Şimdi Ara

X210 cular Buraya...(Sorular-Cevaplar,Paylaşım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
0
Favori
29.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah be arkadasm tam telefonunu buldun bişi yükleyecek
    sorun şu bı cihazlarda kısıl ötesi sadece senkronisazyon gorevini görüyor ve kartvizit dısında bişi almıyor ama data kablon varsa samsung driverini kurarak uygun bir kaç sey atabilirisn şahsen yukledıgım tek sey emsn
    adlı program oda msn e yarıyoo adında yazdıgı gibi o kadar

quote:

Orjinalden alıntı: erdson

Değerli ve saygın X210 kullanıcıları,
    madem aranıza katıldım bari zil sesleri, tonları, melodiler nasıl ve nereden yükleniyor açıklayın bir zahmet. Kutuda 40 yazıyordu ama içinde 10 tane eften püften zil sesi var. Bari bir iki tane yükleyelimde rezil olmayalım :)

• Arkadaşlar bende msni yükleyemedim telefonuma neden acaba.Denildiği gibi kodu(2343)yazdım. oyunlar kısmına 'Flurry! diye birsey yükledi.Bunun icin de your flurry PIN : istiyor.Sanırım yanlış bisey yaptım biraz daha acıklayabilirmisiniz.
  • Şimdi arkadaşlar bu konuyu tamamen okudum. Bende kendi kendimi yiyordum benim kızıl ötem niye çalışmıyor diye. Bunu öğrenmiş bulunduk birde Pc ile irtibata geçmesi için bilgisayara exstra kızıl ötesimi takmamız lazım veya Sekronize kablosumu almamız lazım .

Bir sorum daha var ben Arkadaşların dediği EmsnLite indirdim kullanıcı adı şifremi yazıyorum connetion problem diyor. Ekstra olarak bişeymi yapmam lazım internete bağlanmam felanmı lazım nasıl olacak tam olarak menu ayarları ile birlikte verirseniz iyi olur
  • arkadaşlar telefona bugü baktım ve tam anlamıyla aşık oldum.
    şu benim nokia 1100 ın kendi hoparlöründen arama yaparken veya mesaj gelirken dı dı dıt dıt dıt diye parazit sesi yapıyor acaba samsung dan da geliyor mu (hani telefonu televizyonun yanına koyunca çıkan ses).acayip gıcık bi şey.bi sessiz odada kulağınıza tuttup deneyebilir misiniz?bi de avea da çekme problemi oluyor mu?motorola c168 aldım benim nokianın full çektiği yerde görüşülmüyordu.bi yardım ediverin hafta sonu alıcam da.ha bi de telefonun kapağındaki led ne renk yanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tawara -- 21 Eylül 2006; 18:09:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tawara

arkadaşlar telefona bugü baktım ve tam anlamıyla aşık oldum.
    şu benim nokia 1100 ın kendi hoparlöründen arama yaparken veya mesaj gelirken dı dı dıt dıt dıt diye parazit sesi geliyor mu acaba(hani telefonu televizyonun yanına koyunca çıkan ses).acayip gıcık bi şey.bi sessiz odada kulağınıza tuttup deneyebilir misiniz?bi de avea da çekme problemi oluyor mu?motorola c168 aldım benim nokianın full çektiği yerde görüşülmüyordu.bi yardım ediverin hafta sonu alıcam da.ha bi de telefonun kapağındaki led ne renk yanıyor?

gece mavisi. servis ışığım aktif durumdayken 4-5 saniyede bir yanıp sönüyor. mesaj geldiğinde arka arkaya yanıp sönüyor.
  • Merhaba
    Henüz ben x210 a emsn yükleyemedim ama yine de bir sorum olacak bu msn x160 da yüklenebiliyor mu?
  • telefonu odada bıraktık ve biri aradı ama biz duymadık.arandığımızı her seferinde kapağı açıp bakarak mı anlayacağız?
  • quote:

telefonu odada bıraktık ve biri aradı ama biz duymadık.arandığımızı her seferinde kapağı açıp bakarak mı anlayacağız?

malesefff her sefer...
  • ışık yanıp sönmüyor mu cevapsız olduğunda?
  • quote:

ışık yanıp sönmüyor mu cevapsız olduğunda?

hayır maalesef...sadece mesaj geldiğinde sıklıkla yanıyor...
  • arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için.bir de kızıl ötesi yerine acaba data kablosu kullanılabilir mi ve nereden bulabiliriz? kızıl ötesi sorunu çözümsüz mü kaldı ?
  • X210 Tecrübelerim ve sık sorulan soruların genel özeti (güncelledim 14 OCAK 2006)

Telefondan --> Simkarta
    Simkarttan --> Telefona
    rehber kopyalama.
    Samsung Pc Studio açılır.
    Telefonun kızılötesi veya kablo ile bağlanılır.
    Eğer simkarttan telefona kopyalanmak isteniyorsa
    Pc Studio programındaki soldaki menuden "Phone SIM" seçilir.

Daha sonra çıkan listeden CTRL+A denrek tümü seçilir. Daha sonra CTRL+C denerek kopyalanır ya da CTRL+X denerek kesilir.

Daha sonra yine sol menüden "Phone MS" açılır ve CTRL+Y ile yapıştırılır.

Denenmiştir.

*Fm radyosu güzel. Fakat kanalları ayarlarken yavaş. Ancak 30 tane kanal kaydedilebiliyor. Bu çoğu kişi için yeterli olur sanırım. Ses seviyesi de tatmin edici. Ayrıca radyoya benim gibi kısyol koyarsanız tek tuşla ulaşabilirsiniz.(Yukarı tuşunu koydum.) Kaydettiğimiz kanalları kulaklıktaki düğmeden değiştirememek büyük eksikliği.

* Kapak üzerinde mavi ışık 4-5 saniyede bir yanıp sönüyor. Mesaj geldiğinde sürekli yanıp sönüyor. Ama cevapsız çağrılarda tepki vermiyor. Kapağını arada bir açıp bakmak gerekiyor. En büyük eksikliklerinden ikincisi.

*Boyut ve ağırlık olarak mükemmel. 76 gr sadece. Ayrıca hoş bir tasarıma sahip. Ekran çözünürlüğü de gerçekten tatmin edici.

*Tek tuşla (Yeşil tuş) tüm cevapsız çağrılar, arana numaralar gözüküyor. Önemli, bir işlevi var. Ayrıca tuş takımlarının kullanımı çok rahat. Yalnız navigasyon tuşunun ortasındaki OK tuşuna basıldığı zaman direk GPRS e giriyor. Bu da faturanın kabarmasına neden olabilir. Çünkü telefonu incelemek için eline alan ilk önce oraya basıyor. Bundan dolayı ayarlar kısmından boş bir gprs profiline ayarlıyorum gprs i kullanmadığım zaman.

*Telefon çalarken aynı anda titremiyor. Önce 3 defa titreyip sonra çalıyor. Bana göre bu üçüncü eksisi.

*Sesli not kaydedebiliyorsunuz.

*Kızılötesi ile bağlanıyor. Her ne kadar bilgisayardan resim melodi gönderilemiyor deseler de ben kullanıyorum gayet de iyi çalışıyor. Aşağıda Anlattım (Bunun için bilgisayara sasmung pc suite yüklemek lazım bir de doğal olarak kızılötesi takmak gerekli pc ye)

*Java program oyun yüklemek için:
    Fazla oyun meraklısı olmadığım için bu bölümle fazla uğraşmadım. Ama bir tane Tom ve Jerry oyunu yükledim. Yalnız gördüğüm kadarıyla 100kb yüksek olanları yüklemiyor.
    1- İlk önce oyun samsung için oyun bulunur. Oyun .jad ve .jar olmak üzere iki dosyadan oluşmaktadır.
    2-http://euploader.com/index.php adresine bilgisayardan girilir.
    3- İlk önce .jar dosyası upload edilir.
    4- Sonraki gelen sayfadan da .jad dosyası upload edilir.
    5- İşlem bittikten sonra aşağıdakine benzer bir sonuç çıkar:
    Log on tohttp://euploader.com/wap/index.php from your phone with the following ID and Code:
    ID: 2618
    Code: 4523

*Telefondanhttp://euploader.com/wap/index.php adresine girilerek ID ve CODE yazılarak download edilir. Gerisini halledersiniz zaten.

Burada sadece internet bağlantısı için ücret ödersiniz.

*Gelen sms leri henüz telefona kaydettirmeyi başaramadım.

EKLEME TARİHİ: 24 EYLÜL PAZAR
    * Telefon kapalı iken alarm çalmıyor.(DÜZELTME: mENÜ>7>1>5 DEVREDE YAPIN SORUN ÇÖZÜLÜYOR.)
    * MP3 desteği yok. Sadece mid çalıyor.

******* KIZILÖTESİ İLE DUVARKAĞIDI, POLİFONİK SES GÖNDERME *******
    Resim ile anlattım. İşte linkler.

Duvarkağıdı hazırlama:BURADAN>>>>

Telefona resim gönderme: BURADAN>>>>

Programları da buradan indirin
    samsung x210
    RESİM EDİTÖRÜ

PC SUITE

Bu da örnek polifonic melodiler. yaklaşık 5mb güncellendi link
    http://www.sharebigfile.com/file/59352/polifonicmelodiler-aXaray68-rar.html

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Eğer eklemek istediğiniz veya düzeltmek istediğiniz bir şey varsa PM atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aXaray68 -- 14 Ocak 2007; 1:21:23 >

• pc süite kurmadan resım gonderemıyoruz he vay vay samsunga bak kocaman bi

birde su titreyerek çalmama özelligi yokya tam anlamıyla adamı katil eder

evt ebide arkadasın dedıgı gibi cagrı gelince ortadaki mavi isık sürekli yanmıyor

ama konuşmak için bence güzel tel şu güne kadar bi anaormalligini görmedim

x160 da java vr emsn lite kurulabilir

ama migg33 hala calışmıyor onada koca bi

• bazı samsunglardaki gibi telefon kapalıyken alarm çalmama bu telefonda da varmı?

zil sesi olarak mp3 çalabiliyormu? içinde gelen zil sesleri nasıl?
  • emsni yükledim.pek hoş değil ama idare eder yine de. birde benim telefonda sadece mesaj geldiğinde ışık yanıp sönüyor yani normal de ışığı hiç yanmıyor.
  • zil sesleri çok mu kötü zil msj melodileri vs?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_umut

zil sesleri çok mu kötü zil msj melodileri vs?
    http://www.he*m*enpaylas.com/download/1654225/T.rar.html
    buradaki seslere benzer melodiler yüklüyorum ben. fena değil. Kendi sesleri de çok kötü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aXaray68 -- 24 Eylül 2006; 1:13:49 >
  • aXaray68 agzına saglık kardesım acıklamaların x210 alacak arkadaslar ıcın gayet yararlı olmus.

bu fıyata bu telefon tabıkı evettttt but sıyah renk
  • *Kızılötesi ile bağlanıyor. Her ne kadar bilgisayardan resim melodi gönderilemiyor deseler de ben kullanıyorum gayet de iyi çalışıyor. Bunu da başka bir zaman açıklayacağım resimli olarak, tabi beden önce biri açıklamazsa. (Bunun için bilgisayara sasmung pc suite yüklemek lazım bir de doğal olarak kızılötesi takmak gerekli pc ye)

pc suite dir easy gprsdir daha başka handset manager gibi bir kaç tane daha programı denememe rağmen başaramadım ben bu kızılötesi olayını sadece tel rehberi gönderebiliyorum. usb li birde kızılötesi aygıtımda var ayrıca acaba sen laptopdamı aktarıyorsun bu verileri laptopların kendi kızılötesi oluyo ya daha mı farklı??
  • Bugün data kablosuyla biraz uğraştım ama program falan nafile, USB den cihazı tanımıyor. Bunun için sürücü falan lazımmıki?
    Kızılötesi aktarımı nasıl oluyor birde onu deneyelim bari.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.