Şimdi Ara

XBOX 360 CAFE KAPANIYOR... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
12.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mehmetius

ooo hemşom antakyalıyım bende ama iskenduruna arada bir geliyorum nerde açtın? zaman bulursam uğrarım.hocam hayırlı olsun inş. tutar.

beklerim birader açılış 2 hafta içinde olacak bütün hataylı oyunseverleri beklerim:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sidobey

quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Yok Hocam zaten yazdım oraya ama yanlış anlaşıldı heralde sen değil @ Jokerguy nick li arkadaşımıza demiştim oda düzeltti...

yaw hocam kusura bakma vallahi başım öyle ağrıyorki eve zor attım kendimi kusura bakma yanlış anlamışım kardeş.

Ne demek Arkadaşım Sorun değil...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetius

ooo hemşom antakyalıyım bende ama iskenduruna arada bir geliyorum nerde açtın? zaman bulursam uğrarım.hocam hayırlı olsun inş. tutar.

beklerim birader açılış 2 hafta içinde olacak bütün hataylı oyunseverleri beklerim:D

açılış hediyesi olarak oyun getiririm sana
  • Güzel fikir ama ilk siz değilsiniz üzgünüm :S

Bursada bundan 1.5 - 2 sene önce vardı :) xbox360 - xbox 1'di sırf
  • hayırlı olsun...
  • hayırlı olsun toprağaaaammm
  • quote:

sağol kardeş teşekkür ederim inşallah işler yolunda giderse bir ilk olacak bu 3k dan da korkmuyorum neden dersen her elektronik cihazda oluşabilecek bir talihsizlik olarak görüyorum ben bunu. Mesela ilk aldığım xbox 360 ım daha oyun oynamadan 2 k verdi ve çop oldu parça parça satmak zorunda kaldım zamanında. 2006 dan bahsediyorum. Ama şimdi durumlar çok farklı elimden belki on adet xbox 360 geçti hepsini sattım ve hiçbir müşteri birgün arayıp da ( yaw senden aldığım xbox arıza yaptı) demedi şimdiye kadar.Yani mecazi anlamda köprünün altından çok su aktı ve giderekte daha iyiye gidecek bence 3k korkusu kalmıyacak ben bunu burda söylüyorum arkadaşlar.

Diğer konsollar(PS3,Wii) da da arızalar olabilir tabiki.Ama Xbox'daki kronik bir sorun yani risk çok yüksek.
    Makinalar günde 10 saat açık kalır en azından. Bence sağlam bir mod yapmalısın xboxlara yoksa işin zor.

Kâr değil zarar edersin aksi halde

Bence sadece xbox koyma, PS3 de koy. Sırf PES'den kazanırsın parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 14 Şubat 2009; 0:24:21 >

• eğer ps3 ,ps2,wii kısacası xbox360'tan başka konsol koymayacaksa arkadaşın dediği doğru,
    salt sadece xbox360 olan bir cafe ben görmedim ,
    umarım işler istediğin gibi gider ve hem sevdiğin hemde kazanacağın bir işi yapmış olursun,
    sana şimdiden bol şanslar arkadaşım
  • ilgi ve alakadan dolayı hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar xbox 360 cafe bence tutar diyorum yok eğer tutmaz ise elimde 10 adet xbox 360 olacak satar ps3 koyarım ne yapayım denemeden nasıl olacağını anlayamayız öyle değilmi?
  • benimde acemiliğim hatay iskenduruna düştü yaww belki kısmet olur dükkanınızı görmem
  • Öncelikle hayırlı olsun ama sadece xbox 360 koymak çok büyük bir hata olur. Uzunköprü/Edirne'de PS2-PS3 ağırlıklı bir cafe var ve 3 tane de xbox 360'da koymuş adam ama ne zaman gitsem aletler boş duruyor. Gelenlerin %90'ı PES oynadığından xboxın kolunda bunu oynamak da oldukça zor ve oynamıyorlar. Bence tekrar düşün açmadan önce. En azından 3-5 tane PS3 ekle ki millet gelsin oynasın. İstanbul'da olsa hadi neyse millet en azından bilgili ama küçük şehirlerde Xbox'ı söyle o ne diye bakarlar adama. Zaten sorana da PS3'e karşılık Microsoft'un çıkardığı konsol diyip geçiyorum.
  • hayırlı olsun, 3K sız günler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Türkiyenin en iyi X360 içeren kafesi Kadıköy'de Cafe Keyf'dir.

Siz anadolu yakasında açarsanız yanınıza gelebilirim, çalışmak için

yerini tam olarak söyleyebilirmisin?

Bu arada hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Evet arkadaşlar sonunda tr ye geldim ve xbox 360 cafemi açıyorum dükkanı kiraladım cafe hazır olduğunda resimleri buraya eklerim bunu türkiyede ilk ben yapmış olacağım umarım diğer arkadaşlar için öncü olurum şimdilik herkese iyi günler dilerim görüşmek üzere hoşçakalın.

hocam burda var xbox 360 cafe bu durumda sanırım ilk biz olduk hayırlı olsun seninde yeni dükkanın umarım iyi olur sizin için.
  • Tokat'ta da; Elite video oyun merkezinde mevcut,hem de ilk açıldığından bu yana :)Ordaki kadar konsol çeşidinin ve " orijinal " oyun çeşidinin başka bir yerde olacağını pek sanmıyorum.
  • Dukkan acmaya karar verdiniz mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

Evet arkadaşlar sonunda tr ye geldim ve xbox 360 cafemi açıyorum dükkanı kiraladım cafe hazır olduğunda resimleri buraya eklerim bunu türkiyede ilk ben yapmış olacağım umarım diğer arkadaşlar için öncü olurum şimdilik herkese iyi günler dilerim görüşmek üzere hoşçakalın.

hocam burda var xbox 360 cafe bu durumda sanırım ilk biz olduk hayırlı olsun seninde yeni dükkanın umarım iyi olur sizin için.
    hocam sizinmi işyeri nerde ve nasıl rabet varmı? Ayrıca konsol kalabalığına gerek yok tek çeşit olmalı konsol kalabalığına gerek yok orda bir arkadaş sormuş onun i.in yazdım bunu

• Yeri konusunda 3 defa sorulmuş 3 ünde de yer belirtmemişsiniz.

Ayrıntıl olarak yazabilie misiniz yerinizi? Fake kokuları geliyor.Yerinizi tuttuk diyorsunuz fakat hep rağbet war mı diye soru soruyorsunuz.Mesajlarınız çelişiyor

Kafanızdaki projeyi yapmış gibi sunamk hoş değil
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

hocam sizinmi işyeri nerde ve nasıl rabet varmı? Ayrıca konsol kalabalığına gerek yok tek çeşit olmalı konsol kalabalığına gerek yok orda bir arkadaş sormuş onun i.in yazdım bunu

peki orijinal mi olacak oyunlar falan?MS için diyorum,orijinal olmaz ve kulaklarına giderse vay haline.

• Zaten orijinal olmak zorunda,en azından kağıt üstünde böyle,ama maalesef ülkemizde denetimlerin periyodu ve ieçriği pek sık değil,kopya oyundan para kazanmak yani haram para kazanmak çok abest bir iş olsa gerek,ama yıllardır ülkemizde bu kanayan bir yaradır.Doğru iş yapanla yamuk iş yapanı ayırması açısından denetimlerin ,profesyonel bir ekip tarafından hüst düzeyde uygulanması gerekmektedir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.