Şimdi Ara

x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 24 Temmuz 2019; 9:37:2 >

• Keşbişolsun. Çatlak büyük değilse belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesbişolsun, bu devirde ikiye bölünen arabayı geri birleştirip satıyorlar hocam ,, seninki de dert mi ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Ya hocam haklısınız da sadece 2km bile olmayan yola gittim otogardan akrabayı alacaktım durup dururken az geri geleyim daha rahat çıkarım sonra dedim demez olaydım.
    Dur işte durduğun yerde
  • Acemilikte olur böle şeyler çok şey etmemek lazım

• keşbiş ne la
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Şurdan ünlü oldu hocam

x
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xxxxxxxxxxx
    4 yıl önce açıldı
    x
    5 ay önce açıldı
    xxxxxxx
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nazarlık olmuş sıkma canını Allah beterinden saklasın...

• En büyük kazanız bu olsun, 10 sene sonra inanın kaç kaza yaptığınızı unutacaksınız.

• Arka tampon mu bu?
    Eğer öyleyse hiç bir şey değil bu. Benim tamponun fotosunu buraya koysam yuh dersiniz. Tampondaki hasarlara pek takılmamak lazım. Adı üstünde tampon. Tertemiz yaptırırsınız sonra farkında olmadan ucundan kaldırıma değer yine aynısı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 28 Mayıs 2019; 15:23:33 >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Aynen tampon hocam

• Geçmiş olsun hocam, Allah daha büyük kaza bela vermesin. Dert etmeye bile değmeyecek bir hasar. Nazarlık olarak dursun
  • Geçmiş olsun, Allah başka dert vermesin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın böyle ufak kazalar büyük bleaların sadakası olur hocam dert etmeyin bi fakir sevindirin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunda birşey yok ölümlü yada yaralanmalı kaza olmadığı sürece.

• Yani şuna hasar demek için delirmiş olmak lazım.
  • bc_ kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi biliyorum böyle bakınca uf bu da dert mi ya deniliyor ama arabayı tam satmak üzereydik. Sırf bir farında sorun çıktı diye far 7 bin liraya değişildi.
    Araba sonuçta babamın ben bazen sürüyorum, (yaşım 19) böyle olunca tampon eğer tamir edilmezse değişime giderse far 7 binse tampon ne kadardır diye düşününce ister istemez üzüldüm kaygılandım.
    Böyle düşünürseniz azcık anlayabilirsiniz belki beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Hocam şimdi biliyorum böyle bakınca uf bu da dert mi ya deniliyor ama arabayı tam satmak üzereydik. Sırf bir farında sorun çıktı diye far 7 bin liraya değişildi.
    Araba sonuçta babamın ben bazen sürüyorum, (yaşım 19) böyle olunca tampon eğer tamir edilmezse değişime giderse far 7 binse tampon ne kadardır diye düşününce ister istemez üzüldüm kaygılandım.
    Böyle düşünürseniz azcık anlayabilirsiniz belki beni.
    Tamponu komple değiştiren de delidir :) Benim tampon 2 kere yırtıldı yine de gitti tamir edildi. İkisinde de tırnaklar kırıldı ona rağmen tırnak yapıldı. Bence takmayın çok. Benim gördüğüm rötuş pasta cila vs. kurtarılır. En fazla komple boyanır o da 300 - 400 lira.
  • bc_ kullanıcısına yanıt
    Hah işte hocam ben de buraya sormak için konuyu açtım tamir edilir mi diye :)

Teşekkür ederim.
  • Geçmiş olsun bende eski aracımı beton çiçekliğe vurmuştum arka tampon komple dağıldı bi hafta tamponsuz gezdim seninki bişey değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.