Ara

**XBOX 360 CONTROLLER yardım lütfen..**

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar dün gittim xbox 360 arcade pack aldım, fw attırdım, birde pes 2008 aldım.. geldim eve arkadaşımla oynıcaz hevesli bir şekilde fakat bir türlü controller a alışamadık ikimizde.. elimde logitech rumble pad 2 cordless var onu denedim olmadı.. Var mı bilmiyorum ama rumble pad gibi xbox controller bulabilir miyim.. dandik kollar olur converter ile olur ben araştırdım piyasada böle birşey bulamadım bilen varsa benimle paylaşırsa çok minnettar olacağım şimdiden teşekkür ederim..

• Alış bence bende ilk başlarda alışamadım sonradan alışıyor insan.Pes 2008 bence oynanacak oyun değil Forever fifa 08
  • Şaka bir yana gerçekten böyle bir şeye ihtiyacım var.. o yüzden napıcam düşünüyorum.. birde konu sapmasın artı üzerine alınma ama fifa 08 pes in yanından bile ggeçemez bana sorarsan
  • Tamam o zaman tek yapman gereken kontrole alışman dostum başka çaresi yok ps2 kontrolüne alışan biri olarak zor alıştım
  • Şimdi bir arkadaşımdan öğrendim çağresi varmış fakat pahalı biraz

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-eq-49-en-70-2c8a.html

bu aletle klavye mouse falanda bağlanabiliyor sanırım..
  • X360 Kontrollerine alışınca inan;
    ps2 kontrolleri sana oyuncak gibi gelecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RED LORD CHE

X360 Kontrollerine alışınca inan;
    ps2 kontrolleri sana oyuncak gibi gelecek.

Aynen katılıyorum ama gözlerim şu sıralar DualShock 3'e kayıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulcircuss

Şimdi bir arkadaşımdan öğrendim çağresi varmış fakat pahalı biraz

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-eq-49-en-70-2c8a.html

bu aletle klavye mouse falanda bağlanabiliyor sanırım..

Kim konrol varken klavye mause ile oynarkı haa zamanında pc den öğrendinse bilmem ama bir türlü alışacamdım klavye ile maç oynamaya çapraza koşmak deliediyor adamı

• klavye mouse değil benim derdim benim derdim gamepad eski ps2 gamepad leri gibi olsun benim için yeterli olur tek derdim bu açıkçası.. alışmış kudurmuştan beterdir derler ya aynen onu yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulcircuss -- 20 Mart 2008; 15:31:27 >
  • Xbox 360 ın joystickine alıştıktan sonra ps2 joystickini eline alınca bu ne ya böyle ufacık, oyuncak gibi birşeymiş diyeceksin.
  • bence de alışırsan controller a, dual shock filan hem çok hafif hem de ergonomi özürlü gelir ki yıllarca nasıl oynadım şaşıyorum yau enteresan yane..
  • gerçi dualshock-3 var sony sonradan patentini alıp aklı etti;
    yoksa ps3 sahipleri(bende)oyuncak gibi kontrollerle oynamaya mahkum olacaktık.
  • PS3 Sixaxisler cok hafif ve ben bu yonunu cok seviyorum, X360 joystickleri agir geliyo bana ve elim dizlerime dusuyo hemen
  • xbox gamepad' i iyi hoşta, o d-pad yok mu rezil ediyo futbol oyunlarını.
    benim gibi analogla futbol oynama özürlüler için pes oynamak resmen işkence
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulcircuss

Şaka bir yana gerçekten böyle bir şeye ihtiyacım var.. o yüzden napıcam düşünüyorum.. birde konu sapmasın artı üzerine alınma ama fifa 08 pes in yanından bile ggeçemez bana sorarsan

Konu sapacak ama konsollarda fifa gerçekten eziyor ama pc'de hakikatten fifa çok kötü kabul edelim.
  • xbox ın gamepad i mükemmel bence. çok cabuk alıştım ben forza olsun fifa pes olsun onları saymıyorum bile cod4 de bile zorlanmadan oynuyorum.
  • ps 1 den beri ps oynardım e aynı kumanda aynı zevk ilk xbox a gectigimde (3 ay once) hakikaten cok zorlanmıstım yanlız su anda ps nin kontrolorunu elime almıyorum bence biraz kassan alısırsın cok kullanıslı bir alet
  • Bu kadar adam söylüyorsa vardır bir bildiğiniz diyorum. o zaman bende zamana bırakıyorum olayı.. bilgilerini benimle paylaşan herkeze teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulcircuss -- 21 Mart 2008; 11:42:52 >
  • her şey alısma meselesi 2 ay fln ps3 de fps oynamadım paso xbox da cod4 bi ara bi tane fps açtım inanki oynayamadım parmaklar gitmiyor tutamıyorum kolu küçük geliyor. her ikisninde avantajı war xbox fps lerde 1 numara ama futboloyunları için bence ps3 un ki daha güzel geliyor
  • XBOX360 Gamepad'i gibi gamepad yok valla ama bi ara DualShock 3'de alıcam para hazır şimdiden.

XBOX360 Gamepad'ine alıştıktan sonra PS'nın gamepad'i ile FPS oynanmıyor ama zaten bende PS'de FPS oynamıyorum gerek yok yani sırf titreşim var diye alıcam Dual Shock 3'ü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.