Şimdi Ara

XANTARES top 1 player

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hltv.org/?pageid=181&gameid=2

adam takımı taşıya taşıya ilk sıraya yerleşmiş beyler hayırlısıyla adam gibi bir takıma yollasaydık yetenekli oyuncumuzu , harcanıyor spaces da

• Harcandığı falan yok. Oyunu çok iyi ama gidip bir takıma giderse büyük ki gidemez. O takımda başarısız olur. Şu an rating oranı çok yüksek fakat bu onun dünya ve avrupa'da iyi olduğu göstermez ciddi maçlar oynamaları gerekiyor ki bu ciddi maçlar ESL Pro lig maçları oluyor. Romanya'da çok iyi bir performans sergilediler ama finalde dağıldılar biraz. Olsun onlar için yine iyi bir şey. İş burada başlıyor. Bundan daha büyük yerlere gitmek ve orada başarılı olmak.
  • Çoğu maç baya kötü takımlara karşı. Zamanla takım yükselirse o zaman daha doğru sonuçlar alırız.
  • Zamanla daha iyi olacak bi takim tabi ki marqnuesiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final macinda agresif oyunlar sergileyip erken dustugunu gordum genelde, sabirli bir oyun sergilemesi lazim. Ama bu da guzel bir basari tabi. Daha iyi yerlere gelmesini umut ederim kendi ve takimi olarak.

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    marqnue yi neden sevmiyorsun :)

• Posmort3m kullanıcısına yanıt
    Kim ne derse desin saygi duyarim ama marqnue nerfliyor takımı. Sevip sevmemekle alakali değil oyunu ağır bana göre aşırı sabit bi oyuncu. Imkanim olsa ciddi bi para ayirabilsem kafamdaki 5 türkü bi araya getirirdim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    top 10'da master
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Kim ne derse desin saygi duyarim ama marqnue nerfliyor takımı. Sevip sevmemekle alakali değil oyunu ağır bana göre aşırı sabit bi oyuncu. Imkanim olsa ciddi bi para ayirabilsem kafamdaki 5 türkü bi araya getirirdim :)

SS'nin yaşadığı taktiksel sıkıntılardan dolayı ben de marqnue'ye biraz sıcak bakmıyorum fakat görmüş geçirmiş yeterince deneyimli bir oyuncu Türkiye şartları için. Yani daha iyi daha zekice düşünüp değişik taktikleri SS oyuncularıyla sıkıntı yaşamadan uygulatabilecek biri çıkarsa marqnue yerini verir herhalde diye düşünüyorum ben.
  • Listenin başına yerleşmiş, çok güzel. Umarım başarıları daim olur.
  • Oynadığı takımlara göre normal. İlk ciddi rakip Gplay neredeydi bu arkadaş diye sorarlar adama. İlk ölen oldu hep

Ölçü değil bence.
  • bu listedeki rating denen şey neye göre belirleniyor?
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    http://www.hltv.org/?pageid=242&eventid=0
  • Her ecoda en az 3 adam vuruyor side tutarken zar zor 1 tane adam vuruyor anlamadım ben bu adamı.
  • Aslinda
    Tarik
    Gob b
    XANTERES
    Ve 2 turk daha efsane bir takim olur

• yalnız dikkatini çekerim +600 maçı olan adamlara karşı 51 maçı olan birini karşılaştırıyorsun + karşısındaki takımlar iyi degil zaten ( profesyonel olarak ) getright v.b kill oranıyla xantaresinki bir degil yani. yeni bir smurf hesabın k.d si ile 600 maç li bir hesabın k.dsi bir olurmu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Harcandığı falan yok. Oyunu çok iyi ama gidip bir takıma giderse büyük ki gidemez. O takımda başarısız olur. Şu an rating oranı çok yüksek fakat bu onun dünya ve avrupa'da iyi olduğu göstermez ciddi maçlar oynamaları gerekiyor ki bu ciddi maçlar ESL Pro lig maçları oluyor. Romanya'da çok iyi bir performans sergilediler ama finalde dağıldılar biraz. Olsun onlar için yine iyi bir şey. İş burada başlıyor. Bundan daha büyük yerlere gitmek ve orada başarılı olmak.

Ya sen önce GE ol da öyle konuş Silver adamsın harcandığı falan yokmuş yav hehe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poorWinnie -- 12 Mayıs 2015; 19:19:00 >
  • poorWinnie kullanıcısına yanıt

Yazacak yorum bulamadım.

Napsın NiPe mi gitsin.Futboldaki gibi değil go'da işler dönen para o kadar büyük değil.Ondan dolayı adam büyük bi takıma gitsin falan demek saçma.Farkındaysan VP 5 polonyali NiP 5 isveçli.Öyle 1 türk 1 rus 2 ingiliz 1 isveçli gibi bişey henüz yapılamaz bence go için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

Napsın NiPe mi gitsin.Futboldaki gibi değil go'da işler dönen para o kadar büyük değil.Ondan dolayı adam büyük bi takıma gitsin falan demek saçma.Farkındaysan VP 5 polonyali NiP 5 isveçli.Öyle 1 türk 1 rus 2 ingiliz 1 isveçli gibi bişey henüz yapılamaz bence go için.

@Antocio isimli arkadaş'ın oyun bilgisi, yeteneği vs. yok denecek kadar az onu demek istedim. XANTARES bugün Avrupa'da yaşıyor olsaydı TOP5 takimlarin birinde %99 oynardi bu kadar net konuşuyorum. Çünkü kapasitesi çok fazla olan bir oyuncu örneğin TSM'de oynasa o imkanlar sağlansa şuan ki oyununu beşe katlar. Şuan Türkiye'de imkan sağlansa çok iyi yerlere gelebilecek oyuncular var genç olarak; XANTARES, Calyx, Mtafaek vs. aklıma gelmeyen bir sürü oyuncu var. Gerçi DH gibi bir forumda bunu paylaşmak biraz saçma olur 2 aydır oyunu oynayan adamlarla 10 yıllık oyuncu adamları tartışmak. Vesselam iyi forumlar.

evet işte imkandan bahsediyorum.Avrupa'ya gitme imkanı zor olduğu için ve şuan Türkiyede en iyi takım SS olduğu için harcanıyo demek mantıklı değil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.