Şimdi Ara

X-Box 360 Controller GamePad Kullananlar Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
10
Favori
45.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

logitch chillstream aldım bin pişmanım x box 360 ı bugun torium da soel bi tarttım tamn benim kalemim hemen e bayden bi tane alıcam ama o bir yadada chill stream kasıcaz yapıcak bişi yok... bende yakında giricem bu club 'e:)

kesinlikle haklısın hocam. nasıl oyun oynuyorlar o işkence aletiyle anlamıyorum.

Xbox360 gamepad'ini de, Chillstream'i de uzun süre kullandım. Şu an güncel olarak Chillstream kullanıyorum ve işkence gibi bir durum söz konusu değil, en azından benim için.

+1988 bende de taş gibi çalışıyor ve temiz ama değerli arkadaşların yazıları sayesinde bir heves oldu bu kolu almak için. Ancak hem Türkiye satışı yok, hem de dx'ten alan bir arkadaş kol genuine olmasına rağmen alıcısı yan sanayi çıkmış. Türkiye içi olsa hemen iade edilir de ama taaa ABD. Dönüşü çile, gelişi çile. Türkiye'de nasıl orijinal satan yer halâ olmaz, anlamış değilim. Sırf kol için gidip xbox 360 konsol mı alsam eheh =)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 22 Aralık 2010; 2:29:46 >

• benim kolda da kalibrasyon sorunu yok kaldı ki hiç bi ayar yapmadım takıp kullandım. Ya senin kol bozulmus ya da sahte kol
    Ayrıca bu kolun ergonomik yapısı gibisi mi var ;) saatlerce oyna elini yormuyor
  • gamepad orijinal elektroworld den aldım sıkıntım axisler mesela caprazlara top atmak zor istedigim yere gidemiyorum daha jwin marka bir gamepadim vardı ondan sonra eziyet geliyor bu gamepad bana yoksa gamepade bişi demiyorum cok saglam fanlı felan iyi marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Stalker

quote:

Şu Black Ops kolundan alacağım. Kablolu ama olsun Bide bu GamePad'i PC'de kullanabilirim değil mi? Ayrıca şu Precision Aim ne oluyor?

• quote:

quote:

quote:

Şu Black Ops kolundan alacağım. Kablolu ama olsun Bide bu GamePad'i PC'de kullanabilirim değil mi? Ayrıca şu Precision Aim ne oluyor?

pc de kullanabilrsin . Precision Aim ateş etme şeklini ayarlıyorsun. padin altında 2 tane tuş var minik seçenek tuşu . normalden daha hızlı ateş etmeyi ayarlıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

quote:

quote:

pc de kullanabilrsin . Precision Aim ateş etme şeklini ayarlıyorsun. padin altında 2 tane tuş var minik seçenek tuşu . normalden daha hızlı ateş etmeyi ayarlıyor .

Sonunda istediğim cevabı aldım. Teşekkürler

• arkadaşlar ben deal extremeden aldım sorunsuz geldi ama şimdilerde mesela nba 2k11 menüsünden hep aşağı gidiyor normalde ortada durması gerekiyor analoğun hassalığı mı fazla normal oynarkenden hiç bir müdahale yapmasam bile kendi aşağı doğru gidiyor lütfen yardım
  • genelde bu sorunların çoğu deal extremden alınan ürünlerde yaşanıyor bu ürünlerin orjinal olmamama ihtimali varmı sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tesla- -- 26 Aralık 2010; 15:35:11 >
  • http://img829.imageshack.us/img829/701/soruno.png
    arkdadaşlar bendeki sorun böyle tam ortada olması gerekirken aşağı kaymış bunun bir çözümü var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: delibasi18

http://img829.imageshack.us/img829/701/soruno.png
    arkdadaşlar bendeki sorun böyle tam ortada olması gerekirken aşağı kaymış bunun bir çözümü var mı

eksen sorunu var sende kardeş . bende de var ama çok az. analoğu oynatıp elimi çektğmde geri kendi yerine geliyor da azcık kayıyor. bende sadece mostwanted da sorun oldu. benim kolum orjinal kol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malibasi

bir çözümü var mı kardeş içini açmam gerekir mi mesela

hiçbir bilgim yok aslında bu bir sorun mu onuda bilmiyorum :D mediamarkt satıyor bunu ona sorun neresi tamir ediyor oraya göndermek gerek
  • XBOX360 koluna her seferinde daha çok hayran kalıyorum ;)
  • Gamepad'i uygun olarak kablolu/kablosuz farketmez en uygun nerde bulabilirim? Yurtiçi yurtdışı farketmez. Güvenilir olsun yeter.
  • hocam nerede oturuyorsun? eğer izmirdeysen çankaya bit pazarında kuryap elektronik var kablolu satan ama kolun orjinalliğinden emin değilim. karşıyaka çarşının sonunda ise uğur elektronik var kablosuz seti satıyor. en son 110 civarıydı. belki kablolu kol da getirmiş olabilir.
  • İstanbul'da oturuyorum. Kahraman Elektronik kargo ile yolluyormuydu?
  • yolluyor olması lazım ama yine de sen bi telefon edip sor.
  • dead rising 2 bir türlü çalıştıramadım bu kolu kablosuz olanı var bende ne yapabilirim dead risingte oynamak için interneteki uygulanan herşeyi yaptım olmuyor dead rising 2 çalışmıyor kol
  • quote:

Gamepad'i uygun olarak kablolu/kablosuz farketmez en uygun nerde bulabilirim? Yurtiçi yurtdışı farketmez. Güvenilir olsun yeter.

dealextreme 15 gun beklerım dersen iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliaslaner

quote:

Gamepad'i uygun olarak kablolu/kablosuz farketmez en uygun nerde bulabilirim? Yurtiçi yurtdışı farketmez. Güvenilir olsun yeter.

dealextreme 15 gun beklerım dersen iyidir.

Ordakilerin orjinalliğinden emin değilim.
  • fiyatına göre üst sayfalarda arkadaş belirtmiş.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.