Şimdi Ara

**XBOX 360 CONTROLLER yardım lütfen..** (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bendi Eski playstationcuyum xbox'un kontrollerini bir alışınca arkadaşların dediği gibi psinki oyuncak kalıyor...
  • aynen bende eski ps ciyim ama xboxum kontrolleri ps2 nin kotrollerine göre çok çok iyi en azından analog hafif tıtırllı olduğu için kaymıyor rahat bi şekilde oynuorsun bide ps2 de analog ovaldı ve rahatsız ediyordu bunda ise tam oval olmadığı için hiç rahatsız etmiyor parmağınız tam oturuor o yüzden xboxın kotrollerini tek geçerim.
  • Arkadaşlar hazır konu açılmışken bende Xbox360 kolları ile ilgili bir sorunumu dile getireyim. Konsol kafede zamanım oldukca Xbox360 ve Ps3 ile oyun oynuyorum Xbox360 ın kontrol cihazı cidden hoş hemen de alıştım ama aklıma takılan bir şey var Xbox360 daki yön tuşları (D-Pad) ile Street Fighter gibi dövüş oyunları nasıl oynanacak çok merak ediyorum doğrusu. Yani Xbox360 ın kontrol cihazındaki yön tuşları Ps2 veya Ps3 deki gibi rahat gelmiyor bana ve Street Fighter gibi bir oyunu oynarken hadoken, shoryuken gibi hareketleri yapması çok zormuş gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Street Fighter IV çıkacak yakında ve ben Allah kısmet ederse yazdan sonra yeni nesil bir konsol alacağım ama hala ne alacağıma karar veremedim doğrusu bir de bu kontrol cihazları kafamı karıştırıyor.
  • Arkadaşlar controller la ilgili benim için çooook önemli olan bi soruyu sormak istiyorum.Her tuşun görevini manuel olarak ayarlayabiliyomuyuz?her oyunda olur mu yoksa bazı oyunlardamı?mesela gaz tuşu A biz B ye almak istiyoruz.ya da fps için çok kullanışlı bi düzenim var benim onu yapabilirmiyiz???oynayıp deneyen arkadaşlar hemen yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Arkadaşlar hazır konu açılmışken bende Xbox360 kolları ile ilgili bir sorunumu dile getireyim. Konsol kafede zamanım oldukca Xbox360 ve Ps3 ile oyun oynuyorum Xbox360 ın kontrol cihazı cidden hoş hemen de alıştım ama aklıma takılan bir şey var Xbox360 daki yön tuşları (D-Pad) ile Street Fighter gibi dövüş oyunları nasıl oynanacak çok merak ediyorum doğrusu. Yani Xbox360 ın kontrol cihazındaki yön tuşları Ps2 veya Ps3 deki gibi rahat gelmiyor bana ve Street Fighter gibi bir oyunu oynarken hadoken, shoryuken gibi hareketleri yapması çok zormuş gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Street Fighter IV çıkacak yakında ve ben Allah kısmet ederse yazdan sonra yeni nesil bir konsol alacağım ama hala ne alacağıma karar veremedim doğrusu bir de bu kontrol cihazları kafamı karıştırıyor.

evet dostum d-pad biraz iğrenç olmuş ama genelde oyunları analogla oynandığı için d-padi ben aldığım günden beri bi kere olsun kullanmadım daha ve xbox ın en iyi oyunlarını hemen hemen oynadım hiçbirinde d-padle oynandığını görmedim varsada nadirdir. d-padi silah seçmek gibi ek menülere oyun içinde ulaşmak için yapmışlar herhalde yoksa bu kadar kalas gibi olmazdı.

• yokmu benim sorunun cvbını bilen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Arkadaşlar hazır konu açılmışken bende Xbox360 kolları ile ilgili bir sorunumu dile getireyim. Konsol kafede zamanım oldukca Xbox360 ve Ps3 ile oyun oynuyorum Xbox360 ın kontrol cihazı cidden hoş hemen de alıştım ama aklıma takılan bir şey var Xbox360 daki yön tuşları (D-Pad) ile Street Fighter gibi dövüş oyunları nasıl oynanacak çok merak ediyorum doğrusu. Yani Xbox360 ın kontrol cihazındaki yön tuşları Ps2 veya Ps3 deki gibi rahat gelmiyor bana ve Street Fighter gibi bir oyunu oynarken hadoken, shoryuken gibi hareketleri yapması çok zormuş gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Street Fighter IV çıkacak yakında ve ben Allah kısmet ederse yazdan sonra yeni nesil bir konsol alacağım ama hala ne alacağıma karar veremedim doğrusu bir de bu kontrol cihazları kafamı karıştırıyor.

evet dostum d-pad biraz iğrenç olmuş ama genelde oyunları analogla oynandığı için d-padi ben aldığım günden beri bi kere olsun kullanmadım daha ve xbox ın en iyi oyunlarını hemen hemen oynadım hiçbirinde d-padle oynandığını görmedim varsada nadirdir. d-padi silah seçmek gibi ek menülere oyun içinde ulaşmak için yapmışlar herhalde yoksa bu kadar kalas gibi olmazdı.

Evet banada iğrenç geldi o D-pad ne diyeyim Tamam hemen her oyun analog ile oynanıyor genelde ama yok mu aranızda Street Fighter seven, oynayan? Onlar nasıl oynuyorlar merak ediyorum doğrusu. Street Fighter tarzı oyunları analog ile oynayamıyorum genelde D-pad ile oynarken daha başarılıyımdır o nedenle sırf bu kontrol cihazı için Xbox360 almama gibi bir durumum olabilir öte yandan da oyun meselesi var tabi...(Oyun çeşitliliği, 3. parti oyunlardaki görsel üstünlük, FW:)

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

xbox gamepad' i iyi hoşta, o d-pad yok mu rezil ediyo futbol oyunlarını.
    benim gibi analogla futbol oynama özürlüler için pes oynamak resmen işkence

Tam tersi ben de futbol oyunlarını analog ile oynayamıyorum. pes 13'te, d'pad yön tuşları ile bir türlü oynayamadım. sağa sola bastığımda özel hareketler diye bişey çıkıyor. siz bu xbox 360 kolu d'pad ile pes veya fifa oynayabildiniz mi? oynanabiliyorsa nerden ve nasıl bir ayar var mı acaba? yoksa microsoft d'pad'i devre dışı mı bırakmış buna anlam veremedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.