xanax ritalin prozac bunların üçünü de kullanan var buyur.
başlıkta ritalin yada prozac göremedim ben gören var mı arkadaşlar ??
Zyprexa 5 mg ve 10 mg kullandım sor cevaplayayım
Xanax size uyku yapıyor mu bana yapmıyor ama zyprexa yapıyor arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: a_2
Xanax size uyku yapıyor mu bana yapmıyor ama zyprexa yapıyor arkadaşlar
Xanaxı bilmiyorum zyprexa acayip derecede uyku yapıyor çok uyutuyor birde sabah ölü gibi kalkmanızı sağlıyor iştahı çok açıyor sabahları kalktığınızda ağız kuruluğu yapıyor unutkanlık yapıyor
Bir kaç kere içmişliğim var. Prozac devamlı olarak kullandığım ilaçtır.
Kullanmadım ama hayat kullanmam için elinden gelen herşeyi yapıyor...
"zyprexa" uyutur, asosyallesştirir. başka hiçbir halta yaramamaktadır.
ben kullanmiyom
xanax asla tavsiye etmiyorum. zyprexa ise asiri kilo yapar, uyutur, asosyal yapar, yesilde gececegine kirmizi isikta gecersin, 2side hafiza kaybi yapar.
xanax uyuşturucu gibi bence eğer vücudun alıştırsa bırakmak istersen allah kolaylık versin derim.xanaxtan uzak durmalısın
xanaxtan uzak dur derim sadece. 1 sene kadar annemin sinir sistemi diye bir şey kalmadığı zaman içirmek zorunda kalıyorduk. Sürekli uyku geliyor tepkileri falan belirsiz sersem gibi geziyor falan. IPU kimsenin başına vermesin
quote:
Orijinalden alıntı: Bekomu
bütün antidepresanların yan etkileri benzerdir bebecik.bilmediğin konularda yorum yapmasan
Xanax ve snegol m snequal mı ne adını tam hatırlamıyorum onların ikisini bir arada içinde on numara kafa yapıyor. Bizzat denedim fevkalade bir şey oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: feaRneveR
quote:
Orijinalden alıntı: Bekomu
bütün antidepresanların yan etkileri benzerdir bebecik.bilmediğin konularda yorum yapmasan
Xanax esas olarak anksiyolitik bir ilaçtır antidepresan değildir.
Zyprexa ise antipsikotik bir ilaçtır anti depresan olmakla alakası bile yoktur.
Bena kaygı bozukluğu teşhisiyle önce seraquel 300 mg verdi doktor.Kaygı falan kalmadı mal gibi oturup duruyodum ama yan etkilri ağır oldu. Baş dönmeleri, tansiyon yükselmesi, beynin durması vs..Doktor bu şikayetlerimi duyunca hemen ilacımı değiştirdi ve zyprexa 5 mg verdi.Çok memnunum zira birden enerji geldi ve her işimi yapabiliyorum artık.çok uyutmuyor denildiği gibi, geceleri ağız kuruluğu yapıyor (ama sigarada kullanan biriyim o yüzden ilaçtan dolayı diyemem ) ve su içmek için kalkabiliyorum daha önce aralıksız uyudum.iştah açıyor ama yediğinize dikkat ederseniz kilo da almazsınız.Hafıza bozukluğu var.Tabi yeni başladım en az 6 ay sonra daha objektif bir yorumda bulunabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme