Şimdi Ara

www.managerzone.com - Futbol Menajerlik Oyunu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
0
Favori
42.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim için çok zor oldu ama hayat bu :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: pucca.

crazy blue faces takımını takas ettim

Hiç mi için "cız" etmedi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

quote:

nasıl etti bi bilsen
  • quote:

quote:

quote:

nasıl etti bi bilsen

Yeni hesap açıyor musun bari hocam ? İyi rakiptin .

• Son maçı 4-0 yendim
  • bu sitenin linki neydi laaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLacK_CameL

bu sitenin linki neydi laaa

ciddi misin bunu sorarken ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BLacK_CameL

bu sitenin linki neydi laaa

ciddi misin bunu sorarken ?

Ciddi galiba:d
  • pucca ile char takas ettik beğenmedim ben pek.
  • @milan_baroscuk banada hazırlık maçı daveti yollayın takımım daha 7. ligde şuan yaptığım 5 maçta 3 galibiyet 2 yenilgim var
  • Bende yeni başladım.-26 averajlı takımı verdiler.Finansda berbat 8.ligdeyim.İnşallah toparlanacağız.Listeye Furkan Yağız olarak ekle.Çizmişler 4 günlüğünede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ffyagiz

Bende yeni başladım.-26 averajlı takımı verdiler.Finansda berbat 8.ligdeyim.İnşallah toparlanacağız.Listeye Furkan Yağız olarak ekle.Çizmişler 4 günlüğünede.

8.ligdeyim diye çok üzülme çünkü herkes 8. ligde başlıyo

Ben eski gsli pokemon adımın orda değiştirilmesini istiyorum Mushmula ayrıca hazırlık maçı teklif edenlerinkini geri çevirmem ama ziyaretçi defterine ben dh denim diye yazın ve tek maç yollamayın

• Yok üzülmüyorum da -26 averaj artı berbat bir finans ne demek?İnsan vermeye utanır öyle hesabı.
    Edit:Ayrıca transferde yapamıyorum.En az 3 haftadır menejer olmam lağzımmış.Peki birşey soracağım ligde kaç maç oluyor?Bir sezonda kaç günde bitiyor?Haftada kaç maç oluyor?2 gün sonra maçım var mış öyle diyor.
    Edit:Son olarakda avrupa var mı?Mesela birinci ligde 1. oldun.Şampiyonlar ligi Uefa falan var mı?Birde yabancı sayısı var mı 6+2 gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktor Kaçık! -- 8 Ağustos 2008; 13:05:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ffyagiz

Yok üzülmüyorum da -26 averaj artı berbat bir finans ne demek?İnsan vermeye utanır öyle hesabı.
    Edit:Ayrıca transferde yapamıyorum.En az 3 haftadır menejer olmam lağzımmış.Peki birşey soracağım ligde kaç maç oluyor?Bir sezonda kaç günde bitiyor?Haftada kaç maç oluyor?2 gün sonra maçım var mış öyle diyor.
    Edit:Son olarakda avrupa var mı?Mesela birinci ligde 1. oldun.Şampiyonlar ligi Uefa falan var mı?Birde yabancı sayısı var mı 6+2 gibi?

1.HAFTADA 2 LİG MAÇI OYNANIR
    2.ŞAMPİYONLAR LİGİ VAR DA UEFA VAR MI BİLMİYORUM.
    3. EN FAZLA 3 YABANCI ALABİLİRSİN. 3 NÜDE OYNATABİLİRSİN.
    YANLIŞIM VARSA DÜZELTİN

• Teşekkür ederim.Oyuncuları antremana bırakmayı öğrendim bugün.Maça canlı olarak izleyebiliyor muyuz peki?2 gün sonra maçım var mesela.3D canlı canlı izlenebiliyor mu?Yoksa önce yazı tabanı sonra 3D mi?
  • Topik ölmüş

5. ligte fırtına gibiyim . 7 maçlık galibiyet serisi yakaladım .
  • 10 maçlık galibiyet serim var . 30 puanla liderim .
  • Darmadağın oldu takım sakatlar kart cezaları bitmek bilmiyor 5 maçtır kazanamıyorum 5 maç önce liderdim şimdi düşme potasına yaklaştım
  • Bana da şans güldü be mega(deth) . Takımda hiçbir oyuncu sakatlanmadı ve form komple 9 takılıyorum . Altyapılar iyi gidiyor . İnşallah yamulmam birden . Çünkü ilk defa tam puanla bitirme ihtimalim var ve öyle bitirmek istiyorum .Bu arada yarın maçımız var.
  • Dostluk kupası açan yokmu club üyesiyim haa..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.