Şimdi Ara

X-Box 360 Controller GamePad Kullananlar Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
10
Favori
45.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HapLoo

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Ne ? Bu kol 64 bit ile uyumsuz mu yani ? :S Kablolu olanından alacaktımda.Windows 7 64 bit kullanıcısıyım. (ORİJİNAL)

Kablosuzu 6 aydır sorunsuz kullanıyorum, Windows 7 64 bit.

slm dostum 64 bit için hangi driver ı kurdun.microsoft un sitesindeki driver ı mı.eğer upload edebiliyorsan çoook makbule geçer.sırf bu kablosuz kol için 32 biti kullanmak istemiyorum..
  • Microsoft'un sitesindeki sürücüler yüklü.Onları kullanırsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum...
  • quote:

Microsoft'un sitesindeki sürücüler yüklü.Onları kullanırsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum...

ben kolu taktım kendi otomatik driver yükledi. Sizce microsoftun sitesindekilerden farklı mıdır_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

quote:

Microsoft'un sitesindeki sürücüler yüklü.Onları kullanırsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum...

ben kolu taktım kendi otomatik driver yükledi. Sizce microsoftun sitesindekilerden farklı mıdır_?

Sanmam...Zaten kendi güncelliyor farklı olsa bile. Sorun çıkmaz yani o konuda merak etmeyin.
  • beyler bende kablolu aldım 2.el harika ama su titreme olayını nasıl keserin force feedback i nasıl iptal ederim??
  • her yere yazma. açtığın konuda cevapladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

her yere yazma. açtığın konuda cevapladım.

emrin olur paşam
  • Bir sorum olacak,

Aranızda pes2011 oynayan kesin vardır herhalde.Bilindiği gibi oyun içerisinde atak veya defans oynamak için select+L2+R1 veya R2 yapıyoruz. Selecet + L2 + R1 yani atak arttırma yaparken sorun yok. Ancak azaltmaya çalıştığımda (ki R2 basılarak yapılıyor) olmuyor. L2'ye yarım basmam sonrasında R2 ye basmam gerekiyor. L2 'ye sonuna kadar basınca atak düşüremiyorum.

Umarım anlatabilmişimdir çok karışık oldu ama anlayanlar yardımcı olabilirse mutlu olurum.
  • pes 11 de bendede şöyle bi sorun mevcut top ayağımdayken koşu tuşu gayet güzel çalışıyor fakat top rakibe geçtiği zaman bir türlü koşamıyorum buda oyunu olumsuz etkilior tabiki pes11 oynayan arkadaşlar aynı sorun kendilerindede mevcutmu yoksa bana özel bir sorunmu cvplarlarsa sevinirim...
  • Arkadaşlar PS3 Sixaxis de Xbox kolu gibi başarılı tanıtılabiliyor mu PC'ye? Kullanan var mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar PS3 Sixaxis de Xbox kolu gibi başarılı tanıtılabiliyor mu PC'ye? Kullanan var mı hiç?

tak çalıştır şeklindeki gibi kolay ve otomatik çalışmıyor. driver bulmanız, ayar yapmanız, usb takılı şekilde ya da bluetooth ile bağlı tutmanız gerekiyor.
  • bende aldım wireless olanını ama bazı yarış oyunlarında anolog kollar kullanışlı dğil parmağınızı çektiğnzde tam ortalanmıo
  • Dealextremeden alacakların bilgisine:
    Ayın 18 inde verdiğim sipariş hala Türkiye'ye girmedi.1 ayı geçeçek gibi gelmesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

Dealextremeden alacakların bilgisine:
    Ayın 18 inde verdiğim sipariş hala Türkiye'ye girmedi.1 ayı geçeçek gibi gelmesi...

orjinal mi aldın replika mı ? 1 ayı geçer kardeş noel arifesi zooor. bi sipariş verdm 1.5 ayda geldi minnacık bir lamba :)
  • Orjinal kablosuz aldım.18 indeki sipariş 24 ünde kargoya verildi.Ayın 8 inde Türkiye'ye yola çıktı.İki hafta içinde gelmesi lazım.
  • ya şans işi kardeş. ben ne alırsam alim 1 ayda gelio (uzak doğu)ingiltere 3 gün. 3 apartman ötemki arkadşım nerden alrsa alsın 6 günde gelio.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanhalim

pes 11 de bendede şöyle bi sorun mevcut top ayağımdayken koşu tuşu gayet güzel çalışıyor fakat top rakibe geçtiği zaman bir türlü koşamıyorum buda oyunu olumsuz etkilior tabiki pes11 oynayan arkadaşlar aynı sorun kendilerindede mevcutmu yoksa bana özel bir sorunmu cvplarlarsa sevinirim...

Bu sorun bende de mevcuttu.Ama benimkisi dealextreme'Den aldığım replikasıydı şu 20 dolarlık olan(20-30gün süryor gelmesi). RB tuşu yani koşmaya yaran tuşa çok basmam gerekiyordu baskı yapabilmek için.Yani çok hassas değildi.Ama replika olduğu için orjinalinde olmayacağını düşünüyorum. Bu arada benim replikanın sağ analogu kırıldı büyük ihtaimalle masadan aşağı düştü yüzüstü ve sağ analog gitti. Güzel alışmıştım oyunlarda tak çalıştır özelliği olmasına. En sonra Tron oyununu oynuyordum onunda yarıda kaldı. Gittim normal gameped aldım 2 tane doğal olarak ne yaptıysam emulator bile kurduysam da algılamadı.Klavye mouse ile devam ediyorum.

Pes ve fifa için almıştım daha çok ama alışamadım belki biraz daha zaman istiyor.Ama futbol oyunları tam bir gamepad katili olduğu için futbol oyularında normal alıştığım ucuz gamepad kullanıcam.Diğer oyunlarda da bu sefer orjinal xbox360 controller alıp kullanıcam. Cod black obs edition for xbox360 controller onu almayı planlıyorum.70TL 'ye denk geliyor. Hem görselliği güzel hem de kablosu plastik değil oyuncu mouselarında ki gibi kumaş kaplı.
    http://www.zavvi.com/games/games-accessories/call-of-duty-black-ops-wired-precision-aim-controller-360/10242642.html

X-Box 360 Controller GamePad Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 11 Aralık 2010; 19:01:17 >

• mesajım bulunsun xbox 360 icin pusudayım..
  • dx den sipariş ettim 9 unda kablosuz olanı hadi bakalım
  • orjinal ürünmü ve kac para verdin..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.