Şimdi Ara

X-Fİ Serisi Windows 7 Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daniel K'nin windows7'ye uyarladigi xfi sürücüleri

Sound Blaster X-Fi series Support Pack 1.0

Desteklediği X-Fi modelleri

- Creative SB X-Fi PCI (Elite Pro, Fatal1ty, Platinum, Platinum Fatal1ty Champion, XtremeGamer, XtremeGamer Fatal1ty Pro, XtremeMusic)

- Creative SB X-Fi OEM SB077x PCI (Hendrix models for Dell, HP, Gateway, Lenovo, Fujitsu-Siemens, Alienware and others)

- Creative SB X-Fi Titanium PCI-E (all Retail/OEM models)

- Auzentech X-Fi Prelude

Driverin Uyumlu Olduğu İşletim Sistemleri (32-bit ve 64-bit )

- Windows XP
    - Windows Server 2003
    - Windows Vista
    - Windows Server 2008
    - Windows 7 Beta

Driver'la Gelen Uygulama Destek Listesi

- Creative SB X-Fi series driver 2.18.0001.8
    - Creative SB X-Fi Titanium series driver 2.17.0006.8 BETA
    - Auzentech X-Fi Prelude driver 2.14.0001 RC8.1
    - Creative Audio Control Panel 2.55.12
    - Creative Console Launcher 2.60.35
    - DDL and DTS Connect License Activation 2.00.03 (*)
    - Dolby Digital Live Pack 3.00.00 (*)
    - DTS Connect Pack 1.03.00 (*)
    - SoundFont Bank Manager 3.20.34
    - THX Console 3.00.22

ve tercüme edemediğim diğer konular (arkadaşın biri tercüme ederse tüm forum halkı sevinir)

(*) - purchase and activation required, except SB X-Fi Titanium and Auzentech X-Fi Prelude

Windows Security warning during driver installation

When prompted with:
    "Windows can't verify the publisher of this driver software" choose "Install this driver software anyway".

List of Improvements and fixes

- CMSS works properly on Windows 7 Beta
    - THX Console works with Auzentech X-Fi Prelude and other cards
    - DTS Interactive encoder available on Windows XP
    - All setup scripts were modified to detect Windows 7 Beta.

Windows MIDI Device Configuration Utility

Use this utility to change the MIDI playback device for 32-bit and
    64-bit applications, including Windows Media Player.

Download

Filename: XFI_SupportPack_1_0.exe

File size: 84.6 MB

CRC32 hash: 43225D94

MD5 hash: 76CBA45C9DF761FFBC8BD61D17B3D127

SHA-1 hash: 7BB68AF44C83CC65B7FB2EF4414FACEED4ECD015

Rapid:http://rapid-share.com/files/183870280/XFI_SupportPack_1_0.exe (aradaki - kaldırın)
    Mega:http://www.mega-upload.com/?d=Q3PTPG60 (aradaki - kaldırın

Edit: Evet driver sorunsuz çalışıyor dolby digital live, dts, ve diğer tüm modlar sorunsuzca ve stabil bir şekilde çalışıyorlar
    ses'te bir berraklık hissetim bu kulaktan kulağa değişir sorumluluk almam, alamam

Entartainment, Audio creation, Game mode sorunsuz çalışıyorlar / vistada 24 bit - 192 hz çalışıyormuydu tam hatırlamıyorum ama şu an windows 7'de çalışıyor
    Toparlarsak başarılı bir driver olmuş diyebilirim denemekte fayda var
    bu arada 5.1 / 7.1 deneyemedim çünkü bende hi-fi sistem var deneyen arkadaşlar sonucu yazarsa diğer arkadaşlar açısından faydalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh1N0 -- 20 Ocak 2009; 5:48:29 >

• Nedense Daniel K'nın veya forumdaki diğer modlanmış sürücüleri sevemedim. Sanki daha kötü yapılmış gibiydi. Deneyen olursa 5.1 modunda tüm kolonlardan ses geliyor mu acaba? 7'yi Vista sürücüleri ile kullanırken 5.1 çalışmıyordu, acaba düzelmiş olabilir mi?
  • ben x-fi modlu driver kulalnıyorum audigy serisi için yaptığını ve çok memnunum. kendi kutusundan çıkan yazılımdan daha doygn bass ve net ses alıyorum. Creative in kendi yazılımında bass ayarları kapalı olduğu için basslar resmen tahtadan çıkıyor gibiydi

Acaba daniel arkadaşımız audigy serileri için olan driverı update ettti mi ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

ben x-fi modlu driver kulalnıyorum audigy serisi için yaptığını ve çok memnunum. kendi kutusundan çıkan yazılımdan daha doygn bass ve net ses alıyorum. Creative in kendi yazılımında bass ayarları kapalı olduğu için basslar resmen tahtadan çıkıyor gibiydi

Acaba daniel arkadaşımız audigy serileri için olan driverı update ettti mi ki

Audigy serileri uzmanlık alanı dışındaymış

• arkadaşlar bunu x-fi gamer e kurabilirmiyim + kurabilirsem yine arayüzü orj. gibimi olacak şu an çekiyorum driveri
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinvatansever

arkadaşlar bunu x-fi gamer e kurabilirmiyim + kurabilirsem yine arayüzü orj. gibimi olacak şu an çekiyorum driveri

Listede Gamer var.
  • şimdi kurdum ama yine aynı oldu hatta artık dekoderde no digital date yazıyor bu live olayı ise sarial istiyo ya olmadı yada ben yapamadım sonuç ses var ama hiç bir değişiklik yok activasyon işini nasıl yaparız hadi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 7 kurdum ve işin içinden çıkamıyorum.Elimde X-Fi Extreme Audio var.Hangi driverı yüklediysem 7+1 ses alamıyorum.hep 5+1
    Bu sürücülerde işe yaramazsa ki yaramayacağından eminim çünkü listede yok bendeki kartın adı,xp ye döneceğiz.Çok büyük beklentilerle kurdum windows 7 yi ama olmuyor malesef.
  • ben kurdum arkadaşlar x-fi gamer var. Bir değişiklik göremedim.

Birde DDL and DTS Connect License Activation olayı var bu nedir arkadaşlar çözen var mı sitesine link veriyor sonra da serial isltiyor ama bir türlü olmuyor acaba dd vedts menülerinin bende görünmesi için bu aktivasyonu mu yapmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FalconRock -- 27 Ocak 2009; 22:52:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.