Bildirim
Keybudur.com güvenilirmi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, keybudur.com olarak tüm ürünlerimiz orijinal dijital lisans olup, Autocad dahil birçok yazılım için hızlı ve güvenilir hizmet sunuyoruz. Sipariş ve destek için her zaman buradayız. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz."
_____________________________ -
KESİNLİKLE HAYIR.....
keybudur.com program lisansı satın autocad civil 3d 2027 + creative cloud + pdf + zıp programları ve lisansları ve baştan söyledim macos monterey kullanıyorum bunda çalışacak değil mi diye garantisi benim hepsi original ve çalışacak hiç şüpeniz olmasın vs. tabi parayı gönderene kadar akşam saat 7 ye kadar pazarlık etti hazırlayacam hazırladım göndereceğim konuların hepsi ile alakalı eseah.sea@gmail.com ile atacağım hem tüm bilgiler hem de kurulumlar vs mailde detaylı şekilde olacak diye ama parayı hemen eft yapamak şartı ile kk ile çek dedim keybudur.com program lisansı satın autocad civil 3d 2027 + creative cloud + pdf + zıp programları ve lisansları ve baştan söyledim macos monterey kullanıyorum bunda çalışacak değil mi diye garantisi benim hepsi original ve çalışacak hiç şüpeniz olmasın vs. tabi parayı gönderene kadar akşam saat 7 ye kadar pazarlık etti hazırlayacam hazırladım göndereceğim konuların hepsi ile alakalı eseah.sea@gmail.com ile atacağım hem tüm bilgiler hem de kurulumlar vs mailde detaylı şekilde olacak diye ama parayı hemen eft yapamak şartı ile kk ile çek dedim 500 de fazla çek yok nakit eft olacak peki akşam 7 de eft yaptım. üzerinden 3 gün geçti ama hala kurulu hiç bir şey olmadığı gibi eseah.sea@gmail.com dahi gelmedi. parmı geri istedim. yüzdefa yazıyorsun whatsapp dan arkadaş çok yoğun 3 saatte bir dur sizinle hemen ilgileneceğim, çözeceğiz, ilgin bu olmaz çalışıyor, 2026 yı dene 2025 i dene 2024 ü dene bilmem artık herhalde yıllara sari geri gideceğiz. işim gücüm var kardeşim ben seni mi bekleyeceğim bir program kurmak ne kadar sürer ya... BENCE UZAK DURUN BULAŞMAYIN BAŞKA YERDE ÇÖZÜM ARAYIN KENDİNİZE BEN YAŞADIKLARIMI ANLATIYORUM SİZ NE YAŞARSINZI VEYA YAŞAMAZSINIZ BİLEMEM AMA BEN BİR DAHA ASLA BULAŞMAM VE BULAŞMAYACAĞIM. de fazla çek yok nakit eft olacak peki akşam 7 de eft yaptım. üzerinden 3 gün geçti ama hala kurulu hiç bir şey olmadığı gibi eseah.sea@gmail.com dahi gelmedi. parmı geri istedim. yüzdefa yazıyorsun whatsapp dan arkadaş çok yoğun 3 saatte bir dur sizinle hemen ilgileneceğim, çözeceğiz, ilgin bu olmaz çalışıyor, 2026 yı dene 2025 i dene 2024 ü dene bilmem artık herhalde yıllara sari geri gideceğiz. işim gücüm var kardeşim ben seni mi bekleyeceğim bir program kurmak ne kadar sürer ya... BENCE UZAK DURUN BULAŞMAYIN BAŞKA YERDE ÇÖZÜM ARAYIN KENDİNİZE BEN YAŞADIKLARIMI ANLATIYORUM SİZ NE YAŞARSINZI VEYA YAŞAMAZSINIZ BİLEMEM AMA BEN BİR DAHA ASLA BULAŞMAM VE BULAŞMAYACAĞIM._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler