Şimdi Ara

x1900xtx almak mantıklımıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düşündüm taşındım 8800gt almaya karar verdim fakat şöylede bir durum varki 400ytl civarı ödeme yapmak pekte hoş gözükmüyor birkez daha düşündüm; tam eskimemiş, zaten daha oturamamış dx10 yerine dx9da güzel performans veren, verdiğim paranın hakkını performans olarakta vererek beni tatmin edebilecek kartlara baktım ve sanırım x1900xtx veya x1950xtx bu ihtiyacı tam olarak karşılıyor.

sanırım en ucuz 230-240 ytl arasına bulunabilir sağlam bir x1900xtx. tabi oda şans varsa. hele x1950xtx çok zor bulunuyor.8800gt performans ve fiyat olarak piyasanın lideri oldu ve devam edecektir. ama 2.el bir x1900xtx bulup aşşağı yukarı 1 yıla yakın bir süre tatmin olmak ve ardından 8800gt yada ozaman yeni çıkmış olacak daha iyi bir ekran kartı alınabilir.

bilemiyorum nekadar mantıklıdır ama sanki bana x1900xtx ve o ayardaki kartlara ihanet edilmiş gibi geliyor. çünkü hala güzel gözüküyorlar dx10 dengemizi bozdu.

sizce 200küsür ytl verip böyle bir kart almakmı yoksa 400küsüre 8800gt almakmı daha mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sjanaz55 -- 21 Kasım 2007; 3:18:09 >

• ATI 3800 serisi almak daha mantıklıdır bence. Heee çok para vermek istemiyosan hd3850yi düşün derim ben. En azından dx10 ekran kartın olsun artık.
  • aynı düşüncelere sahiptim 2 hafta kadar önce

imzamda crysis incelemem var x1900xtx için

şu anki düşüncem dx10 oturana kadar herhalde oturması bi 6 ayı en azından rahat bulur dx10 kart almamak ( tabi öylesine kart değiştiren biri olduğum için herşey bir anda değişebilir) ama kartımdan çok memnunum
  • forumda 200 civarına x1900xtx bulabilirsin, bence biraz bekle 6-7 ay sonra dx10 bir karta geçersin
  • 3850 ler 250 ytl civarına gelecekler ve x19xx lerden daha hızlılar
    2. el piyasasını altüst edecektir bu kartlar
    2 hafta kadar bekleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

aynı düşüncelere sahiptim 2 hafta kadar önce

imzamda crysis incelemem var x1900xtx için

şu anki düşüncem dx10 oturana kadar herhalde oturması bi 6 ayı en azından rahat bulur dx10 kart almamak ( tabi öylesine kart değiştiren biri olduğum için herşey bir anda değişebilir) ama kartımdan çok memnunum

güzel kart dimi? ben çok güzel performans verdiğini duydum bu kartın, heveslendim çok.

quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU

3850 ler 250 ytl civarına gelecekler ve x19xx lerden daha hızlılar
    2. el piyasasını altüst edecektir bu kartlar
    2 hafta kadar bekleyin

3850 8800gt kadar performans veremiyor ve crossfire yapmayı düşünmediğim için o aradaki fiyat farkınıda inanın önemsemiyorum. 3870 belki ama okadar parayı ödedikten sonra neden birazdaha verip 8800gt almayayımki diyede düşündüm.

benimgibi dx9 ölmediğini düşünen arkadaşlardan aldığım gazla sanırım dx10 kart almam bu ara, ama eninde sonunda güzel bi kart alacağım. zaten bu işlerde bekleyeyim daha iyisi çıkar dersem ölene kadar alamam

• [Deleted by Admins]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 almak mantıklı mı?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7600gs den sonra böyle bir kart almak sanırım beni baya bi oyalar dx10 kart almak için. daha önceden hep yeni aldığım ekran kartları eskisine göre %10-20 daha iyi olurdu ama x1900xtx gibi bi kartı 7600gsden sonra kullanmak beni oldukça tatmin edicek diye düşünüyorum. genelde gördüğüm testlerde 7600gs ye göre 3kat daha fazla ortalamalar yakalamış
  • DX10 un oturması diye birsey cok saçma yaa yani oyle 6 ay 1 sene 2 sene icinde olabilecek birsey mi sanki daha

piyasada dx10 oyun kartlar cıkalı 1 yıl oldu ama hala çıkan oyunlar ( dx10 destekli )1 elin parmaklarını geçmiyor

kesinlikle 1900xtx tavsiye ederim ben 8800GT aldım fakat kesinlikle heves ettiğimden yoksaki dx10 nedir yaa

crysis deseniz oynanıyor, coh deseniz oynanıyor bence fazla maddiyatı olmayan kisiler icin iyi bi secim cünkü

1900xtx ler su an 2. el fiyatını fazlasıyla hak ediyor vede sahsen benim normalde dx10 oyunlarını oynamam icin

dx9 da yapılmıs 10 larca mükemmel oyunlar var onları bitirmem lazım burda yeni teknoloji rehavetine kapılıyoruz

bende dahil olmak üzrer bir cok arkadasımda ama gerçekten windows un bi oyunudur dx10 su an icin hic gerekli

değildi dx9 daki grafikler gayet yeterliydi insanları soymak icin bi bahane oldu. Ben bu kartı

almasaydım 1900xtx alacaktım birde bu kartı almamdaki sebep bozulan x1950pro nun yerine

yeni kart almam gerektiğini söylediler üstüne ilave ederek aldım yoksa cok gereksiz şu an için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiDNiGhTKiSs -- 21 Kasım 2007; 14:15:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.