Şimdi Ara

www.teknobiyotik.com'a girebilen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşa ekran kartı siparişi verdik ama siteye giremiyorum

www.teknobiyotik.com sitesi çok yakında burada olacak.. yazıyor

dns yönlendirme yapılan serverlar taşındı, tahminen birkaç saat içinde erişebilirsiniz diye mesaj geldi^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 6 Ocak 2013; 12:09:48 >

Perşembe günü bir sipariş verdim dün baktım haala işleniyor görünüyor sitede.Aradım biz sizi aradık ve email yolladık ulaşamadık dediler(Aramışlar gerçekten email de atmışlar.)Siparişiniz şu an elimizde yok isterseniz iptal edelim dediler.Ama sipariş heran elimize geçebilir dediler.Biz sizi 15 dk sonra arayalım dediler.Aramadılar.Siteden kontrol ediyorum sipariş tamamlandı yazıyo.Kargo numarası ile aras kargodan takip ediyorum siparişim bulunamıyor diyor.Ve bunun gibibirçok sıkıntı yaşadım teknobiyotikle.Siparişlerim elime geçti ama ya aras kargodan gittim kendim aldım ya geç geldi vs....
    INTEL i7 7800X | ASUS TUF X299 MARK 1 | EVGA GTX1080TI FTW3 | EVGA SUPERNOVA G3 GOLD 750W | SAMSUNG 850 EVO 250GB | CORSAIR NEUTRON XTI 240GB | CORSAIR VENGEANCE 32GB 3000MHZ | CORSAIR H115i | CORSAIR 400C
    ACER PREDATOR XG270HUA | ASUS VH242H | WD BLUE 2TB 64/7200 | LOGITECH G502 &amp; G105 &amp; G920 &amp; G230 &amp; X540 | KINGSTON HyperX Fury XL
  • nasıl ya

Bir keresinde stoktaymış gibi görünen ürünü satın aldım.Ertesi gün aradılar ürünün ellerinde olmadığını istersem siparişi iptal edebileceklerini söylediler.İptal ettik.Para iadesi birkaç günde hesabımda göründü.Ben de başka bir ürün aldım.

Benim kanaatim başarılı bir firma
    4 yıl önce açıldı
    www.gramaltinnekadar.com
    11 ay önce açıldı
    keepvid.com Güvenilir mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu firmadan alışveriş yapmadan önce biraz araştırma yapsaydınız, benim imzamla başlayabilirsiniz. Kendileri müşteri memnuniyeti bakımından sınıfta kalan bir firma. Üslupları, davranışları vs rezalet. En son bir kasa konusu var onu da inceleyin isterseniz, çoluk çocuk yönetiyor firmayı sanıyorum.

Benim başıma gelen ise, satın aldığım ürünü 4. gününde memnuniyetsizlik bildirip iade etmek istedim, ki kanunlar bu hakkı tanıyor bana, adamlar bu hakkı bana kullandırtmadılar, hepsi imzamdaki linkte mevcut. Sonra karar verirsiniz, firma başarılı mı değil mi diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 6 Ocak 2013; 14:31:51 >

Orijinalden alıntı: criesofcredo

siparişi iptal et 20-30 lira daha fazla ver inventus-eksen-sanalmarketim gibi yerlerden al rezil olma paranla

İnventus zaten Türkiye de benim için birinci sırada o konuda haklısınız

ancak Teknobiyotikten kasa almıştım kasanın kontrol paneli çalışmıyordu iade ettim sorun çıkarmamışlardı

Orijinalden alıntı: Patronage

quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

siparişi iptal et 20-30 lira daha fazla ver inventus-eksen-sanalmarketim gibi yerlerden al rezil olma paranla

İnventus zaten Türkiye de benim için birinci sırada o konuda haklısınız

ancak Teknobiyotikten kasa almıştım kasanın kontrol paneli çalışmıyordu iade ettim sorun çıkarmamışlardı

sony mp3 + kulaklık aldım

eve geldim kulaklıkdan az ses geliyordu dedim burn olacak 6 gün bekledim aynı aradım 2 hafta değişim için uğraştım

yok efendim kullanıcı hatasıyla suçlamalardan tut ondan bundan bahsediyorlar

sanalmarketimden aldığım kulaklığı elime para geçince iade edip üst modelini aldım sıkıntı çıkarmadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Bu firmadan alışveriş yapmadan önce biraz araştırma yapsaydınız, benim imzamla başlayabilirsiniz. Kendileri müşteri memnuniyeti bakımından sınıfta kalan bir firma. Üslupları, davranışları vs rezalet. En son bir kasa konusu var onu da inceleyin isterseniz, çoluk çocuk yönetiyor firmayı sanıyorum.

Benim başıma gelen ise, satın aldığım ürünü 4. gününde memnuniyetsizlik bildirip iade etmek istedim, ki kanunlar bu hakkı tanıyor bana, adamlar bu hakkı bana kullandırtmadılar, hepsi imzamdaki linkte mevcut. Sonra karar verirsiniz, firma başarılı mı değil mi diye...

Telefon açıyosun ciddiyetsiz lakayit sanki çoluk çocuk gibi gerçekten ben de öyle hissettim.
    Ayrıca 5 tane siparişim olduysa 3 tanesi stok ta göründüğü halde stokta yoktu.

Benimde favorim sanalmarketim bu konuda.
    BU gün sipariş verdiğim ürün ertesi gün elimde oluyor nasıl oluyorsa.Birde antalyada sanırım sanalmarkerim.Teknobiyotik istanbulda ve akortek in adresi benim ikametime de çok yakın biz getirelim ürünü deseler 10dk da getirirler yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

Arkadaşa ekran kartı siparişi verdik ama siteye giremiyorum

www.teknobiyotik.com sitesi çok yakında burada olacak.. yazıyor

site bu siteye taşında ama daha ürünleri yüklüyorlar yarına kadar düzelir galiba
    http://www.akortek.com/

• Biz insanlara doğruyu söyleyip, teknobiyotikten alışveriş yapmayın dediğimiz için mi acaba akortek.com isimli yeni bir site kurdular merak ettim doğrusu. Bizim için değişen birşey yok, bundan sonra teknobiyotik ve akortek firmalarından alışveriş yapmayın deriz olur biter...
  • endişe etmenize gerek yok arkadaşlar teknobiyotik.com akortek kaynaklı bir online alışveriş sitesidir.muhtemelen bakam yada başka bir sebeple kısa süreliğine de olsa dns lerini akortek.com a yönlendirmiştir.en kısa sürede yine online olacaktır bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.