Şimdi Ara

www.managerzone.com - Futbol Menajerlik Oyunu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
0
Favori
42.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @LA LA LAKERS bence hıc ıyı deıl o oyuncu ona kadar cok guzel oyuncu alabılırdın o paraya
  • Maç yapmak isteyen bana maç teklifi yapsın.Kullanıcı adı yukarıda belirttiğim gibi yigittok
  • bende basladım mac yapmak ıstıyenler coskun80 teklıf atabilir
  • Ligimde lider olarak div6.182 çıktım,ikinize teklif attım.
  • Atmışsın atmışsında birtek dış sahada atmışsın, öyle atacaksanız hiç atmayın...
  • Kullanıcı adı : shorinim

Lig: Div 5 bugün kü elemelerde başarılı olursak adımızı 4. lige yazdıracağız ve non stop sezon kaybı yaşamadan 8. ligden 4. lige çıkmış olacağız yani kısacası 4x4 takımı olacağız
  • iyi basarılar kardesım ınsallah kazanırsın maclarını dıv 4 e kayıpsız cıkarsın
  • arkadaslar neden managerzone formu acılmıyo belkı kullanıcıda gorur cogalır oyuncu sayısı ama bu sekılde zor cogalır fıkır danısılır taktık danısılır dımı
  • Arkadaşlar merhaba...
    Benim hesabım haksız yere iptal edildi(5.ligdeydim) ama yapıcak birşey yok...Bu yüzden yeniden başlamak yerine sizlerin kullanmadığınız hesabı varsa gerçekten çok makbule geçer...
    osmanyucel@windowslive.com dan bana ulaşabilirsiniz...Şimdiden teşekkürler...
  • oyunu şu an oynayan arkadaşlar kimler ?
  • Ben oynuyorum şuanda her gün hazirlik macı yaparım Harun SK takımımın ismi 2 tane var. 2sinede teklif atabilirsiniz.
  • haftada 1 kere giriyordum uzun süredir, div3 kupasında yarı finale çıkmışım, ilk kez resmi bir kupada derece alacağım galiba
  • elinde fazla mz oyunu olan varmı
  • Bu oyunuda deniyeyim bari.
  • Bende yeni başladım arkadaşlar. İsteyen arkadaşlarla maçlar yapabiliriz.

Takım Adı: FC GİRESUN
    Lig: Kıbrıs
    Seri: Div4.25
  • Zamanında ne oynardık ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

Zamanında ne oynardık ama

şimdi yeni nesil geliyo peşinizden
  • http://www.managerzone.com/?p=forum&sub=topic&topic_id=9206343&forum_id=89&sport=soccer

hazırlık maçı şeklinde kupa düzenliyorum daha çok yeni menejerlere yonelik, katılmak isteyen arkadaşları beklerim. yukarıdaki linkte yazılı bütün bilgiler
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.