Şimdi Ara

X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
321
Cevap
0
Favori
29.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumuz ile kullanılabilecek programlar, duvar kağıtları, melodiler vs. paylaşımı yapabileceğimiz bir başlığımız olsun istedim.

X210 ile ilgili sormak istediklerimiz ve püf noktalarını da burada paylaşalım diyorum.

Ne dersiniz, hoş olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 3 Eylül 2006; 22:56:42 >

• olsun bari bende yeni aldım ama migg 33 hata veriyor tam baglanıyor ama krakter hatası gibi bişi de hata veriyor ve kapanıyor nedendir anlamadım

• yaw ii de bu telefon öle çok komplike bi alet değil sanırım. paylaşılabilecek ne kadar şey olabilir ki. ama telefonun tasarımı gayet güzel we ergonomik görünüo. radyosuda varmış baya güzel bişey sanırım. sadece telefon isteyenlere
  • yeni bir club daha çıktı
    hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

olsun bari bende yeni aldım ama migg 33 hata veriyor tam baglanıyor ama krakter hatası gibi bişi de hata veriyor ve kapanıyor nedendir anlamadım

Peki Normalde internete bağlanabiliyor musun?

Yani Gprs ile bağlantı yaptın, düzgün çalışıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amyleeva

yaw ii de bu telefon öle çok komplike bi alet değil sanırım. paylaşılabilecek ne kadar şey olabilir ki. ama telefonun tasarımı gayet güzel we ergonomik görünüo. radyosuda varmış baya güzel bişey sanırım. sadece telefon isteyenlere

Gerçektende komplike bir alet değil, ama bu hiç paylaşım olmasın, hiç konuşulmasın anlamına da gelmez doğrusu.

Sadece telefon isteyenlerin telefonundan, telefondan biraz daha fazlasını isteyenlerin buluşma adresi... (yav ne slogan oldu ama :))

Gerçekten tasarımını da harika olduğunu söylemeden geçmeyelim(not: Telefonum diye söylemiyorum.)

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

yeni bir club daha çıktı
    hayırlı olsun

Herkese hayırlı olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgi@sayar

quote:

yaw ii de bu telefon öle çok komplike bi alet değil sanırım. paylaşılabilecek ne kadar şey olabilir ki. ama telefonun tasarımı gayet güzel we ergonomik görünüo. radyosuda varmış baya güzel bişey sanırım. sadece telefon isteyenlere

Gerçektende komplike bir alet değil, ama bu hiç paylaşım olmasın, hiç konuşulmasın anlamına da gelmez doğrusu.

Sadece telefon isteyenlerin telefonundan, telefondan biraz daha fazlasını isteyenlerin buluşma adresi... (yav ne slogan oldu ama :))

Gerçekten tasarımını da harika olduğunu söylemeden geçmeyelim(not: Telefonum diye söylemiyorum.)

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

yeni bir club daha çıktı
    hayırlı olsun

Herkese hayırlı olsun...

yok hocam yanlış anlama kötülemek anlamında söylemedim bende zaten. tasarımı gayet güzel bir telefon sonuçta hayırlı olsun sahiplerine...

• X210 cular;

java yukleyebilen varsa anlatabilir mi acaba?
  • quote:

yok hocam yanlış anlama kötülemek anlamında söylemedim bende zaten. tasarımı gayet güzel bir telefon sonuçta hayırlı olsun sahiplerine...

Yok canım canın sağolsun kızmadım ya, ne olacak herkes görüşünü paylaşabilir, ayrıca iyi niyetli olduğun da anlaşılıyor zaten.

Sıkma tatlı canını.
  • quote:

quote:

Yok canım canın sağolsun kızmadım ya, ne olacak herkes görüşünü paylaşabilir, ayrıca iyi niyetli olduğun da anlaşılıyor zaten.

Sıkma tatlı canını.

eyvallah hocam. yav öylesine girmiştim bu topiğe ama sanırım bu telden alıcam bende sıkıldım bol özellikli büyük telefonlardan. acaba bu cihazın grey olnaından varmıdır ki?

• Telefonun gri rengi var ama, satılık hiç görmedim doğrusu. Siyah rengi tavsiye ederim harika görünüyor.(5 YTL daha fazla vardim siyah renk için).

Neyse sana şimdiden hayırlı olsun yeni telefonun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 1 Eylül 2006; 22:25:57 >
  • X210 duvar kağıtları. El emeğim.

http://www.hemenpaylas.com/download/1479500/x210_resimleri.rar.html
    (Not: Yıldızlı yere hemexnpayxlas yazın tabi o x leri silerek)

Aşağıdaki resimde de rar dosyasının içerisindeki duvar kağıtlarının önizlemesi vardır:

Bu ara java nasıl yüklenir hala bulamadım bilen varsa burada paylaşırsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aXaray68 -- 3 Eylül 2006; 21:34:38 >

• quote:

Telefonun gri rengi var ama, satılık hiç görmedim doğrusu. Siyah rengi tavsiye ederim harika görünüyor.(5 YTL daha fazla vardim siyah renk için).

Neyse sana şimdiden hayırlı olsun yeni telefonun. :)

Siyah rengi hakikaten daha güzel. Özellikle telefonun görüntüsüne önem verenler için 1 numara

• İnternete bağlanamama ve dahili sunucu hatası.

Telefonun tüm ayarları doğru olmasına ramen telsim ile wap'a bağlanmaya çalıştığımda "Hatalı istek" mesajıyla karşılaşıyorum, ve hiç internete giremiyoum.

Yine Turkcell ayarları da doğru olduğu halde bazı sitelere gireceğimde(wap siteleri) yine "Hatalı istek" mesajıyla karşılaşıyorum.

Ama Turcell ile turkcell-im' e girebiliyorum fakat sayfanın altında "dahili sunucu hatası" mesajıyla karşılaşıyorum.

google'ye girdiğimde ise(yine turkcell ile) anasayfa açılıyor kelimeyi yazıyorum, "ara" linkine tıkladığımda yine metini yazdığım kutuya gidiyor imleç, yani arama yapamıyorum.

Acaba problem nedir?
  • mig33 ü cözen yokmu x210 da
  • quote:

Orjinalden alıntı: aXaray68

X210 duvar kağıtları. El emeğim.

http://www.****.com/download/1479500/x210_resimleri.rar.html

/>

Paylaşımın için teşekkürler, linki editlersen daha güzel olur, yararlanırız.

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

mig33 ü cözen yokmu x210 da

Kardeş GPRS sorununu bir çözsem ilgilenirim ama, şu anda yardımcı olamıyorum kusura bakma.

quote:

İnternete bağlanamama ve dahili sunucu hatası.

Telefonun tüm ayarları doğru olmasına ramen telsim ile wap'a bağlanmaya çalıştığımda "Hatalı istek" mesajıyla karşılaşıyorum, ve hiç internete giremiyoum.

Yine Turkcell ayarları da doğru olduğu halde bazı sitelere gireceğimde(wap siteleri) yine "Hatalı istek" mesajıyla karşılaşıyorum.

Ama Turcell ile turkcell-im' e girebiliyorum fakat sayfanın altında "dahili sunucu hatası" mesajıyla karşılaşıyorum.

google'ye girdiğimde ise(yine turkcell ile) anasayfa açılıyor kelimeyi yazıyorum, "ara" linkine tıkladığımda yine metini yazdığım kutuya gidiyor imleç, yani arama yapamıyorum.

Acaba problem nedir?

Arkadaşlar sorun ne olabilir ya, telefonda bir problem varsa geri göndereyim, hiç anlam veremiyorum doğrusu...

• X210 a nasıl java oyun yüklenir.

1- İlk önce oyun samsung için oyun bulunur. Oyun .jad ve .jar olmak üzere iki dosyadan oluşmaktadır.
    2-http://euploader.com/index.php adresine bilgisayardan girilir.
    3- İlk önce .jar dosyası upload edilir.
    4- Sonraki gelen sayfadan da .jad dosyası upload edilir.
    5- İşlem bittikten sonra aşağıdakine benzer bir sonuç çıkar:

Log on tohttp://euploader.com/wap/index.php from your phone with the following ID and Code: 
    ID: 2618
    Code: 4523

6- Telefondanhttp://euploader.com/wap/index.php adresine girilerek ID ve CODE yazılarak download edilir. Gerisini halledersiniz zaten.

Burada sadece interent bağlantısı için ücret ödersiniz.
    Deneyimlerinizi lütfen yazın.

• quote:

İnternete bağlanamama ve dahili sunucu hatası.

Acaba problem nedir?

Telsim ne zamandan beri kontörlü hatlara gprs hizmeti veriyor?
    Bildiğim kadarıyla kontörlü hatlarda gprs yok.

Bu arada şarjı kaç gün gidiyor bu telefonun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navruz -- 4 Eylül 2006; 21:59:58 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.