Bildirim
x1650xt Memory Overclock kilidi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşım acaba 7.4 driverini nasıl kurdun.ben internetten indirdigim bütün driverlerde sorun yaşıyorum.driveri yükledikten pcyi yeniden başlatınca windows açılmadan görüntü gidio.sadece vga modunda başlıo.ve sağ altta ati simgesine sağ tıkladınmı sadece radeon 1650 series var dierl uygulamalar dışında.kendi yanında gelen driverde 1650 secondary die bişeyde var.acaba bunlar sizde varmı.(bende sapphire x1650xt var) -
Dostum indirdiğin driver de problem olabilir, yada windows xp x64, vista sürücüsü falan da indirmiş olabilirsin. İstersen tekrar dene indirmeyi. secondary yazan çift çıkışlıya bu kartlar ondan dolayı secondary yazıyor o problem değil...
Benim soruyu kimse bilmiyor galiba... -
dostum atitoolda drivel level diye bir seçenek var onu işaretleyip bir dene istersen -
sanırım senin meselen memory kilidi falan değil, şansına küs hiç o.c.'ye müsait olmayan ram'ler düşmüş sana bence...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 7 Mayıs 2007; 10:55:28 > -
Ati tool 0.27 beta yı indirin. Driver level overclocking seçeneğini aktifleştirin. Bundan sonra dilediğiniz gibi overclock yapabilirsiniz. -
bu kartı(tul x1650xt) aldığım arkadaş da hiç o/c yapamamış, galiba bunların o/c potansiyeli çok düşük. -
1950gt için pclabs gibi bir inceleme sitesi dahi hiç overclock olmuyor demişti. Ama ne hikmetse ben standart olan 500/1200 hızından 621/1458 e kadar sorunsuz çıktım. Bütün kartlar az çok overclock olur. Yeter ki overclock yapmasını bilen birinde olsun ve uygun programı kullansın. -
quote:
Orjinalden alıntı: nadir_en
sanırım senin meselen memory kilidi falan değil, şansına küs hiç o.c.'ye müsait olmayan ram'ler düşmüş sana bence...
hocam bende de aynen bu şekilde rami yükseltsm monitör kararıyodu ancak nasıl yaptım bilemem ati tray toolla o.clemeyi dene daha sonra başka driverda deneyebilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: nadir_en
Dostum benim derdim zaten overclock değil, downclock, masaüstünde iken düşürmek istiyorum frekansları...
+-1 mhz bile dokunmam ile birlikte hemen kararıyor, bu farklı bir sorun, biçok kişidede aynı problem var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X