500 Online Uo Server Eternia
Dün itibari ile payramid uo da oynuyordum. Server içinde herkezin dilinde Eternia vardı. Bizde konuşurken Reklam yapıyoruz diye relax ban attı. İyiki ban atmiş. Sen danote nin danote sistemi ile ugraşirken adamalr server açmiş. player de tercih etmiş. Senin serverinde milleti Eternia ya devat etsek haklısın adı geçti online sayısı bu yazdiğimizda cinnet geçirmene gerek yok . Eskiden cok iyi bir serverdın ama her şeyi paraya ve her üretimi sisteme cekmişin. free oyuncunun hiçbir şansı yok. berbat gereksiz sorlaştirilmiş sistemler. bas parayı 1 günde serverin hakimi ol sistem tamamı ile bu. bizde artık onun banından sonra son verdik :DEternia ya geçtik. zaten 20 30 online anca vardı bütün sitemler pay tu win üstüne kurulu. danote bow dan tut binek para mare uni 700 tl alişveriş yap bu aya özel mare ws ws her şey paraya dökülmüş patlamiş serverda kalmişiz.
Gelelim Eternia ya birçok sistem kolay eski uo tarzında ve en önemlisi 550 online player görülüyor. ilk kez bütün şehirlerde player görüyorum hemde her yerde pazar alanı yok su kadar online kal bu hediye ws yok. adamların player derdi yok. ev kuracak yer kalmamiş serverda craft craftliğiı yapıyor pk pk liğini .Danote yok herkezi bekleriz uzun yıllardır bu kadar yüksek player sayısına ulaşan server yok.
1 pc 1 accunt açılıyor 1 acc den 2 giriş yapılıyor payramid gibi 30 online var 3 x10 multi değil göz atmasınız tavsiye ederim.
En uygun ön ödemeli yada sözleşmeli 16 destekliyor hat ADSL kampanya var mıdır. Bilen var mı. Mevcuta pena net de idim fiyatlar 500 geçmiş senelik alıp kapatılmış
Dell alienware-16-aurora 5060 Alınır mı
konuyu silermisiniz
Adsl alt yapı var en uygun yer neresi ??
Meslek: Plastik Enjeksiyon
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 125
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 162)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0