Şimdi Ara

www.managerzone.com - Futbol Menajerlik Oyunu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
0
Favori
42.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya az önce hız , dayanıklık 8 , top çalması 9 olan bir adamı kaçırdım , bütçem 472 bin adam 475 binle götürdü . Adam tam bir yıldızdı
  • Arkadaşlar yeni bir forvet aldım 350 bine , yaşlı ama emekli olmuyor , inşallah 37 sine kadar oynar

http://skiller.mzmania.ro/skiller.php?id=35343

Bu arkadaşı da satıyorum ( Kendisi genç yabancı forvetim idi ) 200 bin avro

ID sı : 68295571

http://skiller.mzmania.ro/skiller.php?id=35341

200 bin $

• bende başlayayım bakayım
  • İlk maç için iyidir

Dinamo Konya:2
    ManagerZone Crew:0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ürüng Ayığ Toyon -- 30 Haziran 2008; 13:02:33 >
  • arkadaşlar samsung.44@hotmail.com ekleyin manager zone de turnuva hazırlayacağım ama sadece 8. lig deki kişiler katılabilecek yine de oynayanlar eklesinler diğer ligler içinde ayrı turnuvalar hazırlarım
  • Vee olan oldu...

Crazy Blue Faces Şampiyon

Hemde Şu Ana Kadar Hiç Yenilmeden(Son Hafta Yenileceğimi Sanmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Intro -- 3 Temmuz 2008; 11:09:53 >

• Tebrik ederiz pucca.

Bu arada bana da div5 yolu gözüktü ama elemelerle .

Puan tablom
     www.managerzone.com - Futbol Menajerlik Oyunu

İnşallah elemelerden çıkarım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

Tebrik ederiz pucca.

Bu arada bana da div5 yolu gözüktü ama elemelerle .

Puan tablom

İnşallah elemelerden çıkarım .

• Bu da ligin son maçıydı .

• İkinci bitirdik ligi şampiyonluk beklentisi yüksekti ama olmadı.Division Cup Season 26-Turkey Division 5 kupasını 18. sırada bitirdik ki kupadaki birçok takımdan daha iyiydik ama maalesef uzatmalarda balına bir gol yedik.Bazen bu oyunda ciddi simulatör hataları oluyor oyundan soğutmuyor değil bunlarda.
  • @lucretia , takma kafana dostum hak eden mutlaka kazanır .

Bu arada haftaya maçımız var , iddialıyım
  • slm ark.lar bu siteyi yeni farkettim bende 1 1.5 aylık managerzone üyesiyim doğal olarak div8.den başladım ligin ortalarına doğru sonuncuyken yaptığım transferler sayesinde son 8 lig maçının 7sini kazanarak 6.oldum...playofflara kaç takım gidiyor bilgi verirseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: isomeil

slm ark.lar bu siteyi yeni farkettim bende 1 1.5 aylık managerzone üyesiyim doğal olarak div8.den başladım ligin ortalarına doğru sonuncuyken yaptığım transferler sayesinde son 8 lig maçının 7sini kazanarak 6.oldum...playofflara kaç takım gidiyor bilgi verirseniz sevinirim...

ligi 2. ve3. bitirenler gidiyor
  • Arkadaşlar ben bugün başladım ve sadece oyuna girerken managerzone crew diye bi takımla maç yaptım ve bir lige girdim ligde sonuncuyum maç çizelgesinde adım yok ben ne zaman maç yapıcam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NewStyle

Arkadaşlar ben bugün başladım ve sadece oyuna girerken managerzone crew diye bi takımla maç yaptım ve bir lige girdim ligde sonuncuyum maç çizelgesinde adım yok ben ne zaman maç yapıcam?

Lig dün bittiği için maç çizelgesinde adın gözükmeyebilir .

Değiştirme : Bu arada eleme gruplarımız belli oldu . Çıkarım umarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muşmula -- 7 Temmuz 2008; 19:04:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

@lucretia , takma kafana dostum hak eden mutlaka kazanır .

Bu arada haftaya maçımız var , iddialıyım

Aslında çok da kötü oynamadı bizim takım .
  • Evet iyi oynamış takımın 10 kişi kalmışım yenebilirmişsin hem oyundan atılan oyuncumda tek forvetim zaten gol atma şansımda olamazdı.
    Yeni transferler yapmışsın güçlendirmişsin takımını iyi yapmışsın.Bende altyapıdan birkaç iyi isim çıkardım takıma monte ettim ileride çok faydalı olacaklar.
  • Hocam senin kadron çok saülam , özellikle milyonluk adamın . Ama taktiğin yanlış diye düşünüyorum . Bir adamın bütün özellikleri 10 bile olsa topu orta sahadan alıp gol atması çok zor . Senin taktiğinde öyle . Sadam'ın nerdeyse orta sahadan alıp gol atmak gerekiyor .

Yanlış anlama ben senin kadar bilemem taktik konusu . Ama sana 2 forveti denemeni önerebilirim . Bi benim kullandığım taktiği denesen , sonucu görsen falan harika olur bence çünkü takımın çok kaliteli bence .
  • Biliyorum hocam iki forvet iyi olur gerçekten ama başka forvetim yok.Çok iyi bir forvetim daha olmalı ki orta sahadan bir kişi eksiltebileyim.Biraz forvet oynayabilecek bir oyuncum var ama türlü türlü taktik denedim bir türlü istediğim verimi alamadım.Hatta 3 forvet çıkanlar oluyor şaşırıyorum doğrusu.3 forvet çıkabilmem için çok iyi savunma oyuncuları lazım.En az 6 hız,dayanıklılık,7-8 top çalma gibi.2 forvet ideal gibi ilerideki hedefim o zaten.

Şimdilik az gol yiyip,az gol atıp maçları kazanmaya bakıyorum.Ha tabii birde mzde şu var duymuşsundur.Her taktiğin bir anti taktiği var bu oyunda.Her maça özel hazırlanıp farklı taktikle çıkabilirim zaten süper ligdeki takımlar hep böyle yapıyor ama ben pek uğraşmak istemiyorum üst liglere kadar böyle idare ederim eninde sonunda üst liglerde olurum zaten böyle devam edersem.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.