Şimdi Ara

www.managerzone.com - Futbol Menajerlik Oyunu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
0
Favori
42.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu taktikte önemli olan rakibi az pozisyona sokmak , fazla gol atamıyoruz ama , gol yeme ihtimali çok düşüyor.

Siz bakmayın benim takımın dayanıklılık ortalaması yüksek olduğu için 60. dakikadan sonra 4 gol attım.

Bu arada önemli bir ayrıntı önceki maçta kaleye 10 şut çekebilen takım şimdi 1 şut çekiyor.
  •  www.managerzone.com - Futbol Menajerlik Oyunu

bu da son lig maçım .
  • bana uymadı bu taktik ben eskiye dönüyorum
    sonuncuyla berabere kalmışım 1-1
  • İşte son transferimiz Naci Sarim.flaşlar patlar

www.managerzone.com - Futbol Menajerlik Oyunu

Yaptığımız röportajda kendisi şunları söyledi ''3. ligden 5. lige gelmiş olabilirim ama çok büyük bir klübe gelmiş olduğumu düşünüyorum.Kariyerim açısından en doğrusu buydu.Çok başarılı olacağımı düşünüyorum.Teknik direktör lucretia bir dahi onunla çalışmak büyük bir şans.''
  • hayırlı uğurlu olsun
    yeni transfer haberleri ile karşınızda olacağız
    bize alt+f4 yapmayın
  • BEYLER PUAN DURUMLARINIZ NASI BEN LİDERİM ARKAMDAKİ ADAMA DA 8 PUAN FARK ATTIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsli pokemon

BEYLER PUAN DURUMLARINIZ NASI BEN LİDERİM ARKAMDAKİ ADAMA DA 8 PUAN FARK ATTIM

ben de 7 puan fark attım
    herhalde şampiyon alacağım bu sene
  • Teklifleri bekliyorum
  • kimse kalmadı arkadaşlar noldu ya
  • bi şey olmadı mz ye tam gaz devam herekesin maç tekliflerini bekliyorum. bence en iyi taktik 4-3-3 son iki maçı bu taktikle farklı kazandım ve 2ci ye 10 puan attımbüyük ihtimalle 1. kapatcam sezonu
  • ben bırakmasaydım maç yapardık
    2. lige kadar çıktım ama pre vardı
  • Arkadaşlar öss nedeniyle forumdan 1 yıl uzaklaşıyorum , Mushmula kardeşinize başarılar dileyin

kendinize iyi bakın inşallah hepinizi liginizi lider tamamlarsınız . sizi özliycem
  • başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

Arkadaşlar öss nedeniyle forumdan 1 yıl uzaklaşıyorum , Mushmula kardeşinize başarılar dileyin

kendinize iyi bakın inşallah hepinizi liginizi lider tamamlarsınız . sizi özliycem

Başarılar dilerim kardeşim
    inşallah istediğin yere girersin

• Başarılar mushmula istediğin yere girersin umarım..
  • Başarılar Mushmula İnşallah İstediğin Yeri Kazanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

Arkadaşlar öss nedeniyle forumdan 1 yıl uzaklaşıyorum , Mushmula kardeşinize başarılar dileyin

hadi görüşürüz mush...bir kankam kıbrısı kazanmıştı şimdi ordan kopamıyor..(aileden ayrımak,össyi kazanmaktai zor...)

darısı başına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georges St-Pierre -- 22 Haziran 2008; 23:32:59 >

• perşembe cumaya iç-dış 2'şer maç atan olursa kabul edebilirim arkadaşlar.

silphatos - brotherhood of the ball
  •  www.managerzone.com - Futbol Menajerlik Oyunu
  • herkesin maç teklifini bekliyom pucca sen kaçıncı ligdesin????
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.