< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (235. sayfa)
-
-
Herkese selam, x6 pro ile Bluetooth ses iletişim sorunu yaşıyorum.
Bt kulaklık veya hoparlöre bağlandığımda kesik kesik geliyor ses. Önceden yoktu bu durum. Yeni oldu. Özellikle kulaklıkla konuşma esnasında konuşma normal başlıyor, 10-15 sn sonra ses te pat pat pat titreme sesleri gelmeye başlıyor. Müzik dinlerken ise önce ufak kesilmeler oluyor. Telefon cebimde ise kesinlikle dinlenemiyor. Kulaklıklara yaklaşınca biraz daha düzeliyor fakat yinede kesilmeler oluyor .
Kulaklık jabra elite 8 active, hoparlörler lg 5+1
Ayrıca samsung watch 6 saatimde de aynı periyotda olmamakla birlikte sıklıkla kopma yaşıyorum saati sıfırlamadan tekrar bağlanamıyorum. Sürekli saati sıfırlamam gerekiyor.
Bu sorunları yaşayan ve çözüm bulabilen var mı?
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temiz kurulumdan bir süre sonra bendede iki defa sorun başladı şu andada devam ediyor. İlk başta bluetoth ile müzik dinlerken arama şarkı degıstırme vesayre durumlarında sesi kısıp otomatik kademe kademe yükseltirken sesi yükseltmeyi unutuyordu şu andada bu sorun yok atama yaptığım cihazlara otomatik bağlanmayı unuttu manuel olarak bağlanmak istediğimde ise bağlandı uyarısı vermiyor bildirim sesi çıkmıyor cihaz bağlı değil gözüküyor fakat çalmaya başlıyor yada baglı gösterdiği zaman ses gidiyor😬 Böyle saçma sapan hatalara çin malı hafıza kartlarında ve SSD disklerde raslamıstım ben artık bu 512 GB depolama alanının çin malı kaltiesiz bir donanım ile yapıldığını düşünüyorum temiz kurulumda ilk başta herşey güzel bir süre kullandıktan sonra saçma sapan hatalar başlıyor
Arkadaşlar xioami nin telefon arama uygulamasını kullanayım dedim apk mirror dan son sürümü indirip yükledim ama tam stabil çalışmadı, sileyim diyorum ama silinmiyor. Gerçi tüm izinleri iptal ettim gene arayan google aramadan ulaşıyor. Nasıl silebilirim acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende öyle diyordum. elimde samsung c7 var. evdekı pedere verdim. günceleme geldi android 1 üst sürümü. yükledik. ne oldu bil bakalım. ana menü türkçe ayarlar ws bircok bildirim ingilizce. defalarca ticket atıldı. resmi satici tarafından getirilmemiş ülkede satılan tum c7 ler. hadi buna tamam dedik eski sürüm komple türkçe idi. yazılım ile eski sürüme donuyorsunuz bu sefer sorun cozuluyor. şimdi ne olmus arada 3 sene geçti. yazılım ile eski sürümdeki türkçe de kalkmış...
bende bu yüzden birdaha samsung almadım almam da.
-
-
Bana gelmemiş. Bu ay hyperos 2 de gelecekti. Bakalım nolcak. Pek bir umudum yok ama inşallah iyi olur
Tesadüfen bakayım derken denk geldim yorumunuza. Honor 200'ü yeni aldım. Dediğiniz seslerin birbirine girmesi bir önceki telefonum m51'de oluyordu. Honor 200'de de aynısı devam ediyor. İnstagram ve twittter'da özellikle. Bence telefonluk değil bu sorunlar. Yazılımsal sıkıntılar var gibi duruyor. Ya android'den kaynaklı ya da uygulamalardan kaynaklı.
-
Instagram'da ekran kararması sorunu yaşayan var mı, yeni rom atıldı sorun devam ediyor.
Whatsapp, X, Facebook da karanlık modda onlarda sorun yok. Yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı?
Hocam sizin bölge Türkiye mi? Yani normalde hyperos 2 kasım bitmeden x6 pro ya verecekler ama kasımın bitmesine de 10 gün var.
Bana da gelmedi 2 cihaza, parti parti dağıyor galiba Xiaomi update serverinda yoğunluk olmaması için.
Evet Türkiye
Ozaman arkadaşın dediği gibi parti parti veriyorlar galiba
Şuan tek çözümü reels i açıp kapamak yani dokunuyirsun tam ekran oluyor ya o Başka yol bulanı görmedim
Teşekkürler hocam umarım bu da ilk güncelleme ile düzelir, instagramdan soğudum gerçi fena da olmadı 🙃
Poco x6 pro için hyperos 2.0 beta yı nasıl kullanabilirim bilen var mı? Yada bize güncelleme ne zaman gelicek Kasım diyorlardı ama sanmam betayı denemek istiyorum açıkcası
Arkadaşlar. İlk çıktığından beri Xiaomi 11T(256gb 8gb) kullanıyorum. Sizce bu cihaza geçmem mantıklı olur mu? Kamera performansı benim için önemli değil fotoğraf makinem ile çekim yapıyorum.
Mantıksız. Geçilmez
Teşekkürler. Konuyu okudum da çok olumsuz şeyler yazılmış gerçekten. Benim 11t ye hyperos 2 gelmeyecek görünüyor ama stabil durumda en azından.
Herkese merhaba. Özellikle bataryadan dolayı s23 fe cihazımdan bu cihaza geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Kronik sorunlar v.s var mı cihazda?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X