< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Alma hocam.Sürekli ufak ufak şeyler çıkıyor.mesela whatsapp araması geliyor,telefon bangır bangır çalıyor ama ekran kapkaranlık,hiç bir şey yok, sanki çağrı gelmemiş gibi.Kilidi açıyorsun,ekranda hiç bir şey yok,bildirim çubuğundan çekip çağrıyı cevaplıyorsun.Bu daha yeni çıktı mesela. Ekran kilitli ama bazı uygulamalarda yine de auto rotate yapıyor. Uygulama çalışıyor,mesela instagram, ama ekranı kısıyor sanki uygulama açık değil gibi. bir de tabi diğer pusula,gps falan filan bilinen sorunlar. |
|
|
GPS ve whatsap arama sorunuda ozaman sizin telefonlamı alakalı bende sorun yok :) Ben diyorum merdiven altı cihaz gibi bir standardı yok herkezde başka başka sorunlar . Bazı uygulamalarda ekran çevirme kitli olsada telefonu yan kullanırken ekran dönüyordu sonunda başıma buda geldi klavye döndü. Global cihaz stok room yüklü . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İşin enteresan kısmı klavye düzelince whatsap sesli mesajdaki yakınlık sensörüde düzelmiş şaka gibi telefon şu anda iki kere kulağa yaklaş çek yapmadan tek seferde sesi ahizeye alıyor yanlız bu seferde ekran yansıtma kayboldu simgeyi yerinde görmeyince ayarlardan geri ekledim TV ye yansıt dedim hiçbir şekilde yansıtmaya tepki yok. Virüs geldi diyecem ama geçenlerde sıfırladım daha sıfırladıktan sonrada birkaç yazılımla alakalı sorunlara denk geldim .Virüs taramalarındada temiz.Belkide bazı uygulamalar çakışıyor işletim sisteminde kararsızlığa sebeb oluyor olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 15 Kasım 2024; 11:8:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigitoguz -- 15 Kasım 2024; 11:26:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Üstad enteresan bir telefon ne desem bilmiyorum artık bir sorun görüyorum daha sonra kayboluyor o sorundan eser yok başka bir gün başka bir sorun çıkıyor başıma gelenlerde saçma sapan komik sorunlar klavye ters döndü işte en son.Mesela geçen akşamda balık avında fener ile inatlaştım kafa lambası rahatsız ediyor masa lambası göz alıyor karanlıkta avlanıyorum yem takacağım zaman el fenerini açıyorum power tuşuna çift tıklayınca fener açması lazım müzik çalmaya başladı bir defa daha bastım fenerde açıldı müziği kapadım fenerde kapandı birdaha çift tıklıyorum fener açılsın diye bu seferde hiçbir tepki yok fener bozuldu sandım daha sonra müzik açtım fener otomatik düzeldi bidaha bozulmadı o sorunu yapmadı daha öncede fener açıkken otomatik kapanma ve bazen otomatik ekran kilitleme olmuştu yani bozuk desen bozuk değil bazen bozuluyor tamiri o an mümkün değil kendi kendini tamir ediyor sonra anlamadım nasıl iş Çinliler bu telefona delirtme büyüsü falan yaptı heralde ara sıra telefona geliyorlar 😁 Birde benim hafıza 400 GB a yakın dolu acaba o yüzdenmi saçmalıyor çünkü Çinliler bu hafıza konusunda enteresanlar çin malı SD kart HDD kullanan tanıdıklar oldu çok garip sorunlar yaşamışlardı bu şekilde sistem saçmalıkları oluyordu acaba bunun malzemede çin üretimimi belkide tek sorun disktir 😬😬 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 15 Kasım 2024; 12:16:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
Tebrikler güzel yazı olmuş Hyperos 2 den beklentim yok. Bi daha Xiaomi nin önünden geçmem. Bu markada servise düşene hele Allah yardım etsin. Samsung hariç android almam bi daha. Fp filan değil amiral gemi alıp kapatırım bir daha konuyu. A55 ve s24fe baktım bende. İkiside kaba ve ağır cihazlar. Ama yazılım olarak pocoyu üçe beşe katlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hiç düşünmeyin iade edin A55 veya biraz daha ekleyip s23 fe alın bu telefonun avantajlı olduğu kısımları hanımınizin işine yarayacağını sanmıyorum A55 veya S23 fe sahibi bir arkadaşı ile foto kıyası edince bu telefonu aldığına pişman olabilir. Hanımların telefonla tek derdi genelde fotoğraf oluyor oda bu telefonda bu iki yakın fiyatlı modele göre çok kötü.Verilen güncellemelere telefondaki hatalara ve daha şimdiden ekrandaki olumsuzluklara bakarakta bu telefon A55 yerine belki daha mantıklı olabilir ama bir s23 fe kadar uzun yaşayabileceğini sanmıyorum iki seneden sonrası bu telefon ince eleyip sık dokuyan birisi için bana çöp gelecek gibi hissettirdi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 16 Kasım 2024; 18:44:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|