Şimdi Ara

Xavi mi? Gerrard mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barça'nın kadrosu oturmuş diyo herkes peki Rijkaard döneminde Guardiola'nın sistemi gibi mi top oynuyodu Barça ?
  • Arkdaşım td degişti diye herşey degişmez. Oturmuş kadrodan kasıt oyuncular bir birine alışmış ve tamamlayan oyuncular demektir.
    Futbol oynadınmı hiç biliyorum(halı saha,mahalle arası futbolundan bahsetmiyorum) sistem değişir ama işleyiş yine aynıdır
    4-4-2 oynarsın oyun kurucun xavi-iniesta 3-5-2 oynarsın oyun kurucun yine xavi-iniesta dır.Değişen sistem takımın oturmuşluguna bir etki etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 18 Ocak 2011; 8:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Barça'nın kadrosu oturmuş diyo herkes peki Rijkaard döneminde Guardiola'nın sistemi gibi mi top oynuyodu Barça ?

Guardiola'nın sistemi diye bir şey yok.

Barcelona, 1988'de Johan Cruyff'a emanet edildiğinden beri aynı sistemi oynuyor.

Rijkaard dönemindeki Barça kadrosunun savunması şimdiki kadar güçlü değildi diyeceğim, ona da tepki gelecek. Rijkaard'ın Cimbom'da direttiğinde gördüğümüz gibi bu sistemin de her sistemin başarılı olması için kaya gibi savunma gerekiyor.

Rijkaard dönemi Barça savunması da güçlüydü ama Ronaldinho'nun özel olması sebebiyle kazanıyorlardı.

Sistemleri Cryuff'un o 4 sene üst üste La Liga'yı(Koeman-Guardiola-Laudrup-Romario-Stoichkov'lu dönemden sonra) süpüren Barça'sından sonra ilk defa bu kadar mükemmelleşti.

Gerçi o zamanlar bir şans varmış; kulüp olarak, Hollanda sistemine karşı Hollandalılar varmış bir de. Şimdi ise Barça'yı kupasız bırakma potansiyeli sadece Mourinho'da.

Son olarak Gerrard'ın da yanında senelerdir beraber oynadığı isimler var tabii ama Barça kadrosunun kalitesine hiçbir zaman yetişemedi Liverpool.

• İkisi de çok iyi oyuncu gerçekten. Hele Xavi'nin inanılmaz pasları var. Şu an ne durumda bilmiyorum, uzun zamandır Gerrard'ı izlemedim. Ama Gerrard da oynadığı takımı alıp götürebilecek ayağa kaldıracak bir isimdi.

Hangisi iyi diyemiyorum ama ben Galatasaraylıyım, Galatasaray'a gelmesini tercih edeceğim kişi Gerrard olurdu. Gerrard bizim takıma Xavi'den daha fazla level atlatır gibime geliyor.
  • ve sonuç saglam bir totti hepsinden iyidir
  • İNİESTA hepsinden iyi hem genc daha..ama xavi mi gerard mı derseniz xavi 5 gömlek daha üstün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

nasıl mantık bu ya

messi'yi kıyaslarlar, "arkasında xavi var" derler.
    xavi'yi kıyaslarız, "yanında iniesta var" derler.

yani bu adamların kabahati sanki barcelona'da oynamaları. aksine bu sistemin mükemmel bir parçası olabildikleri için yetenekleri de büyüktür.

kıyaslamada nasıl bir mantıktır bu ya, barça'da oynadığı için kaybediyor bu adamlar

Benim anlamadığım nokta her zaman Messi ye laf atarken arkasında Xavi-Iniesta var diyorlar.Tamam Barcelona taraftarıyım ama bu adamlar Messi ilk 11 oynamadan önce de vardı ama böyle mükemmel paslaşamıyorlardı.Ronaldinho kadrodayken böyle bir oyun neden yoktu?Çok konuşmıyım neyse

Bana kalırsa Gerard ve Xavi karşılaştırılabilecek oyuncular değil,çünkü pozisyon olarak ve özellikle taktik olarak çok farklı oynatılıyorlar.Xavi pas,Gerard şut ustası.

Gerard ın karşılaştırılacağı oyuncu Totti falan olabilir çünkü 2 oyuncu da yıllardır takımı sırtlıyor.

Bu karşılaştırma için objektif olamasam da ancak Xavi=Gerard diyorum

en ıyı yorumu yapmıssın

Grimmjow JeagerJaques

• xavi denildiği zaman akan sular durur..adam tam bir beyin..top xavi de ise tüm takım rahat bir nefes alabilir
  • bin kere xavi
  •  Xavi mi? Gerrard mı?
  • Paul Scholes der kaçarım.
  • giggs varken diğerlerine helva yemek düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 8 Mayıs 2011; 15:06:01 >
  • soruya bak tabiki mustafa sarp
  • 2-3 senedir futbol izleyen adamların yaptığı yorumlara bakın
    Gerrard'a abartılacak bir oyuncu değil demişler birde.Yuh artıkMessi bu yıl ne yaptıysa takım için,Gerrard zamanında aynısını hatta daha iyisini yaptı.Kadro kalitesi sınırlı olan bir takıma Şampiyonlar ligini kazandırdı.1 yıl final, 1 yıl da yarı final oynattı.Milli takım örneği veriliyor.Sorarım Messi milli takımda ne yaptı?
  • STEVEN GERRARD
  • Gerrard iyi hoşta 30 u devirdi be hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Gerrard iyi hoşta 30 u devirdi be hacı

Gerrard 30 Mayıs 1980
    Xavi 25 Haziran 1980
    doğumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Gerrard 30 Mayıs 1980
    Xavi 25 Haziran 1980
    doğumlu.

Onları kıyaslayarak bunu söylemedimki.
    Xavi ile yaşıt olduklarını biliyordum..

Yaşlandı güzelim gerrard ona yanıyorum ben.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Gerrard 30 Mayıs 1980
    Xavi 25 Haziran 1980
    doğumlu.

Onları kıyaslayarak bunu söylemedimki.
    Xavi ile yaşıt olduklarını biliyordum..

Yaşlandı güzelim gerrard ona yanıyorum ben.

Haaa, pardon hocam.

• İkiside en beğendiğim oyuncular arasında ama bence gerrard daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.