@LA LA LAKERS bence hıc ıyı deıl o oyuncu ona kadar cok guzel oyuncu alabılırdın o paraya
Maç yapmak isteyen bana maç teklifi yapsın.Kullanıcı adı yukarıda belirttiğim gibi yigittok
bende basladım mac yapmak ıstıyenler coskun80 teklıf atabilir
Ligimde lider olarak div6.182 çıktım,ikinize teklif attım.
Atmışsın atmışsında birtek dış sahada atmışsın, öyle atacaksanız hiç atmayın...
Kullanıcı adı : shorinim
Lig: Div 5 bugün kü elemelerde başarılı olursak adımızı 4. lige yazdıracağız ve non stop sezon kaybı yaşamadan 8. ligden 4. lige çıkmış olacağız yani kısacası 4x4 takımı olacağız
iyi basarılar kardesım ınsallah kazanırsın maclarını dıv 4 e kayıpsız cıkarsın
arkadaslar neden managerzone formu acılmıyo belkı kullanıcıda gorur cogalır oyuncu sayısı ama bu sekılde zor cogalır fıkır danısılır taktık danısılır dımı
Arkadaşlar merhaba... Benim hesabım haksız yere iptal edildi(5.ligdeydim) ama yapıcak birşey yok...Bu yüzden yeniden başlamak yerine sizlerin kullanmadığınız hesabı varsa gerçekten çok makbule geçer... osmanyucel@windowslive.com dan bana ulaşabilirsiniz...Şimdiden teşekkürler...
oyunu şu an oynayan arkadaşlar kimler ?
Ben oynuyorum şuanda her gün hazirlik macı yaparım Harun SK takımımın ismi 2 tane var. 2sinede teklif atabilirsiniz.
haftada 1 kere giriyordum uzun süredir, div3 kupasında yarı finale çıkmışım, ilk kez resmi bir kupada derece alacağım galiba
elinde fazla mz oyunu olan varmı
Bu oyunuda deniyeyim bari.
Bende yeni başladım arkadaşlar. İsteyen arkadaşlarla maçlar yapabiliriz.
hazırlık maçı şeklinde kupa düzenliyorum daha çok yeni menejerlere yonelik, katılmak isteyen arkadaşları beklerim. yukarıdaki linkte yazılı bütün bilgiler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme